Allah kolaylIk versin.bende aynısını düşünüyorum hep nasil çalışıcam. ..cok yoruluyorm..Cuma yorucu yoğun bir gün okulda pilim bitti feci halde yoruldum artik cidden dayanamıorum kafamda hep nasil 37.ye dek calisacagim muhasebesi var
Sabah dehset bi bulanti ile uyandim cikardım cikarcam derken o halde bir de arac kullan tam kabustu okulda da hep bulanti mide yanması bisey de yiyemedim ac ac iyice halsiz düştüm kotu bir gündü. Esim de hala gelmedi kizanim ilgi bekliyor vicdanen rahat değilim hiç ilgilenemez oldum yedir giydir pakla dısında üzülüyorum ama elimde degil yetemiyorum artik tek istegim yatmak yatmak yatmak
ben NUK marka aldım.. ama 1 numara yenıdogan ıcın en uygunu canımKızlar dr brown biberon alan var mi. Aklima takıldı yanlış almayayim da. Dogal akiskanli Cam biberon 125ml biberon emziginin ustunde 1no yaziyor. Yenidoğan icin uygun olan demi bilen var mı.
canım ben mecbur ıkıncı sezeryan olacam bırıncısı sezeryandı yaşam forumda ahmet ışıktanla himmet özdemır varmıs bu doktorlar nasıl hangısı daha ıyı acabaBana yumuşak geldi de uyurken dönmemezse falan diye düşündüm. Krizantamcikin araştırdığı tarzda birşey mi alsam ki içine ben de.
50 cnm bide ağzı 2 cn olandan aldımsen kaç cc lik aldın canım
Ya cnm benim ben o kadar titiz davranmıyorum mandalina falan yiyorum günde 2-3. Tane bugün resmen şekerimin düştüğünü anladım bi dilim nutella sürüp te yedim doktorum haftada iki gün tokluk ölç yeter dedi artık manyak olmayayayım dedim baxen abartıyorum sonra açlıktan başım dönüyor sen hiç mi yemiyorsun bunları?fındık cevizi zaman bulamadığımdan yiyemiyorum. Araya sıkıştırmaya çalışayım. Mandalina da şekerli diye yemez oldum. Elma ayva yiyorum.
Ya cnm benim ben o kadar titiz davranmıyorum mandalina falan yiyorum günde 2-3. Tane bugün resmen şekerimin düştüğünü anladım bi dilim nutella sürüp te yedim doktorum haftada iki gün tokluk ölç yeter dedi artık manyak olmayayayım dedim baxen abartıyorum sonra açlıktan başım dönüyor sen hiç mi yemiyorsun bunları?
Kızlar dr brown biberon alan var mi. Aklima takıldı yanlış almayayim da. Dogal akiskanli Cam biberon 125ml biberon emziginin ustunde 1no yaziyor. Yenidoğan icin uygun olan demi bilen var mı.
Yani yattığı yer yumuşak olsa sorun olmaz mı?
hepinize selam olsun. bende grip ile boğuşmaya başladım genizlerim vücudum dökülüyortuvaletimi yapamıyorum berbat bir kabızlık yaşıyorum. bu hafta sonu hasta bir şekilde geçiriyorum anlıyacağınız.
Kış günü balkonla ne işiniz var. Pis.dursun. Yağmur var.zaten. Ya siz duramıyorsunuz yerinizde iş çıkarıyorsunuz başınıza sonrada yarın yorgunum nasıl çalışıcam diyorsun. Bir de o kadar neyi ütülüyorsun eşinde gömlek falan mı giyiyor. Bizim ütü ayda bir çıkıyor yerinden.
Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
bide bebek destek yastığı var,migrosta gördüm ondan alıcak mıyız?
Benim kadın doğum Dr um özel onun beş günlük raporunu kabul ederler mi yoksa devletten mi alıcam raporu ?
canım ben mecbur ıkıncı sezeryan olacam bırıncısı sezeryandı yaşam forumda ahmet ışıktanla himmet özdemır varmıs bu doktorlar nasıl hangısı daha ıyı acaba
farklı olarak baklava yemiştim suçlu olarak baklavayı görüyorumdun ne yemistim, en son saat kaç ta yedin ?
YEyip içtiklerini takip ederek bu durumu biraz engelleybilriisn
ben 7-8 den sonra acimdan olsem yemiyorum, o mide fenaligina açligi tercih ederim ..
Bir aydır hiç yemiyodum dün tokluk şekeri ölçtürürsün kandan 85 çıktı bir dilim baklava yedim :) ama aslında canım hep Salep çekiyodu. Onun da şekersizi yoktu şeker değerimden sonra Dr a sordum içebilir miyim diye. O da ekstra şeker koymadan içebilirsin dedi.
canım ben mecbur ıkıncı sezeryan olacam
bırıncısı sezeryandı yaşam forumda ahmet ışıktanla himmet özdemır varmıs bu doktorlar nasıl hangısı daha ıyı acaba
Ya canimin ici salebin sekerinden nolcak tee ne zamandir sayıklıyorsun ic artik yahu. Kahve dunyasindan aliyorum ya ben ekstra seker koymuyom ona tadi iyi gayet
5+5 i de heyet raporunu da sgk anlaşması olan tüm sağlık kuruluşlarından alabilirsin,devlet ya da özel farketmez.. Heyet raporunu aldığın kurumda en az 3 uzman branş dr u bulunması lazım,imzaları gerekiyo çünkü..kesintisiz11 gün bile olsa heyet raporu olması gerekiyo,30 değil..45 güne kadar alabiliyosun tek seferde..5+5 î devletten mi alıcaz yoksa özel hastane raporu da yeterli olur mu? Ben de hiç bilmiyorum bu rapor durumlarını yaw .
burda aile hekimi 3 gunden fazla vermiyor. Heyet raporu iccin profun ozeline gidip muayene parasi veriyorsun 30 gun heyet raoru veriyor. Kucuk bebekle baska dr gezilmiyor her pazt.Devlet memurlarının yılda 40 gün sağlık raporu alma hakları varya,doğum izni bitince 5+5 şeklinde onu kullanıyosun ve 2 ay daha bebişinle kalabiliyosun :)
Heyet raporu almak daha zor oluyor,tanıdık birilerinin olması lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?