esım erken gelse oda yapar..ama gece 9 10 da gelıp sabahın 7 sınden ıtıbaren ayakta ders anlatıp kafası bimılyon olmuşken ben ne ıs yaptırayım kı?dün akşam da benim kocam bebeğin odasında bulunan koşu bandını kullanmadığımız balkona kaldırdı. çamaşır katladı, banyoyu silip paspaslarını yaydı. bulaşık makinesini doldurdu. Allah razı olsun. ben ne mi yaptım, malak gibi yattım.
esım erken gelse oda yapar..ama gece 9 10 da gelıp sabahın 7 sınden ıtıbaren ayakta ders anlatıp kafası bimılyon olmuşken ben ne ıs yaptırayım kı?
bıde bız zaten 10 da yatıyoruz..gun çoktan bıtmıs oluyor halıyle..
şimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
ben 8 Ocak'ta yıllık izne ayrılıyorum. 35+0'da yani.
sonrası zaten doğum iznine bağlanıyor.
32+0 diye biliyorum. Seninki pek içiçe olmuş.şimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
Bir kat çık dinlen. Bende çok çıkıyorum çıktığımda 10 dk nefesimi toplayamıyorum.belki zayıf olsam daha mı kolay olurdu diyorumBen serbest çalıştığım için gidebildiği yere kdr götürücem ama cidden zorlanıyorum artık merdivenler yüzünden . Aslında merdiven die bisey olmayıp düz ayak olsa çalışmak daha kolay olurdu
30 candır. 38 in ellerinden öperim.71-KIRIKKALE'deyiz bugün :)
29+6'yız bugün, yarın da 30. haftaya giriyoruz kısmetse.
Eşim nazlan iste yaptır diyor aşer diyor ne biçim haimlesin diyor ama bende de hala nazlanma yok
Şimdi biraz önce biraz nazlanayım dedim açıktım dedim şuan mutfakta bana tost yapıyor bnm nazlanmalarım böle ufak şeyler oluyor sanırımo benden büyük nazlar bekliyor oysaki
Kime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.
Ne ağladım.Ne ağladım.şu hamilelikte anladım kimsem yokmuş beni nazlayacak. Bir anam vardı o da hastalandı.
Yol iz farketmiyor. Akşam eve gelirken bir başladım iç çeke çeke ağlamaya gören diyecek kıyamet kopmuş
nasıl tuzlanıyor,bi de nasıl tuz,kaya tuzu mu? Kaçıncı gün yapılıyor bide_
ben de artık pantalon gıyemıyorum. 2 tane hamiş elbisesi aldım. doğuma kdr idare etcem artık.
33+0 oluyor canım 32 tam bitmesi lazım mış dr öle dedişimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
haklısın. normalde biz de h.içi pek bişey yapamıyoruz. o yüzden h.sonunu bekliyoruz. akşam bizimkinin içinden geldi herhalde :)
33+0 oluyor canım 32 tam bitmesi lazım mış dr öle dedi
valla ben doktorun yalancısıyımaaa sen benim kafamı karıştırdın bak şimdi. neyse ctesi doktora sorayım da bakalım ne diyecek
Kesinlikle fazladan her kilo geriletiyor beni de , su içelim bgn bol bol unutmayalım :) hafifleriz birazBir kat çık dinlen. Bende çok çıkıyorum çıktığımda 10 dk nefesimi toplayamıyorum.belki zayıf olsam daha mı kolay olurdu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?