Aynı sıkıntıyı ben de yasadım ... Bir sabah bir baktım bir kız geldi ben yeni hamileydim daha beklemediler bile, cok üzülmüstum.şuan ağlamak istiyorum
iş yerinde 2 hmileyiz beni doktorum normalde 19 aralıkta izne ayıracağını söyledi fakat iyi olursam çalışacağım dedim. diğer arkdaşta 19 haftalık hamile patron iki tane eleman almış yerimize çünkü bölümde ikimiz tekiz ve yeni gelen sabahın köründe bana ne dese beğenirsiniz sen aralıkt gitmiyomuydun dedi daha 1 aralık bugün düşünün yani içerde geçen görüşmeyi. nasıl görüştüyse patron nasıl gözden çıkardıysa iki günlük adam kalkmış bana ne diyo.sinir oldum çok
aa ne guzel bi cezaymis hiç aklima gelmemistiBen de hayatta silmem. Bir kez leke olmuştu sildim çıkmadı.
Ablamın üç çocuğu var 8-9 ve 14 yaşlarında. Çok fenalar. Ablam da ceza veriyordu yine ceza bitince aynı yaramazlık.
O da sorun çıkarana ceza olarak duvar sildiriyor. Duvarları her daim tertemiz bir taşla iki kuş.
Onlarda hiç itiraz etmiyorlar garibanlar görev bilmişler
park yatak alan yok mu
Canim ben alacaktim ama bir tanidik hic kullanmadigi park yatagini verdi mothercare 70x100 olcusu ben alsaydim kraft alacaktim ama bu geleni cok begendim.park yatak alan yok mu
Demirle beraber alma bence kalsiyumu. Bende sabah kalsiyum alıyorum kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra yada başka bir öğünden ferro sanol u alıyorum. . Ben kadın doğum dayken bu ferro sanolun ilaç temsilcileri tok karnina alınabildiğini söylüyorlardı hemekten2 saat sonra alınsın diyorlardı bende oyle yapıyorum.geçmiş olsun çok ,geçer inşallah,bu arada sana bişey sorucam,sabahları aç karna ferrum sanol duadenol içiyorum,bide doktor suda eriyen kalsiyum verdi aç karna,
Sorum:1- İkisini aynı anda kullanabilir miyim?
2- Kalsiyumu içince ağzım zehir gibi oluyor,meyve falan yiyebilir miyim? 2 saat süt ve süt ürünleri içmesin,yemesin demişler eczaneden,meyveye bişey dememişler...
Dhn gece 1.30 da uyandım wcye sonra tam dalıyorum uyaniyorum tam rüya görüyorum uyaniyorum boyle 1.30 saat geçirdim yatakta. Sonra kalktım tv açtım birazda öyle 3.30da yatağa girdim biraz daha oturdum sonra uyudum neden oldu anlamadımKizlar ben simdiden geceleri yatamiyorum sola yatiyorum sol tarafim agriyo ama Nasil, Saga yatiyorum aYni, sirt üstü yatsam bu sefer benim cadi yerinde durmuyo napcam simdiden uykusuz geceler basladi. Sizdede öylemi?
iyi bari kendime birsuru duvar aarkadasi buldum içim rahat simdi : )))bende hiç silmedim baştan başa duvar , yalnız değilsin : )))
29+1 den itibaren 30 denir canimYa ben 29 haftaligim bubtakvim 30 diyo niye bi haaftta onden gidiyo acep
Çok şirinmiş. Şişeleri nereden aldın canım öğrenebilir miyim?Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim
Karıncıklar arasındaki açıklık vsd kulakcıklar arasındaki açıklık asd :)hayır canım kapakçıklar arasındaki açıklık vsd kalp delik olmuyo
TAM BENİ ANLATIYOR SÖLEDİKLERİ :)http://www.nasil.tv/Hamileligin-30-haftasinda-anne-karnindaki-bebegin-durumu-nedir
30. HAFTA KIZLAR
Cok gzl paylaşım teşekkürler :)
Slm Canım. Geçmiş Olsun Canım Geçmişi Okuyunca Gördüm. Nasılsın Nasıl Oldun Evdemisin ?selam kızlar herkese hayırlı günler
Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işinien az alınması gereken kılo 7-8 diye bılıyorum.
Dhn gece 1.30 da uyandım wcye sonra tam dalıyorum uyaniyorum tam rüya görüyorum uyaniyorum boyle 1.30 saat geçirdim yatakta. Sonra kalktım tv açtım birazda öyle 3.30da yatağa girdim biraz daha oturdum sonra uyudum neden oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?