2015 Şubat Anneleri

bana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp
Allah göstermesin. dokuz ay yatıp doğum yapan ınsanlar var. kucağına alıp geleceksın merak etme.

çabuk iyileşir inşallah ta gerek kalmaz canım saol fikir verdiğin için kafamda neler dönüyo

bana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp
Yaaaaa Aklına Böle Şeyleri Getirmesene İyi Düşünelim İyi Olsun Kötü Şeyler Düşünmek Yok.

Cnm korkma 32den snra kuvez tehlikesi kalmiyo o yuzden benim doktrmda 32yi gorelim dedi

banada 36 dan önce küvezde olur demişti

Allah göstermesin. dokuz ay yatıp doğum yapan ınsanlar var. kucağına alıp geleceksın merak etme.

inşallah öyle olur canım 9 ay yatanlarada allah sabır versin diyorum ben 4 günde sıkıldım

21 Aralık'a kadar doğanlar YAY
21 Aralık-19 Ocak arası doğanlar OĞLAK
20 Ocak-18 Şubat arası doğanlar KOVA
19 Şubat-20 Mart arası doğanlar BALIK olacak.

hadi hayırlısı... bakalım benimki ne zaman gelecek, erkenci mi olacak yoksa zamanında mı gelecek...

Haklısın ben belki şanslı gruptanım.Sen de aslında yürüyüşü filan çok seviyorsun ama işte süreç mümkün kılmıyor.Bir sıkıntım olsaydı eminim en çok ben de bebeğe yansıtıyor muyum vicdanı yapardım yoksa her şey olup olup gidiyor.İyisiyle kötüsüyle hepimizin 2 ayı kaldı.Sağlıkla gelsinler moraller düzelir...

sen bir konu aç 2015 şubat anneleri için püf noktaları dıye orada paylaş barı hepısı vır arada olsun.

bunları not almakta fayda var bi konu aç istersen orda paylaş bu bilgileri daha derli toplu olur arada kaynamasın herkes okusun
BIR MUHTEREM YUCE GONULLU CIKSADA BUNLARI HEPIMIZ IÇIN DERLESE OLMA MI?

normal şartlarda balık görünüyor
bak bunu yeni öğrendim
herkes kova mı olacak diyordu
ben kendi burcumu bilmiyorumki onu takip edeyim

buradan devam etsek olmaz mı? anne dıyor sonuçta hepsı ıcınde olsa.

öyle de olur ama bende şey diye düşündüm şimdi sürekli girip kontrol etmemiz zorlaşacak ya , hoş gerçi ben sona kalanlardan olabilirim 25/02 görünüyorum neyse, demem o ki ayrı ve sadece doğum hikayeleri olursa kim ne zmaan doğurmuş daha açık olur dedim ama

ocak gibi açılır konu zaten. ama evet dediğin gibi herkes oraya yazsın hikayesini. kalkıpta muhabbet edilmesin bence.

daha açılmasın zaten , hepimiz zamanında doğuralım inşallah, ama açıldığında da muhabbet yeri olarak değil hikaye yeri olarak kullanalım , herkesinki aynı yerde olur ne güzel , doğurunca takip zorlaşır şimdi , göremediğimiz merak ettiğimiz olur zaten akraba gibi olduk, merak etmezsek olmaz : ))

normal şartlarda balık görünüyor
bak bunu yeni öğrendim
herkes kova mı olacak diyordu
ben kendi burcumu bilmiyorumki onu takip edeyim

bütün burçlar iyi güzel, hiç bi burcunda geç anladığını yazmadılar mesela , onca salak ne zaman doğduysa artık : )))

Kizlar valla buraya pek giremesekde biz whatsap gurubuyla bildiginiz kardes gibi olduk onlarlada burda tanistik zaten...ama burasida ayri bi aile oldu

önceden doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacaktı benim. normal doğumda doktorun işi oluyor mu? ebeler daha deneyimli diye duydum... doktor müdahale ediyor mu yoksa bütün işi ebeler mi yapıyor?

önceden doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacaktı benim. normal doğumda doktorun işi oluyor mu? ebeler daha deneyimli diye duydum... doktor müdahale ediyor mu yoksa bütün işi ebeler mi yapıyor?
kesınlıkle ebeler cok daha tecrubelı..drlar teorıgını ıyı bılselerde oan pratık sana bana lazım olan..ebelere güven..bende ılk doğumumda dr umakesınlıkle ebe ıstemıyorum sızgırmelısınız doğuma demıstım .. benden daha tecrubelı ebeler demıstı..gerçekten de alttan muayene ettıklerı sırada fazlasıyla farkettım dr la ebeler arasındaki farkı

bütün burçlar iyi güzel, hiç bi burcunda geç anladığını yazmadılar mesela , onca salak ne zaman doğduysa artık : )))

Haaa sesli güldüm vallahi aynen ya soruyorum arkadaşlara çocuklarının burcunda hep sanatçı yaratıcı zeki özellikler var bir de ülkeye bak teyy teyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…