kiz geelenler hediye getirmiyormu biz niye ehdiye veriyoz ki : ) )Hastaneye gelenlere dusundugunuz bir hediye var mi kizlar ve tabii eve gelenlere
Hepinizi alıp (esla hariç) bir odaya kapatıcam. Dünya sopa çekicem. Bakayım siz neden kilo almadınız. Önünüze baklava,börek doldurcam yemeyene sopa.
dıkkat et popişi koklarken suratına işevıvermesınyınede mesafeyı koru derım nacızane tecrubelı bır anne olarak..pok temizlemekten gına geldı yavv dıyecegın günler cok olacak
ben sadece cıg olarak yıyorum..hergun en az 1 en fazla 2 ..cumartesiden carsambaya 3 kılo carsambadan cumartesiye 3 kılo ayva yıyorum ..hamdüsenalar olsun kabızlık sorunum yok..cok ekmek hamur ısı falan yemıyorum belkı ondandır
kim az kilo aldiki buraya yazanlardanben 10 kilo aldım ama baklava börek dedin ya gelirim yine de o odaya :) :)
Ah canim ayni dertten bende muzdaripim ne yesem yaniyo ne yapsam gecmiyo bende reflu ve gastirit var hamilelikte iyice aziyo ben renne kullaniyorum ama pek bi faydasi yok sanada gecmis olsunAllahın bir kulu şu mideme çözüm bulsun
geçmis olsun canim
balli limon iç,gece yatarken vicks sur gogsune, sicak buhar da iyi gelir oksuruge
yastiginida yukselt,bu meret uyutmaz seniii
benim etrafimda herkes grip, her an hasta olcam korkuusyla yasiyorum
ve bunyemi biliyorum ben, eger bi yakalnirsam doguma kadar geçmez : ((
insallah ilerleemez canimSaol canım. Ay evet inşallah yakalanmazsın sen de. gece uyutmuyo boğazım çok yanıyo çünküviks sürüyorum. sıcak buharı da yapayım o zaman. bir de birkaç doğal tarif buldum onları sizinle de paylaşacam yazacam aşağıya. ben en son hamile kaldığım hayatımın en kötü gribine yakalanmıştım. şimdi yine öyle olur diye korkuyorum. 20 gün geçmemişti ve oturarak uyuyodum en son o kadar berbattı ki offf rabbim hepimize şifa versin
Yediklerim boğazımın orda duruyor,yanıyor,acı su geliyor,kussam da geçmiyor. Şurup içtim tık yoknoldu kiz yinee
yanmami var
Canım.Sende dayaklıklar grubundasın. 15 kilo altı herkes grupta.ben 10 kilo aldım ama baklava börek dedin ya gelirim yine de o odaya :) :)
Bundan sonra 4 daha alsaan 15 gayet iyi çok deglki ben 5 kılo aldım toplam5 daha alsam 10 la girerim heraldekim az kilo aldiki buraya yazanlardan
ben 11 aldim yemem valla borek falan , hayirliisyla bi dogrup kurtulsaydim
yine dikkat edicem yediklerime soz veriyorum ama en azindan hastalik korkum olmaz
Koyarsın bakalım resmini.
ah canim yaYediklerim boğazımın orda duruyor,yanıyor,acı su geliyor,kussam da geçmiyor. Şurup içtim tık yok
him sen gir o odaaya o zman : )Bundan sonra 4 daha alsaan 15 gayet iyi çok deglki ben 5 kılo aldım toplam5 daha alsam 10 la girerim heralde
bulusma yapin orda12 aralıkta istanbul kongre Merkezinde anne,bebek,çocuk fuarı varmış
Hem öteki fuardan önce.
Ona gideyim en iyisi.
Duyurulur
Aslinda kan hapini iciyorum duzenli ama ferritin cok dusuk benim o yukselmiyor bir turlu. Hergun kirmizi et yemek, yemek yapamayan biri icin cok utopik degil mi kuzumdisardan takildigimizda da gerci kebap vb hep o tur sey yiyoruz hani hic yemiyor da degilim ki bilemiom valla bir gelip halimize aciyanimiz olaymis iyiymis de yok iste o da anca telefonda yorma kendini demeyii biliyor herkes
Yelek hemen de bitiyor cok seker oluyor başla bence de :)Litchi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?