Gerçekten su "yorma kendini" lafı beni de kıl ediyor. Yorma kendini diyene kdr yardım edecek olsa o kdr dik dökmesine gerek kalmayacak kişinin =)Aslinda kan hapini iciyorum duzenli ama ferritin cok dusuk benim o yukselmiyor bir turlu. Hergun kirmizi et yemek, yemek yapamayan biri icin cok utopik degil mi kuzumdisardan takildigimizda da gerci kebap vb hep o tur sey yiyoruz hani hic yemiyor da degilim ki bilemiom valla bir gelip halimize aciyanimiz olaymis iyiymis de yok iste o da anca telefonda yorma kendini demeyii biliyor herkes
hallaç yok mu, gotür attırsın pamuğu :)kızlar bi şey sormak istiyorum.Benimkinin de içi pamuk bak büyük olasılıkla ben de yıkayınca öyle olucak. Ne yapsak ki içine yeni pamuk mu doldursak dışını yıkayıp
biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?
dıkkat et popişi koklarken suratına işevıvermesınAl benden de o kadar.Günleri saymama bu topic çok yardımcı oluyor, iyi ki varsınız kızlar.Bir an önce - tabi ki vaktinde gelsin- bebeğimi kucaklamak,emzirmek, popuşunu koklamak istiyorum.
ben sadece cıg olarak yıyorum..hergun en az 1 en fazla 2 ..cumartesiden carsambaya 3 kılo carsambadan cumartesiye 3 kılo ayva yıyorum ..hamdüsenalar olsun kabızlık sorunum yok..Ben de ayva çok seviyorum ve tüketiyorum.Ancak çiğ seviyorum bu da beni tabii ciddi sıkıntıya sokuyor kabızlık açısından.Sen nasıl tüketiyorsun iremguzum önerin var mı?Ayva yemek istiyorum ama yiyemiyorum artık.
Yapsana, en azından mecbur kaldım da yedim mücbir sebep derim =)Hepinizi alıp (esla hariç) bir odaya kapatıcam. Dünya sopa çekicem. Bakayım siz neden kilo almadınız. Önünüze baklava,börek doldurcam yemeyene sopa.
1.5 2 civarıdır canım.Sizin iğne 1cm var mıdır canım?kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?Yandan devam ediyorum bele doğru. Hep öyle vurdum zaten.
Benimki de mosmor. Okudugum kadariyla normalSabah benimde göbek deliğimin sol tarafı biraz acıyodu ama geçti. Bende 2 gündür göbek deliğime taktım kafayı sanki göbek deliğimin ve çevresi morarmış gibi geliyo eşim yok diyo ama öncedende böyle azıcık koyu renktemiydi acaba hatırlayamıyorum
dıkkat et popişi koklarken suratına işevıvermesınyınede mesafeyı koru derım nacızane tecrubelı bır anne olarak..pok temizlemekten gına geldı yavv dıyecegın günler cok olacak
ben sadece cıg olarak yıyorum..hergun en az 1 en fazla 2 ..cumartesiden carsambaya 3 kılo carsambadan cumartesiye 3 kılo ayva yıyorum ..hamdüsenalar olsun kabızlık sorunum yok..cok ekmek hamur ısı falan yemıyorum belkı ondandır
Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyor gibiis cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü
kolunun neresine arka kısmına mı vuruluyordu,bide göbek kadar mı acıyor?
ben 18:30 19:00 arası yaptığımdan eşim gelmiş oluyor eve,eğer olur da gelmez ise göbeğe vururum. dediğim gibi tamamen kendimi kastığımdan bebeğe zararı olur diye kola geçtim çünkü aşırı acımaya başladı nedense.ben hala göbekten yapıyorum kolumdan yapamam birinin tutması lazım o satte eşim yok bacağada cesaret edemiyorum doktor göbekten yapmanın sınırlaması yok yapabildigin kadar yapabilirsin dedi ama acısı aynı bende bazı yerlerde kanama yapıyor o canımı sıkıyor bacağa geçsem iyi olacak ama bakalım
iğneden mi oluyor acaba,ben 2 gündür çok zorlanarak vuruyorum,iğne girmiyor göbeğime,zar zor giriyor,senin nasıl,nereden vuruyorsun iğneyi?
Hastane için çikolata (sepet aldım , pastanede çikolatası konup süslenecek, nazar Boncuklu arılar, ev için de kokulu taş düşündüm kese içerisinde ve çikolatası olur tbiHastaneye gelenlere dusundugunuz bir hediye var mi kizlar ve tabii eve gelenlere
bende de oyle oldu canim oglumdaCanim yeni gordum yazini bugun girebildim evet suyum fazla iki kontroldur .sekersiz ye dedi pohaca borek yasak dedi bebiste iki hafta onden gidiyormus ama benim seker yuklemem normal cikmisti
arastur canim,ishal yapmasada bagirsaklari iyi çalistiriyodur belki : =)Yaaa enteresan bir bilgi gerçekten.Araştırıciğimmm
noldu kiz yineeAllahın bir kulu şu mideme çözüm bulsun
geçmis olsun canimGeçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım.. boğazım çok fena öksürük desen aldı başını gitti. ben ilaçla bile çok zor iyileşirim şimdi doğal yollarla nasıl iyileşecem bakalımsarımsaklı süt çok faydalıymış ama tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum araştırıyotum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?