Bende 11 ine aldım randevuyu iple çekiyorum kızımı göreyim diye:)Günaydın hanımlarrrr... Bu saatte günaydınmı olur demeyin:) biz erken kalkamıyoruz. Dünde misafîrim vardı yorulmuşum, gece bizim kızda uyutmadı. Odasında güzelce uyuyan çocuğa bi haller oldu, illa benle yatacakmışeşimde kıskanmaya başladı galiba bebeği diyor, park yatağıda var. Onu galiba yatak odamıza kuracaz. Hiç alışık değilim, 4 aylıktan belli odasında yatıyor. Hayırlısı artık.
Benim randevumda 19 unda. Daha çoookkk var
Yorgancılarda Var Canım Metre Hesabı Satılıyo Kalın Sarı Sünger Sen Kumaş Alıp Kaplarsın Yada Yorgancıya Kaplatabilirsin.yün döşek var içinde de bende alçak diye düşündüm. süngeri nerden alıcaz.
bende de mıde yanması dedğimiz veya reflu dediğimiz bu durum oluyor hemde 2.aylıktan berı... çok zor bişey mıden bulanıyor hiç bişeyden zevk alamıyorsun o durumda ..resmen gerı cıkacak gıbı oluyorgunaydın bayanlar. ben de geceleri karnımın altında agrı hıssedıyorum. mıdem çok ekşiyor ve ağzıma geliyor. çift yastıkla yatıyordum zaten oturarak uyuyacağım yakında.
bana da az kalmış gibi geliyor ama sonra hesap yapıyorum daha çok var diyorum.
şuana kdr 7 kilo aldım. 15 kg ile hamileliği tamamlamak var aklımda ama inş uygulayabilirim.
Benimde karnimin altinda ve göbek deligimde cok agri var yaa normalmi bilmiormtecrubesiz olmak cok zor yaa.. bana sanki dogurmak uzereymisim gibi gelmiyor deil. 8 kilo aldim bende evde oturunca cok alıyorum gerci con bir hafta 1 kilo verdim 7 benimkiside... bende hep 11 le doguracam ins dedim bakalim ins bende 11 le dogururum ins
nerede gıdıyorsunuzKızlar merhaba, bugün gebelik ve doğum eğitiminin ilk gününe katıldım. toplamda 5 hafta sürecekmiş, haftada bir gün eğitim veriyorlar. her hafta farklı bir ebe gelecekmiş. eğitim sınıfı gerçekten çok güzel. pilates medleri,topları, emzirme ekipmanları, plastik bebekler ,yıkama küvetleri , alt açma için bezler vs. var. bugün kadın fizyolojisi ve hamileliğin ay ay incelendiği ve en sık yaşanılan sornlar ve çözümler konulu slaytlar vardı. sonra nefes egzersizleri ve esneme hareketlerini gösterdiler. bebek bakımı, normal doğumda yapılması gerekenler, doğum sancılarının anlaşılması vb. konuları hafta hafta işleyeceklermiş. çok eğlenceliydi, doğum iznine ayrılırsanız ya da boş vaktiniz varsa sizin de şehrinizde bulunan bu kurslara gitmenizi tavsiye ederim ben faydalı buldum :) ücretsiz aynı zamanda.
Arkadaşlar 30. Haftadayız benle ayynı olanlar bebk hareketlernde azalma olan varmı 2 gundr zoorla hssedyorum kıpırtı şeklinde ıkı paket cıkolata ıyıp uzandım yıne tık yok babası konşnca bi iki tık yaptı okadar normldee göbeğimi oynatyodu zten pimprikliyim taktıımmm
kontrol olmuyor canım,her pazartesi gidip 5 gün alıyorsun..tekrar tekrar hasta olmuş gibi..kontrol olursa 7 gün alacaksın ki pazartesi tekrar kontrol olsun,öylede 2 gün haftasonu boşa gider..
nerede gıdıyorsunuz
bende gıdıyorum ve aynı duyguları hıssettım çok memnun kaldım
şişli etfalde benım gıttığim grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?