2015 Şubat Anneleri

Hastaneye gelenlere dusundugunuz bir hediye var mi kizlar ve tabii eve gelenlere
kiz geelenler hediye getirmiyormu biz niye ehdiye veriyoz ki : ) )

eve gelene ikramda bulunuluyor zaten pastaydi borekdi vs
hastaneye gelen getirsin beraber yeyin : )

ayva+ kefir ya da probiyotik yoğurt eşliginde yerseniz kabızlık felan yapmaz. hatta ayvadaki liflerle probiyotik bakteriler baya güzel bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim kızlar

ben 10 kilo aldım ama baklava börek dedin ya gelirim yine de o odaya :) :)
kim az kilo aldiki buraya yazanlardan
ben 11 aldim yemem valla borek falan , hayirliisyla bi dogrup kurtulsaydim
yine dikkat edicem yediklerime soz veriyorum ama en azindan hastalik korkum olmaz

Allahın bir kulu şu mideme çözüm bulsun
Ah canim ayni dertten bende muzdaripim ne yesem yaniyo ne yapsam gecmiyo bende reflu ve gastirit var hamilelikte iyice aziyo ben renne kullaniyorum ama pek bi faydasi yok sanada gecmis olsun

Saol canım. Ay evet inşallah yakalanmazsın sen de. gece uyutmuyo boğazım çok yanıyo çünkü viks sürüyorum. sıcak buharı da yapayım o zaman. bir de birkaç doğal tarif buldum onları sizinle de paylaşacam yazacam aşağıya. ben en son hamile kaldığım hayatımın en kötü gribine yakalanmıştım. şimdi yine öyle olur diye korkuyorum. 20 gün geçmemişti ve oturarak uyuyodum en son o kadar berbattı ki offf rabbim hepimize şifa versin

Kızlar Wevell Süt Pompası Almıştım Netten Doğum Yapan Bi Arkadaşa Denettim Beğenmiş Çekim Gücü İyi diyo Bilginiz Olsun

insallah ilerleemez canim
ben ikinciyi dogum masasinda oksure oksure dogurdum , naptiysam geçiremedim nisanin sonuydu hemde
esim baya bi eglendi iki oksurup çocuk dogurdun bende yparim ne var onda diye : )))
oksurunce rahim kaslari ayni ikinmis gibi kasiliyormus , o zaman ebeler oyle soylemisti bana

bizim haftamizda etkisizdir insallah

Hasta olan arkadaşlar için birkaç tarif buldum kendime de yapacam onları şimdi. Taylan kümelinin kızından aldım tarifleri instagramda paylaşmış. hamilelerin uygulayabileceği tarifler.
1. Sarımsaklı süt: bir bardak süte 2 diş sarımsak,bir parça taze zencefil,2-3 tane karanfil,karabiber ve tarçın(toz da olur çubuk da) atılır ve iyice ısıtılıp altı kapatılır. ağzını kapatıp dinlendirilir. sonra süzülür ve içilir.
2. Sıcak kompoto: elma+tarçın+karanfil+bir parça taze zencefil+ayva hepsini yeteri kadar suda pişirip posası ile yenilir.
3.Çorba: 2-3 tavuk baget ve 1 tutam top karabiber suya konur tavuk suyu çıkana kadar pişirilir. içinden bagetler ve top karabiberler alınır,tavuk didiklenir ve tavuk suyuna konur. içine 1 pırasa,1 soğan,1 diş sarımsak,1 havuç, 1 avuç kereviz sapı ve yaprağı,bir parça taze zencefil, 1 limon suyu,1 kabak (ben mevsimi değil diye bir iki yaprak ıspanak koyacam) minik minik bu sebzeler doğranır ve tavuk suyuna ilave edilip pişirilir. bol limon karabiber ile içebiliriz. Afiyet şifa olsun hepimize.

kim az kilo aldiki buraya yazanlardan
ben 11 aldim yemem valla borek falan , hayirliisyla bi dogrup kurtulsaydim
yine dikkat edicem yediklerime soz veriyorum ama en azindan hastalik korkum olmaz
Bundan sonra 4 daha alsaan 15 gayet iyi çok deglki ben 5 kılo aldım toplam5 daha alsam 10 la girerim heralde

12 aralıkta istanbul kongre Merkezinde anne,bebek,çocuk fuarı varmış
Hem öteki fuardan önce.
Ona gideyim en iyisi.
Duyurulur

Bundan sonra 4 daha alsaan 15 gayet iyi çok deglki ben 5 kılo aldım toplam5 daha alsam 10 la girerim heralde
him sen gir o odaaya o zman : )
onumde kocaman 3 ay var nasil 5 kilo alicam ki
sanki her gun tartim artiyor , 75 i gozden çiakrdim ben
su an 68 im (

Kansızlık çok halsiz yapıyor insanı dışardan da olsa en az yüz gram et ye canım köfte de olabilir. Üzüm falan deneme kan hapı yeterli gelmiyor demek ki. Kansızlık kilo da yapabiliyor. Hergün mutlaka bir öğün et yiyip yanında yeşil biber tüketmek önemli. O güç veriyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…