2015 Şubat Anneleri

esım erken gelse oda yapar..ama gece 9 10 da gelıp sabahın 7 sınden ıtıbaren ayakta ders anlatıp kafası bimılyon olmuşken ben ne ıs yaptırayım kı?
bıde bız zaten 10 da yatıyoruz..gun çoktan bıtmıs oluyor halıyle..

haklısın. normalde biz de h.içi pek bişey yapamıyoruz. o yüzden h.sonunu bekliyoruz. akşam bizimkinin içinden geldi herhalde :)

32+0 da çalışabilir izni alman gerekiyo canım. Bi de çalışabilir izni aldıktan sonra kullandığın izinler doğum sonrasındaki raporundan düşüyo diye biliyorum ama sen yine sor çalıştığın yere.

32+0 diye biliyorum. Seninki pek içiçe olmuş.

Ben serbest çalıştığım için gidebildiği yere kdr götürücem ama cidden zorlanıyorum artık merdivenler yüzünden . Aslında merdiven die bisey olmayıp düz ayak olsa çalışmak daha kolay olurdu
Bir kat çık dinlen. Bende çok çıkıyorum çıktığımda 10 dk nefesimi toplayamıyorum.belki zayıf olsam daha mı kolay olurdu diyorum

Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.

Günaydınnnn kızlarrr bol tepikler hepimize :) bugün doktor günümüzdü sabah gidip geldik şimdi ojula döndüm Allahıma şükür herşey yolunda ben ve bebişim iyiyiz hatta vitamini kesti doktor :) sadece demir hapı gnoferon kullanıcam bugün herkes iyi haberleri paylaşssın inşAllah

Ben de öyleyim işte. Bir başıma hissediyorum. İşte de üstüme geliyorlar. Bu aksam sınav varmış yediye kadar burdaymışım.

nasıl tuzlanıyor,bi de nasıl tuz,kaya tuzu mu? Kaçıncı gün yapılıyor bide_

valla canım normal tuzu koltuk altına başına boynuna falan sürüyorlar diye biliyorum ve 20 gün yıkanmıyor sanırım.
annemden tam öğrenip yazarım

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün akşam yemeğe dışarı çıktık hepi topu 2 saat kalmama rağmen sancım oldu oturamayacağım heralde artık
gece de kasıklarıma kramp girdi
korkuyorum artık yaaa

arkadaşın eşine doktor 40 gün yatacaksın tuvalet harici kalkmak yok tuvaletede çok sık gitme demiş
15 ocak ta doğum yapacakmış ve o güne kadar kalkması yasakmış

halime şükrettim ama bu gidişle bende öyle olacağım

33+0 oluyor canım 32 tam bitmesi lazım mış dr öle dedi

Bir kat çık dinlen. Bende çok çıkıyorum çıktığımda 10 dk nefesimi toplayamıyorum.belki zayıf olsam daha mı kolay olurdu diyorum
Kesinlikle fazladan her kilo geriletiyor beni de , su içelim bgn bol bol unutmayalım :) hafifleriz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…