Devlet memurlarının yılda 40 gün sağlık raporu alma hakları varya,doğum izni bitince 5+5 şeklinde onu kullanıyosun ve 2 ay daha bebişinle kalabiliyosun :)Bana da şu rapor olayını açıklar mısınız? Anlamadım da.
benim imzamdaki link var canim, oraya tikla bakalim bi
Devlet memurlarının yılda 40 gün sağlık raporu alma hakları varya,doğum izni bitince 5+5 şeklinde onu kullanıyosun ve 2 ay daha bebişinle kalabiliyosun :)
Heyet raporu almak daha zor oluyor,tanıdık birilerinin olması lazım..
Yok canım heyet raporu 1 aylık kesintisizSüpermiş heyet raporu 5+5 olan mı?
Kış günü balkonla ne işiniz var. Pis.dursun. Yağmur var.zaten. Ya siz duramıyorsunuz yerinizde iş çıkarıyorsunuz başınıza sonrada yarın yorgunum nasıl çalışıcam diyorsun. Bir de o kadar neyi ütülüyorsun eşinde gömlek falan mı giyiyor. Bizim ütü ayda bir çıkıyor yerinden.Banyoları balkonlari bitrdim iki tur camasr astim üçüncüsü sırada. Arada iki dk kahvaltı yaptim simdi sirada süpürge yer silme var supurgeyi esim yapcakti ama o hala keyif kahvaltısında onu beklersem bitmez bu isler yiginla utu var pöffff bitmiyorrr işler yaa illet oluyorumbebegin ütüler kalır bugun sira gelmez bile onlara
Fırında pişiriyorum ben borcamda bi kasık tereyağı yarım çay bardağı su tarçın ileAyvayı fırında pişirip yiyin diyolar ben çiğ yiyorum sen de çiğ yiyosun canım?
mevlüt içinmi hastanede vermk için falnmıKızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
Bana da şu rapor olayını açıklar mısınız? Anlamadım da.
Pc de şekil verip adını yazıp renkli yazıcıdan çıkarıyoruz biz. Parlak kağıt üzerine işte bir sayfaya 20 tane sığar. Boşuna para verme bence.Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
Ben fındık badem ceviz de yiyemez oldumara öpün yapamıyorum meyveyle geçiştiriyorum insallah besleyebiliriz sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
Ben imc ayfer hanima gidiyorum randevu alması zor cok bekliyorsun ama digerlerine gore daha ilgili bilgili. Ayni hastanede ceren hamima da gittim onu tavsiye etmem hicbiseyden haberi yok gibi. Yenisehir hastanesnde pinar hanima da gittim o da orta karar iyi fena sayilmaz ilgili birisi. Bicok dr gttim hicbiri benm kafamdaki kriterleri tam karsilamiyor hepsi sezeryanci ama en donanimlisi ayfer hanım
Kuzum hemen donemiyolar zaten en azından uc ay olana kadar sen yön veriyorsun ki
İstanbulda misin cnm? Oyleyse bana da yaz yeriniKızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
ben istiyorummmm nerden bu şişeler ? :)Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
Ama yapışkanlı kağıt yani etiket olması gerekiyor onu nasıl yapıcam ki ?Pc de şekil verip adını yazıp renkli yazıcıdan çıkarıyoruz biz. Parlak kağıt üzerine işte bir sayfaya 20 tane sığar. Boşuna para verme bence.
ayyyy tam işkence olmaya başladı 2 gndr hiç uyumadm yan yatmktan kemklerim ağryooGünaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) biz kahvaltı yaptık ama uyuma saatlerimiz gittikçe azaldı göbişler iyice büyüyünce uykusuzher gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?