ben nıye yokum orda..yoksa benı ıstemıormusunuz?Kizlar valla buraya pek giremesekde biz whatsap gurubuyla bildiginiz kardes gibi olduk onlarlada burda tanistik zaten...ama burasida ayri bi aile oldu
teşekkür ederim cevap için peki özel mi devlet mi ? benim bulunduğum ilde tıp fakültesi var bide tam hastane özelliklerine sahip olmayan bir poliklinik var ve takip eden doktorumun o poliklinikle anlaşması var doğumu orada yaptırıyormuş?kesınlıkle ebeler cok daha tecrubelı..drlar teorıgını ıyı bılselerde oan pratık sana bana lazım olan..ebelere güven..bende ılk doğumumda dr umakesınlıkle ebe ıstemıyorum sızgırmelısınız doğuma demıstım .. benden daha tecrubelı ebeler demıstı..gerçekten de alttan muayene ettıklerı sırada fazlasıyla farkettım dr la ebeler arasındaki farkı
Gerçekten çok ilgisizlermiş ama insanın eşinden başka da tutunacak dalı olmuyor böyle zamanlarda ben de onu anladım.Benim ailem de şehir dışında, annem çalışıyor ve çok yoğun bir programı var ama her gün arıyor konuşuyoruz.Şehir dışında olduğu için bir şey diyemem zaten, gelin görün ki kayınvalidem haftanın 2 günü eltimin bebeğine bakıyor o sebeple zaten dibimize kadar geliyor.Ancak ayda yılda bir tlf açıp hatır sorarsa hayret ediyorum.Aramız 1 dakika abartmıyorum yürüyerek bir arka sokağımız zaten, hasta oldum misal yap bir çorba getir değil mi hadi getirme bile ,gelirken eşim alsın neticede ben burda ailemden uzaktayım.Ama bu şekilde davrandıkça ben de anlıyorum kimin ne olduğunu, bana eşim yeter.Herkes hak ettiği değeri görmeli ve hak ettiği değeri görecek , görüyor.O yüzden boşvermek lazım en güzeli, doğumdan sonra da kalkıp torunumuz oldu diye sık sık gelemeyecekler çünkü samimiyetsizler bana göre.Ben de çok doluyum bu konuda hem de çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
oğlak olma ıhtımalı de varmış benımkının.21 Aralık'a kadar doğanlar YAY
21 Aralık-19 Ocak arası doğanlar OĞLAK
20 Ocak-18 Şubat arası doğanlar KOVA
19 Şubat-20 Mart arası doğanlar BALIK olacak.
hadi hayırlısı... bakalım benimki ne zaman gelecek, erkenci mi olacak yoksa zamanında mı gelecek...
hadı oturup hep beraber aglaşak..bu analara kv delere...
offf offf
varlıkları ayrı dert
yoklukları ayrı..
sennnBIR MUHTEREM YUCE GONULLU CIKSADA BUNLARI HEPIMIZ IÇIN DERLESE OLMA MI?
konuyu değiştirelim hepiniz ağlayacaksınız.
bir şey soracağım bebeklere yünlü ya da polar şapka falanda alacakmıyız. gecen bırısı yazmıştı hastaneden çıkarken takmak ıcın. lcw de örgü bere vardı ınce ama hoşuma gıttı ama batar dıye almadım
siz ne dersiniz?
derde bak bee
Vurdular cnm bi susler kald onlarida smdi oturduum yerden yapc
Valla öyle kıymet vermeyen daha kıymetli çok doğru.Yok zaten umrumda değil çünkü evlenirken de elin düğünü gibi geldiler gittiler, doğumumda hamileliğimde de hiç bir beklentim yok.Günah onların, ayıp onların.Zerre kadar değerleri de yok zaten gözümde.Gelmezse gelmesin yapmazsa yapmasın , sen de ona göre muamele gösterirsin , Kıymet vermeyen Kıymet Görüyor
Aaa bıngıldağa zararlı mı?Bak bunu bilmiyordum.Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi
evet nasip olursa örcem inşalah.
Güle güle kullanın inşallah canımcım.şimdi dayım aradı. bebek dolabını monte etmiş, kapaklarını membran kaplayacaklarmış. ayrıca şifonyeri keseceklermiş. yani az bi işi kaldı. 1-2 haftaya kurulmuş olur evimizde inşallah.
gittim baktım geldım sımdı de 1 yaştan başlıyorlar zaten. demekkı olmazmış sımdı. alacak bır sey bulamadım.Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi
ya kızlar geçen de yazdım görülmedi heral yine yazayım , ya bizim topiğimizin doğum hikayeleri başlığına sadece doğum hikayelerimizi yazalım, kasım annelerinkine bakayım dedim bir sürü sayfa 3 doğum hikayesi sadece, normal topik gibi yapmışlar sevmedim
Dinlen gzlce inşallah zamanında gelir bebişHanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
Güle güle kullanın inşallah canımcım.
benetton da bebek var mı?Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi
e artık olduğu kadar , niye kurutuyosun öyle mi faydalı diye yoksa yapış şeklin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?