2015 Şubat Anneleri

mevlüt dedıgınız 40 çıkınca okunmuyor mu? onları neden sımdıden dusunuyorsunuz ? ben oyle bılıyorum ama sizde farklı mı?

evet o zaman yapılıyor da , hediyeleri doğurmadan yapayım diyorum ondan sordum, bebek olunca zamanım olmaz diye

Yorumlariniz için tesekkur ederim arkadaşlar.benim haftamda kontrole giden varmi bebislerinizin pozisyonu nasildi ne dedi doktorlariniz?

benımkı muayene de yan duruyordu. bişi demedi dr. ama yeri değişio bence hissedebiliorum. tam aşağıya iniyor mesela. bazen ayakları yukarda oluyor. vuruşundan anlıyorum. bence sezeryana yonlendırmeye calısmıs seni drun. sancın gelir bakalar hala bebiş ters. o zaman sezeryana alınabilir onu anlarım. ama daha çok var. kaç kere döner o.

Litchi'm takımlarımız bile aynı, ondan sana daha sıcak hissediyorum herhalde :))))

Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.

ozeller genelde bezını falan baglıyorlar ama ben yıne de cantasına herseyını koymayı planlıyorum.
olur da lazım olursa çıkıp aramasın eşim bi daha yanımda olsun.

günaydın anneler uzun zamandır giremiyordum. herkes iyidir inşallah. yazılanları çok fazla okuyamadım işyerinde olduğum için. kilolardan bahsedilmiş bende bu hamilelliğimde çok kilo aldım şu ana kadar 11.5 oldu. geçen hafta şeker testi için gittim aayyyy ne kötü oldum yaa. zor geçti biraz ama her şey yolunda. prensesim büyümüş yüzüne daha net gördüm çok mutlu oldum. rabbim herkes nasip etsin inşallah.
dün sağlık ocağında da kan tahlili yapıldı ancak dr yok. laborant veya hemşire olan var mı aranızda bir kaç değerde problem var yorumlayabilir mi acaba ??

Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda

ben pompa almayı düşünen ama bir türlü karar veremeyenlerden biriyim. emzirmeden de bilemiyorum gerek olacak mı olmayacak mı diye. sanırım onu şimdilik almıycam.

Ben kimyagerim söyle belki anlarım canım.

canım buharda haşlayıp yemeyi denesen bi sefer olur mu ki?

12 aralıkta istanbul kongre Merkezinde anne,bebek,çocuk fuarı varmış
Hem öteki fuardan önce.
Ona gideyim en iyisi.
Duyurulur
Ay ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim

Ay ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim

Ben 15_18 aralık diye biliyorum ama bir arastırmak lazım.
Esoba fuar tarihi kesin mi . ocaktaki ne bende gidemem herhalde , aralıktaki iyi odu belki birkaç kişi buluşur da bebişler icin alisveris çılgınlığı yasarız

Saol Tatlım Herşey Minik Kuzular İçin

Günaydınnnnnnn kızlar bol tepikler hepimize Gerçi günaydın diyebilmek için önce uyumuş olmak lazım dimi benim gibi gece boyunca kalça ve bacak ağrısı uyuşması krampı çeken yoldaşlara selam olsun :)

günaydın herkese
dün akşam banyoda gögsümden süt geldi benim biraz sıkınca daha çok... aranızda gögüslerinden süt gelen var mı ? doktorla görüşmelimmiyim ? erken doğum habercisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…