Allah göstermesin. dokuz ay yatıp doğum yapan ınsanlar var. kucağına alıp geleceksın merak etme.bana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp
Cok takmayin ama boslamayinda mumkun oldukca kendnizi dinleyin zaten anliosunuzhay allah neyse cuma bakayım ne diyecek. yoksa ben umursamazdım şimdi sen söyleyince huylandım. geçmiş olsun tekrardan.
çabuk iyileşir inşallah ta gerek kalmaz canım saol fikir verdiğin için kafamda neler dönüyofyz35 canım Allah yardımcınız olsun. atlatır baban inşallah en kısa sürede de iyileşir umarım.
sen üzülmemeye çalış ayrıca yanına yakınlarından biri gelebilir, ev hanımı olan yengedir vs. iyi anlaştığın bi arkadaşın olabilir. bi süre alışana kadar yanında kalsa yeter. zaten sen bi süre sonra iyice alışırsın. ya da baban sürekli hastanede yatmayacaksa belki annenin yanına gidebilirsin. bebek de babana moral olur.
yani nasıl yapabilirsin bilmiyorum da kendimce bi kaç fikir buldum
Canım Benim Arkadaş 33 Haftalık Doğum Yaptı Bebiş Hala Küvezde Korkutmak İçin Demiyorum Bunu Bebeğin Gelişimine Göre Değişiyo Bu Hafta OlayıCnm korkma 32den snra kuvez tehlikesi kalmiyo o yuzden benim doktrmda 32yi gorelim dedi
Yaaaaa Aklına Böle Şeyleri Getirmesene İyi Düşünelim İyi Olsun Kötü Şeyler Düşünmek Yok.bana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp
Cnm korkma 32den snra kuvez tehlikesi kalmiyo o yuzden benim doktrmda 32yi gorelim dedi
Allah göstermesin. dokuz ay yatıp doğum yapan ınsanlar var. kucağına alıp geleceksın merak etme.
1,5 ay daha dayanalım sonrası kolay zatenYaaaaa Aklına Böle Şeyleri Getirmesene İyi Düşünelim İyi Olsun Kötü Şeyler Düşünmek Yok.
Tabii ki mutlu hissettikten sonra ağrı da olmuyordur. Gunde bir saat yürüyüşle endorfini zaten alıyorsun bol bol. Benim okul saatlerim çok yoğun akşam beşbuçuktan önce çıkamıyorum sabah da sekizbuçukta geliyorum. E arada yarım saat de eve varmak sürüyor. Akşam çok az zaman bana kalıyor. Hele bugun sınav varmış yediye kadar okuldayım. Bir hafta sonum var Dr zaten yürümeyi ve merdiven cikmayı yasaklamıştı azıcık hava alayım diye hafta sonu çıkmaya çalışıyorum. Evde ve ailende de sorun yoksa ordan da kafan rahatsa ne güzel işte keyfini çıkar. Bizde çevremizin etkisiyle üzülme durumu ve üzüldüğümüz zaman bebişimize hissettireceğimizi düşündüğümüz için vicdan azabı da var.
sen bir konu aç 2015 şubat anneleri için püf noktaları dıye orada paylaş barı hepısı vır arada olsun.
BIR MUHTEREM YUCE GONULLU CIKSADA BUNLARI HEPIMIZ IÇIN DERLESE OLMA MI?bunları not almakta fayda var bi konu aç istersen orda paylaş bu bilgileri daha derli toplu olur arada kaynamasın herkes okusun
21 Aralık'a kadar doğanlar YAY
21 Aralık-19 Ocak arası doğanlar OĞLAK
20 Ocak-18 Şubat arası doğanlar KOVA
19 Şubat-20 Mart arası doğanlar BALIK olacak.
hadi hayırlısı... bakalım benimki ne zaman gelecek, erkenci mi olacak yoksa zamanında mı gelecek...
buradan devam etsek olmaz mı? anne dıyor sonuçta hepsı ıcınde olsa.
ocak gibi açılır konu zaten. ama evet dediğin gibi herkes oraya yazsın hikayesini. kalkıpta muhabbet edilmesin bence.
normal şartlarda balık görünüyor
bak bunu yeni öğrendim
herkes kova mı olacak diyordu
ben kendi burcumu bilmiyorumki onu takip edeyim
ben de çoğunuzun doğumunu merak ediyorum, acaba siz de beni merak ediyor musunuz ki?
kesınlıkle ebeler cok daha tecrubelı..drlar teorıgını ıyı bılselerde oan pratık sana bana lazım olan..ebelere güven..bende ılk doğumumda dr umakesınlıkle ebe ıstemıyorum sızgırmelısınız doğuma demıstım .. benden daha tecrubelı ebeler demıstı..gerçekten de alttan muayene ettıklerı sırada fazlasıyla farkettım dr la ebeler arasındaki farkıönceden doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacaktı benim. normal doğumda doktorun işi oluyor mu? ebeler daha deneyimli diye duydum... doktor müdahale ediyor mu yoksa bütün işi ebeler mi yapıyor?
bütün burçlar iyi güzel, hiç bi burcunda geç anladığını yazmadılar mesela , onca salak ne zaman doğduysa artık : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?