2015 Şubat Anneleri

Gerçekten su "yorma kendini" lafı beni de kıl ediyor. Yorma kendini diyene kdr yardım edecek olsa o kdr dik dökmesine gerek kalmayacak kişinin =)

hallaç yok mu, gotür attırsın pamuğu :)

Litchi
Bacaklarım neden dolma gibi oldu ona anlam veremiyorum :)) karnım o kdr büyümedi haha iki kalem dolma üzerinde yürüyorum

Al benden de o kadar.Günleri saymama bu topic çok yardımcı oluyor, iyi ki varsınız kızlar.Bir an önce - tabi ki vaktinde gelsin- bebeğimi kucaklamak,emzirmek, popuşunu koklamak istiyorum.
dıkkat et popişi koklarken suratına işevıvermesın yınede mesafeyı koru derım nacızane tecrubelı bır anne olarak..pok temizlemekten gına geldı yavv dıyecegın günler cok olacak
ben sadece cıg olarak yıyorum..hergun en az 1 en fazla 2 ..cumartesiden carsambaya 3 kılo carsambadan cumartesiye 3 kılo ayva yıyorum ..hamdüsenalar olsun kabızlık sorunum yok.. cok ekmek hamur ısı falan yemıyorum belkı ondandır

Bende insülin vuruyorum ya benim iğne 1 cm anca vardır, bende göbeğe yaparken çekiniyorum ondan sordum. Rahatlıkla vurabilirim yani, teşekkürler

Benimki de mosmor. Okudugum kadariyla normal

Çişinden,kakişinden nasibimi her türlü alırım gibi geliyor.Erkek bebeklerde hemen önünü kapamak gerekiyormuş anladığım kadarıyla değiştirirken.Ben senin kadar tecrübeli değilim tabi ki öğreneceğiz bakalım

Ayva konusunda da ne zaman yesem oldum, kaçarı yok.Ama belki de dediğin gibi hamur işiyle alakalı olabilir çünkü tükettiğim zamanlarda çok oluyordu bir ara açıkçası kahvaltıda falan tam o aralar yemiş olabilirim ayvaları.Yarın deney yapacağım inşallah bu sefer olmam çünkü çok seviyorum ayvayı , sen de ayva canavarı çıktın ama iremguzum afiyet olsun yarasın bebike de sana da.

Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım.. boğazım çok fena öksürük desen aldı başını gitti. ben ilaçla bile çok zor iyileşirim şimdi doğal yollarla nasıl iyileşecem bakalım sarımsaklı süt çok faydalıymış ama tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum araştırıyotum şimdi.

Yorumlariniz için tesekkur ederim arkadaşlar.benim haftamda kontrole giden varmi bebislerinizin pozisyonu nasildi ne dedi doktorlariniz?

kolunun neresine arka kısmına mı vuruluyordu,bide göbek kadar mı acıyor?

evet kolun arka kısmına vuruluyor canım kasa değil yumuşak yere vurulmalı. ilginç olacak ama benim göbeğim hiç acımıyordu şu son zamanlar çok acımaya başladı yani aşırı kasıyordum kendimi buda bebeğe etki eder diye kola geçtim kol birazcık acıyor :)

ben 18:30 19:00 arası yaptığımdan eşim gelmiş oluyor eve,eğer olur da gelmez ise göbeğe vururum. dediğim gibi tamamen kendimi kastığımdan bebeğe zararı olur diye kola geçtim çünkü aşırı acımaya başladı nedense.

iğneden mi oluyor acaba,ben 2 gündür çok zorlanarak vuruyorum,iğne girmiyor göbeğime,zar zor giriyor,senin nasıl,nereden vuruyorsun iğneyi?

yok canım iğne yeri ile göbek deliğimin arasında çok fark var. tamamen büyüdüğünden acıyor sanırım.

Hastaneye gelenlere dusundugunuz bir hediye var mi kizlar ve tabii eve gelenlere
Hastane için çikolata (sepet aldım , pastanede çikolatası konup süslenecek, nazar Boncuklu arılar, ev için de kokulu taş düşündüm kese içerisinde ve çikolatası olur tbi

Reactions: ydm
Canim yeni gordum yazini bugun girebildim evet suyum fazla iki kontroldur .sekersiz ye dedi pohaca borek yasak dedi bebiste iki hafta onden gidiyormus ama benim seker yuklemem normal cikmisti
bende de oyle oldu canim oglumda
seker yuklem normal çikdi,suyum fazlaydi bbek iki hafta ilerideydi
ben hamileyken sehur degistirdim buyuk bi bolge univesite hastanesinin oldugu sehire geldim 8 aylikken, ogluma ultrasonda 3.5 kg dediler o zaman,seker testinin sonucunu umursamadilar direk seker im var kabul edip diyete sokdular beni

sonuç suyum azalmadi ama oglani 4 kg dogurmayi absarabildim
senin yerinde olsam baya baya bi diyete sokardim kendimi, keke pogaacyla bitmiyorki, çay kahvedeki seker, pirinç pilaci,patatesin her turlusu, ekmegin her hali, hazir biskuvi vs, çikilota .. dediigm gibi suyun sorun olmayabilir ama kilolu çocuk dogumda seni zorlar daha dogrusu dr kiloyu bahane edip seni direk sezeryana alir, tabi bide yeni doganda hipo glisemi sorunu var o bambaska ve onemli bi sorun ..

geçmis olsun canim
balli limon iç,gece yatarken vicks sur gogsune, sicak buhar da iyi gelir oksuruge
yastiginida yukselt,bu meret uyutmaz seniii

benim etrafimda herkes grip, her an hasta olcam korkuusyla yasiyorum
ve bunyemi biliyorum ben, eger bi yakalnirsam doguma kadar geçmez : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…