2015 Şubat Anneleri

Herkese güzel pazarlar..
Dun hic giremedim Gorumcemin nisani vardi. Yorucu ama guzel bir aksamdi ,5 saat topuklu giydim cok ta rahhatsiz etmedi özlemisim giymeyi.....
Şimdi avrupa yakasina gecmem lazim yine giremicem diye uzuluyorum. Dısarıda oldugumda aklım hep burda kaliyor hepinize bol sohbetli gunler ...

Bana da şu rapor olayını açıklar mısınız? Anlamadım da.
Devlet memurlarının yılda 40 gün sağlık raporu alma hakları varya,doğum izni bitince 5+5 şeklinde onu kullanıyosun ve 2 ay daha bebişinle kalabiliyosun :)
Heyet raporu almak daha zor oluyor,tanıdık birilerinin olması lazım..

hepinize selam olsun. bende grip ile boğuşmaya başladım genizlerim vücudum dökülüyor tuvaletimi yapamıyorum berbat bir kabızlık yaşıyorum. bu hafta sonu hasta bir şekilde geçiriyorum anlıyacağınız.

Süpermiş heyet raporu 5+5 olan mı?

Kış günü balkonla ne işiniz var. Pis.dursun. Yağmur var.zaten. Ya siz duramıyorsunuz yerinizde iş çıkarıyorsunuz başınıza sonrada yarın yorgunum nasıl çalışıcam diyorsun. Bir de o kadar neyi ütülüyorsun eşinde gömlek falan mı giyiyor. Bizim ütü ayda bir çıkıyor yerinden.

Selamlar çok yorgunum yaaa kendimi pis Boğaz hissediyorum ağzım boş kalmıyor.. Sağlıksız biley yemiyorum ama mecbur olunca ufff

Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
mevlüt içinmi hastanede vermk için falnmı

Bana da şu rapor olayını açıklar mısınız? Anlamadım da.

Şimdi 657 ye göre 1 yıl içinde 40 günlük rapor hakkımız var,aralık ayında geçtiğimiz yılınkiler kullansanda kullanmasanda yenileniyor ocak 1 itibariyle,ocak 1 de bi 40 gün daha hakkımız oluyor,cumartesi-pazar boşa gitmesin diye ben aile hekiminden 5 gün 5 gün alıyorum,arada kadın doğumcudan alıyorum.
Doğum sonrası iznim bitincede kalan 2 ayı yine 5 gün 5 gün 40 günlük rapor hakkımdan kullanmayı düşünüyorum...

Pc de şekil verip adını yazıp renkli yazıcıdan çıkarıyoruz biz. Parlak kağıt üzerine işte bir sayfaya 20 tane sığar. Boşuna para verme bence.

bızde hastaneye pek gelen gıden olmaz gurbetteyız kımsemız yok..es dost ta sonra ya eve gelır ya mevlüde..
mevlutte vermek ıcın mınık kulahların ıcınde lokum dusunuyorum..

Ben fındık badem ceviz de yiyemez oldum ara öpün yapamıyorum meyveyle geçiştiriyorum insallah besleyebiliriz sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.

Ben bu arada ceviz,süt içiyorum,yap ara öğünleri,meyvede yiyorum valla,akşamları küçük bir portakal+mandalina yiyorum bişey olmaz,sende dene bak,nasıl olsa ölçüyorsun...

bide bebek destek yastığı var,migrosta gördüm ondan alıcak mıyız?

Pc de şekil verip adını yazıp renkli yazıcıdan çıkarıyoruz biz. Parlak kağıt üzerine işte bir sayfaya 20 tane sığar. Boşuna para verme bence.
Ama yapışkanlı kağıt yani etiket olması gerekiyor onu nasıl yapıcam ki ?

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) biz kahvaltı yaptık ama uyuma saatlerimiz gittikçe azaldı göbişler iyice büyüyünce uykusuzher gece :)
ayyyy tam işkence olmaya başladı 2 gndr hiç uyumadm yan yatmktan kemklerim ağryoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…