2015 Şubat Anneleri

ana sağlıktan geldık...
pipilimin kalp atış hızı ortalaması 150 ymıs..gayet ıyı dedı ..ben hemsırenın yalancısıyım

ılk hamılelıgınden kalan ası kartını getırkalan tetanoz asılarını bıtırelım dedı ağlamak ıstıyorum yaaa..

bıde kan tahlılı verecekmısım yarım duruma gıre ılac verecekmıs...dr gerek gormedı dıyorum mutlaka almalısın dıyor..
bunların hangısı doğru dıyor anlamadım kı anacım

Kizlar valla buraya pek giremesekde biz whatsap gurubuyla bildiginiz kardes gibi olduk onlarlada burda tanistik zaten...ama burasida ayri bi aile oldu
ben nıye yokum orda..yoksa benı ıstemıormusunuz?oysa bır renk katardım hayatınıza

teşekkür ederim cevap için peki özel mi devlet mi ? benim bulunduğum ilde tıp fakültesi var bide tam hastane özelliklerine sahip olmayan bir poliklinik var ve takip eden doktorumun o poliklinikle anlaşması var doğumu orada yaptırıyormuş?

Gelmezse gelmesin yapmazsa yapmasın , sen de ona göre muamele gösterirsin , Kıymet vermeyen Kıymet Görüyor

oğlak olma ıhtımalı de varmış benımkının.

Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi

Gelmezse gelmesin yapmazsa yapmasın , sen de ona göre muamele gösterirsin , Kıymet vermeyen Kıymet Görüyor
Valla öyle kıymet vermeyen daha kıymetli çok doğru.Yok zaten umrumda değil çünkü evlenirken de elin düğünü gibi geldiler gittiler, doğumumda hamileliğimde de hiç bir beklentim yok.Günah onların, ayıp onların.Zerre kadar değerleri de yok zaten gözümde.

Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi
gittim baktım geldım sımdı de 1 yaştan başlıyorlar zaten. demekkı olmazmış sımdı. alacak bır sey bulamadım.

bende okuyum dedim ama sayfa atlamaktan sıkıldım
hikayenin altına yorum yapılıyor soru soruyorlar cevaplarla uzadıkça uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…