2015 Şubat Anneleri

dun ben de geldim okuldan oglum mizmiz oturdum agladim. Aglama diye kizdi cocuk. Esime bisey demedim o gelince. Kv kp gelsin agirlastin diyor gelmelerini istemiyorum guclu durmak lazim. sen agladin diye ben de aglicam simdi

benim de fena bir aglayasim var

sana da bardak kaldirma demedi mi dr. Kiyafet fln yikayip asma bence

Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.

ümüğünü sıkarım ben oyle kocanın ..
ıslamı boyutta esıtlıkten kımse bahsedemez belkı evet ama daıma erkegın kadının ustugunde bulunduğu ataerkil topluma sıddetle karsıyım..benım yapabıldıgım her ısı pekala yapabılır..ekmek parası kazanmak bu kadar nıye onemlı anlamadım..al sende kazanıyorsun onun gıbı.. evlılıgı tamamen kadının kocasına ve aılesıne hızmetcılık yapacağı fıkrıyle benımsemıs ınsanlardan nefret edıyorum.

herkes işine geldıgı gıbı...

sana da bardak kaldirma demedi mi dr. Kiyafet fln yikayip asma bence

yapmıyorum zaten bişey
dün bebek kıyafetlerini yıkadım onlarıda banyoda kuruttum çamaşırlıkta.

2-3 gündür karın ağrım ve mide bulantım var calcımax kullanıyorum onun prospektüsüne baktım yapabilir diyo doktoru aradım o yapmaz ama onun yaptığını düşünüyosan bikaç gün kullanma geçmezse tekrar görüşelim dedi

ya ben bu kadar tripli sağlık ocağı görmedim.
bir kan talili istedim hepsinde ayrı bir surat. doktor sadece oraya yazacak hemşirede sadece kan alacak.
ordan bırı bağırıyor x ablaaa yemek yanıyor bakar mısın? paso yemek pişirin yıyın devletın parası cok nasılsa çalışmayana vermek ıcın.
bu nasıl sağlık sistemi? sistem nerde?

Öyle yetiştirilmiş değiştiremiyorum ki. Her gün sabah çıkıp akşam eve geliyorum yemek bulaşık çamaşır kahve çay herşeyi ben yapıyorum. Yoruldum diyince çamaşırı bulaşığı makine yıkıyor diyor.

Bu Söylediğini Hükümet Duymasın Çok Pis Kınar Seni

sol alt damağımda bi ağrı var. zaman zaman oluyo bu bana. bakıyorum dilimde dişimde bi apse/şişlik yok. ama dilimi oynatırken yutkunurken ağrı yapıyor.

Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.
= benim eşim.
bimiyorum yaştan dolayı mı böyleler.

aynen,Allah güç kuvvet versin, bide o kadının göğsüne merhamet versin ...

maşallah maşallah nazar değmesin bu günlerde iyisin. tü tü Allah bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…