2015 Şubat Anneleri

Allah kolaylIk versin.bende aynısını düşünüyorum hep nasil çalışıcam. ..cok yoruluyorm..

Kızlar dr brown biberon alan var mi. Aklima takıldı yanlış almayayim da. Dogal akiskanli Cam biberon 125ml biberon emziginin ustunde 1no yaziyor. Yenidoğan icin uygun olan demi bilen var mı.

Slm Kizlar..nasılsınız iyisiniz inşalllllh..ben bu gün bomba gibiyim maşallah. .dun 100 ml şeker yulemesi yaptırdım 4 defa kan aldılar.Öncee bir hamilelik yaşamıştı m şeker çıkmıştı o zaman.simdi yine cikacak diye odum kopuyordu.cok şükür hic bisey cikmadi..bebwkte gayet sağlıklıymis ..coksevindim .Allah kucagimizq sagkicakla almamizi nasip etsin hepimizinAminnnn

Kızlar dr brown biberon alan var mi. Aklima takıldı yanlış almayayim da. Dogal akiskanli Cam biberon 125ml biberon emziginin ustunde 1no yaziyor. Yenidoğan icin uygun olan demi bilen var mı.
ben NUK marka aldım.. ama 1 numara yenıdogan ıcın en uygunu canım

Bana yumuşak geldi de uyurken dönmemezse falan diye düşündüm. Krizantamcikin araştırdığı tarzda birşey mi alsam ki içine ben de.
canım ben mecbur ıkıncı sezeryan olacam bırıncısı sezeryandı yaşam forumda ahmet ışıktanla himmet özdemır varmıs bu doktorlar nasıl hangısı daha ıyı acaba

fındık cevizi zaman bulamadığımdan yiyemiyorum. Araya sıkıştırmaya çalışayım. Mandalina da şekerli diye yemez oldum. Elma ayva yiyorum.
Ya cnm benim ben o kadar titiz davranmıyorum mandalina falan yiyorum günde 2-3. Tane bugün resmen şekerimin düştüğünü anladım bi dilim nutella sürüp te yedim doktorum haftada iki gün tokluk ölç yeter dedi artık manyak olmayayayım dedim baxen abartıyorum sonra açlıktan başım dönüyor sen hiç mi yemiyorsun bunları?

Bir aydır hiç yemiyodum dün tokluk şekeri ölçtürürsün kandan 85 çıktı bir dilim baklava yedim :) ama aslında canım hep Salep çekiyodu. Onun da şekersizi yoktu şeker değerimden sonra Dr a sordum içebilir miyim diye. O da ekstra şeker koymadan içebilirsin dedi.

Kızlar cam şişelerden arayanlar, istanbulda olanlar eminönüne şarkhana baksın. Irda çeşit çeşit boy boy var. Eminolun internetten almaktan daha hesaplıya gelir. Ben mevlüt zamanı almayıdüşünüyorum. Hele şarkhana gidince kendimi kaybediyorum. Mesela girişte çeşit çeşit incili boncuklu taçlar var, lohusa tacı olarak kullanılabilir gözüm kalıyo. Tesettürlüyüm, kızımda taç takmıyo maalesef ama tokalrıda var. Gidersniz ne demek istediğimi anlıcaksınız:)

bende dr brown aldim,kizimdada onu kullanmistim ve cok cok memnun kaldim.simdide oglum icin aldim. 1 no yenidoganlar icin uygun.

Yani yattığı yer yumuşak olsa sorun olmaz mı?

Ne cok sert ne cok yumusak olmali

Cok gecmis olsun canim

Birisine durmadan camasir asiliyor birisine esim sigara icmeye cikiyor o yuzden kis da olsa balkon kullaniliyor bizde haftada bir su tutmazsan camur birikiyor etrafimiz acik cunku. Ucuncu balkonu yok farzediyorum oraya cikan kapilarin oerdelerini sıkı sıkı orttum pisliginde bogulsun umruda degil esim araziye de ciktigi icin ust bas degisimi yogun ondan ziyade kucuk hanimin kirlileri var ki kreste hergun uc takim batriyor hepsi leke cikarici reklamlarinin basrol oyuncusu kıvaminda yemek murekkep boya camur ne ararsan var o yuzden o nalet camasr utu bizde bitmiyor.havlulari da hemen hemen hergun degsrim adetimdir ondan yika as yika as kisır dongü

Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim

Cok sirinlermis

bide bebek destek yastığı var,migrosta gördüm ondan alıcak mıyız?

Yan yatrma yastigini mi diyorsun kusmugunu yutmasin diye iyi oluyor o baslarda ben kullnmstm hep kusuyordu kızım

Benim kadın doğum Dr um özel onun beş günlük raporunu kabul ederler mi yoksa devletten mi alıcam raporu ?

Hastane disinda ozel muayenehanesi varsa onlar veremiyor sgk kapsamnda ozel hastanedeyse verebilir canım

canım ben mecbur ıkıncı sezeryan olacam bırıncısı sezeryandı yaşam forumda ahmet ışıktanla himmet özdemır varmıs bu doktorlar nasıl hangısı daha ıyı acaba

onlari hic bilmiyorum canım

dun ne yemistim, en son saat kaç ta yedin ?
YEyip içtiklerini takip ederek bu durumu biraz engelleybilriisn
ben 7-8 den sonra acimdan olsem yemiyorum, o mide fenaligina açligi tercih ederim ..
farklı olarak baklava yemiştim suçlu olarak baklavayı görüyorum
şuana kadar yemedim yeni yeni mide de ağırlık olmaya başladı

Isler bitti ben de bittim yemek yok bitek hic o fasla giremiycem valla. Bu gece itibariyle 24 saat su kesintisi olcakms pöffff bir de su ayarlamak lazim tuvalet icin
ağzım burnum derken akşam oldu bile zamanın bereketi yok

Ya canimin ici salebin sekerinden nolcak tee ne zamandir sayıklıyorsun ic artik yahu. Kahve dunyasindan aliyorum ya ben ekstra seker koymuyom ona tadi iyi gayet

Kızlar şişeden bahsetmişsinizde arkadaşmn oğlunun doğmgünnde yapmştk fîkir olur sizlere dedim. Terlikleri de face te bi siteden gördüm yapp satıyolar

kızlar siselerden bahsetmişsiniz bende sarkhandan aldım 50cc 60 kurus tanesi palette 60 adet vardı bide 4 liraya hazır buzgulü keseler oluyor etiketide pc den cıkartın istediginiz gibi susleyin

5+5 î devletten mi alıcaz yoksa özel hastane raporu da yeterli olur mu? Ben de hiç bilmiyorum bu rapor durumlarını yaw .
5+5 i de heyet raporunu da sgk anlaşması olan tüm sağlık kuruluşlarından alabilirsin,devlet ya da özel farketmez.. Heyet raporunu aldığın kurumda en az 3 uzman branş dr u bulunması lazım,imzaları gerekiyo çünkü..kesintisiz11 gün bile olsa heyet raporu olması gerekiyo,30 değil..45 güne kadar alabiliyosun tek seferde..

burda aile hekimi 3 gunden fazla vermiyor. Heyet raporu iccin profun ozeline gidip muayene parasi veriyorsun 30 gun heyet raoru veriyor. Kucuk bebekle baska dr gezilmiyor her pazt.
Ben kendi dr.um 10+10 verdi bir de heyet raporu aldim sonra ucretsiz aldim. 5+5 veren bulamam bulsam da idare laf eder. Keske burda da kolay alinsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…