2015 Şubat Anneleri

Senin kız benden. Yerim şekeri.

Bendemi de böyle işte . Yeni yatak mı almayı düşünüyosun canım? Annem yatağı kullan dedi yıkayıp kullanabilirmişim.
Düşünmüyorum yıkayacağım ve kılıf falan dikiliyor ama çok yumuşak geldi.altına tekrar bir şey yaptırsam daha yüksek mi olsa.

Ben pek baklava doğrusu şerbetli tatlı sevmem ama geçen canım çekti.
Bir taneden bir şey olmaz sanırım.
Şimdi bu şeker sorunu doğumdan sonra bitecek mi?

sezeryan olcaksan 38 de alirlar tabi. bence yine sezeryan ol ama ilk sancilari bekle. Ben ilk sanciyi duyduktan 3 gun sonra dogurdum. yani 3 gun sanci cektim sanma da bi sabah hafif sanci oldu gecti. 3. Gun dogdu. Bebek acisindan planli seseryan cok kotu uykusundan uyandirip aliyorlar travma resmen. Sezeryan olmayin illa diyemiyorum herkesin kendi bilecegi is ama bebegini dusunen planli sezeryandan uzak dursun

Düşünmüyorum yıkayacağım ve kılıf falan dikiliyor ama çok yumuşak geldi.altına tekrar bir şey yaptırsam daha yüksek mi olsa.

Benimki de yumuşak düşünmemiştim ama hafif sert olsa daha mı iyi ki. Off nasılsa var diyorum oturuyorum bir bakayım bakalım ben de ona.

Bir Dr a gîtse normal değil Allah muhafaza mineral kaybı özellikle magnezyum Demir terlemeye çok atılıyor onları kaybedince yerine koymak çok uzun süre alıyor.

sabaha kadar midem taş gibiydi ağzımda boğazıma kadar yandım inş geçici bişeydir daha 2.5a y var her gece çekilir dert değil

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) biz kahvaltı yaptık ama uyuma saatlerimiz gittikçe azaldı göbişler iyice büyüyünce uykusuzher gece :)

sabaha kadar midem taş gibiydi ağzımda boğazıma kadar yandım inş geçici bişeydir daha 2.5a y var her gece çekilir dert değil
dun ne yemistim, en son saat kaç ta yedin ?
YEyip içtiklerini takip ederek bu durumu biraz engelleybilriisn
ben 7-8 den sonra acimdan olsem yemiyorum, o mide fenaligina açligi tercih ederim ..

bu arada herkese gunaydin

çocuklarla uyandik ama baabmiz uyyor, kahvalti yapmadik daha ama acikdim midem bulaniyor, gidip her an kocaya sarabilirim uyan diye : )

ben doğum sonrası için kullanmayı düşünüyorum 5+5 aile hekimi verir sonra kendi doktorumuz verir zaten şubat 15 te doğum olursa mart 15 nisan 15 doğum sonrası mayısla haziranıda öyle kapatırız diye düşünüyorum...

Sabahın kör vakti kız daha çayı ne ara demledin. Bizim yine pazarlar eziyet en fazla iki saatimiz var kahvaltı hazırlıklarına. Başına oturmaya 3-4 saat.

Benim bebiş aç kalınca protesto ediyo,tepiklemiyor,senin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…