Oh oh maşallah :)Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.
32+0 canim ben bu hsonu 32+0 oluyorum ve doktorum çalışabilir raporu yazacak33+0 oluyor canım 32 tam bitmesi lazım mış dr öle dedi
dun ben de geldim okuldan oglum mizmiz oturdum agladim. Aglama diye kizdi cocuk. Esime bisey demedim o gelince. Kv kp gelsin agirlastin diyor gelmelerini istemiyorum guclu durmak lazim. sen agladin diye ben de aglicam simdiKime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.
Ne ağladım.Ne ağladım.şu hamilelikte anladım kimsem yokmuş beni nazlayacak. Bir anam vardı o da hastalandı.
Yol iz farketmiyor. Akşam eve gelirken bir başladım iç çeke çeke ağlamaya gören diyecek kıyamet kopmuş
benim de fena bir aglayasim vardün burda birileri banyo videosu paylaşmıştı. ben de iş yerinde izleyemediğimden evde izledim ama çok kötü oldum. yani "bizim de bebeğimiz olacak da bi de banyo da yaptıracağız" diye ağladım durdum. hıçkırarak ağladım hem de, içim katıldı.
sana da bardak kaldirma demedi mi dr. Kiyafet fln yikayip asma bencegünaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün akşam yemeğe dışarı çıktık hepi topu 2 saat kalmama rağmen sancım oldu oturamayacağım heralde artık
gece de kasıklarıma kramp girdi
korkuyorum artık yaaa
arkadaşın eşine doktor 40 gün yatacaksın tuvalet harici kalkmak yok tuvaletede çok sık gitme demiş
15 ocak ta doğum yapacakmış ve o güne kadar kalkması yasakmış
halime şükrettim ama bu gidişle bende öyle olacağım
Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.
sana da bardak kaldirma demedi mi dr. Kiyafet fln yikayip asma bence
adi kadın yalan sölemiş o zaman32+0 canim ben bu hsonu 32+0 oluyorum ve doktorum çalışabilir raporu yazacak
aaa sen benim kafamı karıştırdın bak şimdi. neyse ctesi doktora sorayım da bakalım ne diyecek
fyz35 Canım 32nin tam bitmesi 32+0'da oluyo zaten. Bizim imzamız içinde bulunduğumuzu gösteriyo. Benimki 31 diyo ben 30+4'üm mesela. Kafaları iyice karıştırdım mı acaba
ümüğünü sıkarım ben oyle kocanın..
ıslamı boyutta esıtlıkten kımse bahsedemez belkı evet ama daıma erkegın kadının ustugunde bulunduğu ataerkil topluma sıddetle karsıyım..benım yapabıldıgım her ısı pekala yapabılır..ekmek parası kazanmak bu kadar nıye onemlı anlamadım..al sende kazanıyorsun onun gıbı.. evlılıgı tamamen kadının kocasına ve aılesıne hızmetcılık yapacağı fıkrıyle benımsemıs ınsanlardan nefret edıyorum.
herkes işine geldıgı gıbı...
Bu Söylediğini Hükümet Duymasın Çok Pis Kınar Seniya ben bu kadar tripli sağlık ocağı görmedim.
bir kan talili istedim hepsinde ayrı bir surat. doktor sadece oraya yazacak hemşirede sadece kan alacak.
ordan bırı bağırıyor x ablaaa yemek yanıyor bakar mısın? paso yemek pişirin yıyın devletın parası cok nasılsa çalışmayana vermek ıcın.
bu nasıl sağlık sistemi? sistem nerde?
32+0 da bitiyor zaten 32.hafta :) 33 den gün almaya başlıyoruz :)adi kadın yalan sölemiş o zaman
Gunaydin herkese. Daha carsamba mi bu gun. Gecmez oldu bu hafta
= benim eşim.Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.
32+0 da bitiyor zaten 32.hafta :) 33 den gün almaya başlıyoruz :)
tuzlu suyla gargara yap canım rahatlatır sankisol alt damağımda bi ağrı var. zaman zaman oluyo bu bana. bakıyorum dilimde dişimde bi apse/şişlik yok. ama dilimi oynatırken yutkunurken ağrı yapıyor.
teşekkür ederim senin başın sıkıntılı yeteri kadar zaten :) bunu duymak bile iyi geldi gerçekten; işim gücüm yok zaten evde oturuyorum bütün gün ben
o başındaki hocaya dayanabilmesinden bile belli :)
maşallah maşallah nazar değmesin bu günlerde iyisin. tü tü Allah bozmasın.Günaydınnnn kızlarrr bol tepikler hepimize :) bugün doktor günümüzdü sabah gidip geldik şimdi ojula döndüm Allahıma şükür herşey yolunda ben ve bebişim iyiyiz hatta vitamini kesti doktor :) sadece demir hapı gnoferon kullanıcam bugün herkes iyi haberleri paylaşssın inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?