2015 Şubat Anneleri

eşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.
normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.

evet acık canım tavsiye için teşekkürler aşağıda kayınbiraderimin evi var müsait ama belki kullanırım diye indirtmek istemiyorum akşam bir sorayım

fyz35 canım Allah yardımcınız olsun. atlatır baban inşallah en kısa sürede de iyileşir umarım.
sen üzülmemeye çalış ayrıca yanına yakınlarından biri gelebilir, ev hanımı olan yengedir vs. iyi anlaştığın bi arkadaşın olabilir. bi süre alışana kadar yanında kalsa yeter. zaten sen bi süre sonra iyice alışırsın. ya da baban sürekli hastanede yatmayacaksa belki annenin yanına gidebilirsin. bebek de babana moral olur.
yani nasıl yapabilirsin bilmiyorum da kendimce bi kaç fikir buldum

yok canım evde sarmam. ben zaten sıcağa alışssın ıstemıyorum. o bebek olan evler aşırı sıcak oluyorya ben orda baygınlık gecırırım.

Cnm bebek bir yerde toplaniyosa o kasilma oluyo benim kasilmalar ilk gun iki dakikada bir geliyodu smdi sanci durdurmak icin adalat kullaniyorum 12 saatte bir ama tabi kasilmalar yine en az 15 dkda bir geliyo nstye baglandinmi

geçmiş olsun canım. sen diyince şimdi bende kıllandım dün benim oğlan hep kendini topladı bir yere aralıkları yine bir 5 dakika filan vardır herhalde :S bende dedim kendi kendime bu kadar toplanması normal mi diye. neyse cuma kontrolüm var doktora söylemeliyim. ben daha önce gittiğimde sordum doktora bana günde 7 8 defa olması normal demişti. ama sıklaştığını söylersem sanırım nstye bağlar beni de aman dursun sıpalar yerinde daha erken gelmelerine var.

normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.
herkesin huyu farklıdır tabii ama sen güçlüsün ya sana yardım olmaz diye düşünüyor olabilir

buradan devam etsek olmaz mı? anne dıyor sonuçta hepsı ıcınde olsa.

ilk aşamada sanırım canım alıncak parça miğde yukarı çekilecek doktor kötü olsa tedaviye başlıcaktı inşallah çabuk ve kolay geçer ameliyat
Çok şükür o zaman ameliyatla kurtulacak. İnşallah çarçabuk geçer bu kötü günler

ocak gibi açılır konu zaten. ama evet dediğin gibi herkes oraya yazsın hikayesini. kalkıpta muhabbet edilmesin bence.

gücüne gitmesin canım emin ol tek sen veya litchi değilsiniz. bende aynı gruptanım :) ama dediğim gibi evladım için güçlüyüm ben soğan deseler ağlayabiliyorum en nefret ettiğim huylarımdan biri.

Valla benimde oyleydi siklasnca soyledim nstye bagladi ve o gece yatrdi ilk baglandigimda iki dakikada bir yüzü vurdu kasilmalad

yeni gideceğim hastaneden randevu alayım dedım doktor 11/12/2014 e kadar dolu. nasıl doktormuş bu kAdar yoğun. neyse haftaya perşembeye aldım randevu ama bu kadın bu kadar yoğunsa benım 1,5 ayım kalmış benı nasıl karşılar acaba?
ben gıdıp şu yun bereyi alıp geleyim. LCW ve ofis yapışık resmen bebek reyonunda yaşıyorum.

Bu arada evin sıcaklığını araştırdım 18 ila 22 derece arası olmalıymış. banyo yaparken vücut sıcaklığına göre ayarlanmalıymış hem ev hem su. ayrıca sizler nasıl giyiniyorsanız evin içinde bir kat fazla olmalıymış bebelerde

TUTUN BİRAZ doğurmayın sakın bizi de bekleyın.

bana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp

gücüne gitmesin canım emin ol tek sen veya litchi değilsiniz. bende aynı gruptanım :) ama dediğim gibi evladım için güçlüyüm ben soğan deseler ağlayabiliyorum en nefret ettiğim huylarımdan biri.
olsun iyidir ağlamak. en azından içimizde tutmuyoruz ağlıyoruz.

Valla benimde oyleydi siklasnca soyledim nstye bagladi ve o gece yatrdi ilk baglandigimda iki dakikada bir yüzü vurdu kasilmalad

hay allah neyse cuma bakayım ne diyecek. yoksa ben umursamazdım şimdi sen söyleyince huylandım. geçmiş olsun tekrardan.

bana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp
Cnm korkma 32den snra kuvez tehlikesi kalmiyo o yuzden benim doktrmda 32yi gorelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…