2015 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun cimcime sultan.inşallah vaktinde gelir.

Yedim ama pastörize değilse dîye panik yaptım bir tuhafiyeci bulsam yün alıcam ama o da şehir merkezinde.

Canum çok geçmiş olsun.. İnşallah hayırlısı ile zamanında gelirler. İçini ferah tut yerinden kalkma..

Kk canım. Görüyorum yorumlarını. Takipteyim seni. O bdv yüzünden paranoyak oldum. Kocam kafayı üşütecek nerdeyse peşine adam takacam. Adım attırmıyorum.

Bdv ne ki?

him dogum sonrasi isin içine girince fena tabi
insallah evdeki hesap çarsiya uyarda içine siner hersey canim

O da seviyor ama gezen tozan hayat dolu insanı ev kuşu yaptım. Babam bile diyo o enerjik adam gitti emekli biri geldi yerine.
Şimdi çiçek yetiştirsin,balkona biber eksin o şekilde.
Yeni hayali çiftlik evi yapsın cumadan oraya gidelim ama bazen geliyorlar.

geliyolar derken : ))

oda parasi dahil normal 1 gece sezeryanda 2gece. Bnm de arkadaslarim orda dogum yapti cok memnunlardi. Tabi fiyatlar uygundu. Eylül'de zam yapmışlar bayaa eskiye gore. Muayene 50 bu arada. Tahlil gerekirse orda yaptirma ama.
Daha tahlillik durumumuz kalmadı zaten. Bu hafta sağlık ocağında şeker ve kan tahlili yaptırcam alıp giderim.
Film falan uçuk fiyatlar zaten. Geçen annemin kontrolü vardı sırt filmi tahlil 500 tl ödedi.

çocuklari uyuttum, hatta ev isi bile yaptim aksam aksam : )
biraz oturdum netee bakiyim diye ama benimki acayip vuruyor
acaba ne demek istiyor her tekme vurusunda : ))

haberlerde 23 haftalik dusunen cenin resmi var bugunlerde heryerde,bizimkiler dusune dusune filozof oldu simdiye
sabah esim diyor sen kaç haftalikdin 23 . hafta da bak boyleymis diyor
dedim 30 oldum sen ayakda uyu : )))

Ee eski hayatını özlüyor. Eşim göçmen gezmeyi eğlenmeyi severler. Evlendik kendime benzettim. Ben de hiç sevmem gezmeyi falan. Kitap okurdum evde otururdum.
heaa yazik kiz adamaa
arada azat et , gezin iste beraber ne guzell
herkes kocam evde pinekliyor diye konu açiyor gormuyonmu, elindekinin kiymetini bilsene anacimmm :))

Bir hafta falan önde giden Bebişlere Dr 32. Haftadaki raporu erken verebilirmiş. Satı bir gafta geri almak gerekiyor sanırım. Böyle bişi iyi olur mu ki?

senin koca çok çalışmaktan bebeğin haftasında geride kalmış
adam bi gece geliiyor evde yeni doğmuş bir bebek

senin koca çok çalışmaktan bebeğin haftasında geride kalmış
adam bi gece geliiyor evde yeni doğmuş bir bebek
olabilir valla
evdekiler nasil buyudu sor onuda bilmez zaten : ))))))))
ama o olmadan nasil dogurcam kiz, hastaneye goturmesi falan lazim

Kars kaşarı küflü mü? Benim penisiline alerjim var küflü peynir yiyemiyorum.

canım bilgin var mı ben kepek ekmeği yediğim zaman vücudumda kaşıntı oluyor geçen yıl kepek ekmeği yerdim düznli bağırsak çalıştırsın diye vücudumda acayip kaşıntım oldu bacaklarım yara olmuştu kaşınmaktan hala izleri durur o gün bugündür yemedim geçen hafta bi alayım belki kaşıntı olmaz dedim yediğim gün başladı kaşıntı alerjim mi var acaba kepeğe karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…