mevlüt dedıgınız 40 çıkınca okunmuyor mu? onları neden sımdıden dusunuyorsunuz ? ben oyle bılıyorum ama sizde farklı mı?
Yorumlariniz için tesekkur ederim arkadaşlar.benim haftamda kontrole giden varmi bebislerinizin pozisyonu nasildi ne dedi doktorlariniz?
Boşver kalabalığa girme yaw. Ben de başımdan beri maçlara gidemedim zaten. Galatasaray kombinem var bir maça bile gidemedimhaklı biraz park sorunu çok,kalabalık .yok kıyafet değill de sus falan için ama yanasmiyor eşim..ben de fazla ısrar etmek istemiyorum çünkü biri bana çarpinca ya da cantami falan ittirince acaip sinir oluyorum..şimdi oraya kdr gidip ikimizde gerilcez büyük ihtimal o yüzden gitmemek daha iyi galiba :) bi de bnm alıntılar niye böyle ya uyuz oldum
bir de kıyafet tekstil alacaksan bence de gelme ama diğer süs şişe vb içinse olabilir.
bize yakın ben bile gözüm yemedi gıtmeyı. anlamıyorsun gezerken akşam oluyor pert olmuşsun. şuna da bakalım buna da.eşim de gidemedi.
Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.
Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda
Ayvayı nasıl yiyordunuz limon falan bişeyler ekleniyodu,unuttum
günaydın anneleruzun zamandır giremiyordum. herkes iyidir inşallah. yazılanları çok fazla okuyamadım işyerinde olduğum için. kilolardan bahsedilmiş bende bu hamilelliğimde çok kilo aldım şu ana kadar 11.5 oldu. geçen hafta şeker testi için gittim aayyyy ne kötü oldum yaa. zor geçti biraz ama her şey yolunda. prensesim büyümüş yüzüne daha net gördüm çok mutlu oldum. rabbim herkes nasip etsin inşallah.
dün sağlık ocağında da kan tahlili yapıldı ancak dr yok. laborant veya hemşire olan var mı aranızda bir kaç değerde problem var yorumlayabilir mi acaba ??
Hepinizi alıp (esla hariç) bir odaya kapatıcam. Dünya sopa çekicem. Bakayım siz neden kilo almadınız. Önünüze baklava,börek doldurcam yemeyene sopa.
ben ayva satan bi satıcıdan duymuştum. hatta öyle bi anlattı ki o yüzden aldık ayvayı. :)
yumuşak tatlı ayva olursa daha güzel oluyo. ayvayı dilimleyip üzerine limon sıkacaksın bi de tuz serpeceksin. mmmm.
Ben de diyorum ne takımı pijama takımları mı acaba?Litchi'm takımlarımız bile aynı, ondan sana daha sıcak hissediyorum herhalde :))))
Çişinden,kakişinden nasibimi her türlü alırım gibi geliyor.Erkek bebeklerde hemen önünü kapamak gerekiyormuş anladığım kadarıyla değiştirirken.Ben senin kadar tecrübeli değilim tabi ki öğreneceğiz bakalım
Ayva konusunda da ne zaman yesem oldum, kaçarı yok.Ama belki de dediğin gibi hamur işiyle alakalı olabilir çünkü tükettiğim zamanlarda çok oluyordu bir ara açıkçası kahvaltıda falan tam o aralar yemiş olabilirim ayvaları.Yarın deney yapacağım inşallah bu sefer olmam çünkü çok seviyorum ayvayı , sen de ayva canavarı çıktın ama iremguzum afiyet olsun yarasın bebike de sana da.
Ay ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim12 aralıkta istanbul kongre Merkezinde anne,bebek,çocuk fuarı varmış
Hem öteki fuardan önce.
Ona gideyim en iyisi.
Duyurulur
Ay ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim
Ben kimyagerim söyle belki anlarım canım.
Saol Tatlım Herşey Minik Kuzular İçintşkler canım.
tşkler canım inş gidip bakmak lazım.
Çok güzel olmuş dünürüm gelinimin yatağı elleriniZe sağlık :)
benimde göbek deliğimin sağ tarafına doğru olan hemen yanı ağrıyordu içerden acıyordu yırtılıyor geriliyor gibi oldu perşmbe cuma günüydü. Cumartesi akşamı gece 23 gibide yatmadan önce kasıklarımda adet olcakmışım gibi hafif bir ağrı vardı yattık eşimle yatakta ikende tam 20dk- 30dk olabilir saate bakmadım ama tahmini o kadar vakitte bir alttan batma ağrıda hafif artış oluyordu sanırım merak ede ede sonunda yalancı doğum sancısı yaşadım gece kaça kadar devam etti bilmiyorum bacaklarımı sıkı sıkıya sanki çocuk çıkacak die kapatmışım bacakları kasmışım, sanırım geçince ağrı uyumuş kalmışım. Ve artık dışarda fln çok ayakta kaldıysam yada evde eğilip doğrulmalı çok iş yaptıysam karnımn altı kısmı sertleşiyor garip bişiler oluyor alttan ağrı değil kasılma değil garip bişi çişimde gelio gibi oluyor ve göbek deliğim gerim gerim geriliyor daha dr.uma gitmem var 12 aralıkta gitcem kızlar korkuyorum inş bişi yoktur. Bazılarıız hareketlerinde dışarı doğru tekme atmalarında azalma var die sormuş ya bnmde bu 3 gündür fln dışarı tepiklemiyor içerlerde geriniyor bnim canım yanıyor kıvrım kıvrım dolaşıyor ufak pıtlar yapıyor yer değişiyor aşağı yukarı karnımda. Sola yattığımda ise sol yanıma kasıklarıma doğru aşağı iniyor taa yanıma boşluklarıma kadar bişiler yapıyor okadr yana doğru gelir mi ki şaşıyorum cidden kızlar değil hareket ediyor ama böle değişti garip oldu hareketleri içeiçe vuruyor :)
Pazar günü hızla bebiş kıyafetlerini yıkamaya başladım biran önce çantayı hazırlamak lazım fikrini iyice hissettim :) bebişin kıyafetleri bitsin bnm pijemalarıda yıkıcam bir emzirme sütyeni aldım 3 yeni külot aldım 3 yeni atlet aldım hastabezi alıcam külot gibi giyilenlerinden almayı düşünüyorum depend olanınkine baktım ama orta mı büyük mü alalım bilemedik eşimle bel çevresi cm mı yazıyor üstünde. benim için başka ne koyulması lazım kızlar çantaya kendime 1 yelek koycam 1 temiz yemeni koycam. Terlik nasıl bişi almak lazım plastik gibi olanlardan mı tüylü peluş gibilerden mi sizce.? 2 çorap koycam patikte koyalım mı ? :)
bebek içinde 2 takım hastane çıkışı bir peluş battaniye (iki tane hast. çıkışında penye battaniye var) 2 bady ayağına çorap patik koycam emzik biberon koycam yenidoğan prima prime care bez. başka neler koyulmalı kızlr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?