2015 Şubat Anneleri

hadi ya,benim kova burcu bi tanıdığım vardı baya ters biriydi,rahmetlik bende anammm ona çekerse yandık diyordum

Ben de öyleyim işte. Bir başıma hissediyorum. İşte de üstüme geliyorlar. Bu aksam sınav varmış yediye kadar burdaymışım.
işle ilgili problemler hiç çekilmıyor artık. bu pazartesiden beri geliyorum işe gozlerım hıc açılmıyor. yedıye kadar calıssam kafayı oynatırım. Allah sıze de kolaylık versın hem bedenen hem de kafa olarak yoruluyorsunuz.

en baştan yaptıysan sonra döndüremezsin zaten ben en baştan yapmadım başıma gelcekleri biliyorum benimkide ister çünkü az gevşesem ama hep diyorum ben çalışıp para kazanıyosam sende yapacaksın diye şimdi evide süpürür temizlikte yapar b,i tek çay yapamaz onuda ben yaparım oda zor geldiğinden yoksa temizlik yapan adam bi çayda koyabilir

evet yetıstırme seklı buyuk onem arz edıyor ama bu ınsanın fazlasıyla vıcdanıylada alakalı..
aksam esım 9 da eve geldı butun gun hep sunu dedı'' hayatım hep koşturmaca heryere son dk yetısıyorum'' aşırı derecede yorgundu..

gece ayaklarım sısmıs krem surdu masaj yaptı dakıkalarca o yorgunluğuna rağmen.. sonra yatakta arkasını döndü hadı bana sarıl uyuyalım dedı..banane dedım ne sarılcakmısım halbukı arkasını donmesını ben ısterdım hep sırnaşmasın dıye..yahu bana bır koydu ben ağlaya ağlaya uyudum adam arkasını döndü dıye

sımdı benım cadı kv dem mı yetıstırmıs bunu böyle hayır.. ıcten gelen bırsey old. düşünüyorum kı kv oğullarına hala hızmet eder ,,kızarım cok zaman esıme koca kadını sofradannıye kaldırıyorsun günah degılmıs kalk ne ıstıyosan kendın al derım kv bana kızar cadıya ıyılıkte yaramıyo nolcak ...

sen yapmazsan n olur pekı sımdıye kadar yaptıklarını ?

Gunaydin herkese. Daha carsamba mi bu gun. Gecmez oldu bu hafta

aynen, dr kontrolümüz var ya, bitmeeeezz.
cuma günü işten izinliyim Allahtan. tiroid kontrolü için fakültede randevum var. ayrıca şu beşik içindeki yatağa pamuk attırayım. belki sünger de alırım altında yükseltmek için. nevresim falan da baksam iyi olacak.
bi de kapı süsümüzün harflerini beğenmemiştim hazır harf de bulamadım. ist.a gitme imkanım da yok, o yüzden sıralı kristal taşlar var tabaka şeklinde onlardan alıp harfleri kendim kesmek istiyorum. Excell'de örnek tablo hazırladım, plan yaptım :)))))

eve söyleseydın yemegı neden çıkıyorsun dışarı yat demedımı doktor sana. canın sıkılıyorsa bırılerı gelsın yanına cagır.kocan da hızmet etsın.fırsat bulmuşsun yat gıtsın.

hadi ya,benim kova burcu bi tanıdığım vardı baya ters biriydi,rahmetlik bende anammm ona çekerse yandık diyordum
kız deme öle bende kovayım hatta 9 şubat doğum günüm kızımında tahmini doğum tarihi 9 şubat o rahmetli tersmiş :)

anladım canım diyet yapmaya çalışıyorum ama zaten çok fazla yemediğim için nerden kışıyım şaşırdım şeker atmayı kestim çayıma pohaça alırdım sabahları arada onu bıraktım bakalım inşallah azalır suyum.
Ben normal doğum düşünmediğim için bebğin kilolu olmasına takılmadım ama senin dediğin hipo glisemi hakkında bir şey bilmiyorum tehlikeli bir şey değildir umarım

Yok en baştan yapmadım. Mesela biz fransadayken iki gün akşam yemeği onundu. Mantar yumurta falan yapardı ama ben bilirsin o akşam yemeği benim yapmıcağımı . Ilk evlendiğimizde etleri o pişirîrdi ne oldu bilmiyorum bir keresinde teyzesi ve annesiyle etlerî onun pişirdiğini konuşmuştuk sonra pîşirmez oldu . Şimdi ise ilgi mi bekliyor nedir iyice herşey ayağıma gelsin modunda.

Sıkışmaz merak etme çılgın tekmeleri ve içeride meksika dalgaları ile sürekli açıyor kendine yer :)

kurtluyumki ben. biraz iyi hissettim diye hemen dışarı çıkmak istedim. kocam dedi aslında eve sipariş edelim diye ev kokmasın dedim. kimi çağırayımki kimsem yok annem geçen akşam geldi yemek yedi gitti. siz kayınvalidelerden çekiyorsunuz ben kendi annemden. mutfağı daha dağınık bıraktı bide kalktım o halde mutfak topladım. annemin yaptıkları bana batıyor kocam iyi sabrediyor daha ağzını açıp bişey demedi

işte onlara sölediğin için bence onlar bişey sölediyse ondan yapmıyo olabilir benim eşim yapar ama ben kimsenin yanında yaptığını söylemem utanır diye birinin yanında da kalkar yaparım yap demem hayatta

Yapan birini bulurum diye espriler yapıyo. Bir de bu adam kendi eliyle bebeğini topraga koymuş biri. Şimdi daha çok üzerîmize titremesi gerekirken iyice agresif oldu. Bir de ailesiyle îlgîli kendini çok sorumlu hissediyor. Babasının görevini aldı resmen. Kardeşine babalık yapıyor. Sorunlar da o kadar çok ki. Hepsini çözecek diye adam oluyor sinir bombasi. Bana patlatmasin diye ağrılarımdan bahsedemiyorum. Ligi bekliyorum onu bile görmüyor. Aileye yüklü bir parasal destek versek sanırım onların sorunları azalacak. Kredi çekmeye çalışıyor bu aralar onu bir halletse belki ilgili olucaktır bana da diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…