Canım internetten buldum akgünzüccaciye diye gir adamlar site yapmış her türlü cam şişe buluyor ve çok ucuz başka yerde tanesi 3.5 tan aldığım şişeleri burdan 1 liraya aldım tanesini bu şişelerden 100 tane aldım ertesi gün geldi kargoylaben istiyorummmm nerden bu şişeler ? :)
ayy cok iyiymiş canım ya bunların içine renkli kolonya da doldurulur heralde di mi ?Canım internetten buldum akgünzüccaciye diye gir adamlar site yapmış her türlü cam şişe buluyor ve çok ucuz başka yerde tanesi 3.5 tan aldığım şişeleri burdan 1 liraya aldım tanesini bu şişelerden 100 tane aldım ertesi gün geldi kargoyla
Doğum için canımmevlüt içinmi hastanede vermk için falnmı
Yok canım heyet raporu 1 aylık kesintisiz
Süpermiş heyet raporu 5+5 olan mı?
Canım ben çikolata koyucam badem şekeri gibi olanlardan ama lavanta ve esans dılduranda varayy cok iyiymiş canım ya bunların içine renkli kolonya da doldurulur heralde di mi ?
Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
Cnm ben Bursadayım ama internet üzerinde n siparişle aldım bir gün de teslim edildi aslında istanbul firması internette akgünzüccaciye diye gir çıkarİstanbulda misin cnm? Oyleyse bana da yaz yerini
Şimdi 657 ye göre 1 yıl içinde 40 günlük rapor hakkımız var,aralık ayında geçtiğimiz yılınkiler kullansanda kullanmasanda yenileniyor ocak 1 itibariyle,ocak 1 de bi 40 gün daha hakkımız oluyor,cumartesi-pazar boşa gitmesin diye ben aile hekiminden 5 gün 5 gün alıyorum,arada kadın doğumcudan alıyorum.
Doğum sonrası iznim bitincede kalan 2 ayı yine 5 gün 5 gün 40 günlük rapor hakkımdan kullanmayı düşünüyorum...
İnternetten akgünzüccaciyeden 100 tanesi 100 liraya aldım kurdeleye 4 lira verdim hazır şişeleri 3 liraya falan satıyorlar normaldegüzelmiş,şişeleri nerden kaça aldın ayıp olmazsa...
Normal yapıştırıyoruz. Belki.yazıcıya koyulacak yapışkaanlı kağıtta vardır hiç sormadık ama. Maksat el emeği olmasıAma yapışkanlı kağıt yani etiket olması gerekiyor onu nasıl yapıcam ki ?
Benim kadın doğum Dr um özel onun beş günlük raporunu kabul ederler mi yoksa devletten mi alıcam raporu ?
Ben bu arada ceviz,süt içiyorum,yap ara öğünleri,meyvede yiyorum valla,akşamları küçük bir portakal+mandalina yiyorum bişey olmaz,sende dene bak,nasıl olsa ölçüyorsun...
İnternetten akgünzüccaciyeden 100 tanesi 100 liraya aldım kurdeleye 4 lira verdim hazır şişeleri 3 liraya falan satıyorlar normalde
fındık cevizi zaman bulamadığımdan yiyemiyorum. Araya sıkıştırmaya çalışayım. Mandalina da şekerli diye yemez oldum. Elma ayva yiyorum.
sgk anlasmalı özel hastane de olur canım5+5 î devletten mi alıcaz yoksa özel hastane raporu da yeterli olur mu? Ben de hiç bilmiyorum bu rapor durumlarını yaw .
buldum canım saol daha minik şişeler var kolonya için :) renkli kolonyalar hosuma gidiyor bnm de :)Canım ben çikolata koyucam badem şekeri gibi olanlardan ama lavanta ve esans dılduranda var
Süpermiş gerçekten yaa. Bişey de bilmiyorum yaw. :)
İnternetten akgünzüccaciyeden 100 tanesi 100 liraya aldım kurdeleye 4 lira verdim hazır şişeleri 3 liraya falan satıyorlar normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?