lcw 30 tl aldım ben tavsiye ederimBenim de hep pantolonacaba elbise mi alsam ben de. Ne ara alıcam onu da bilmiyorum.
eşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.esoba seni burdaki herkes çok seviyor ve ayrıca en çok merak edilen insanlardan biri de sensin, eşine sen de @Litchi gibi ben çok güçlüyüm herşeyi ben hallederim kimseye ihtiyacım yok imajı vermişsin. mesela ben hiç sanmıyorum sen eşinle yada ailenle (yada ilgi beklediğin başka birisine) neden benimle ilgilenmiyorsun yada aramıyorsun tarzı bir tartışman olmamıştır..
evet acık canım tavsiye için teşekkürler aşağıda kayınbiraderimin evi var müsait ama belki kullanırım diye indirtmek istemiyorum akşam bir sorayımtatlım bizim balkonumuz kapalı. orada sadece yatak yorgan yüklüğümüz var. onu da kenara koyduk öyle. toplu şekilde. üzerine bişey örtmedim. ama kullanmadığım bir çarşaf örtmeyi düşündüm. bakalım uygun bi çarşaf bulursam atıcam üstüne. ama senin balkonun açıksa altına yükseltmek için bişey koyabilirsin üzerini de kalın naylonlar var nalburlarda oradan kestirip alabilir ve sarabilirsin toz olmasın güneşten yanmasın diye. çadır kumaşı da olabilir bulabilirsen.
yok canım evde sarmam. ben zaten sıcağa alışssın ıstemıyorum. o bebek olan evler aşırı sıcak oluyorya ben orda baygınlık gecırırım.Bi arkadaşımın yeni bebesi oldu. Kız bayağı sarmış sarmalamış bebeyi ilk zamanlar. Bebe sürekli ağlıyomuş. Doktoro götürmüşler 38,5 ateş. Bebeye havale geçirteceklermiş resmen. Çok sarmaya gerek yokmuş... Aklımızda bulunsun.
Ayy aynen ya. Evde hiç takmıyorum da iş yerinde mecburrr.. Ama bi gün atcam ofisin ortasında
evet acık canım tavsiye için teşekkürler aşağıda kayınbiraderimin evi var müsait ama belki kullanırım diye indirtmek istemiyorum akşam bir sorayım
Cnm bebek bir yerde toplaniyosa o kasilma oluyo benim kasilmalar ilk gun iki dakikada bir geliyodu smdi sanci durdurmak icin adalat kullaniyorum 12 saatte bir ama tabi kasilmalar yine en az 15 dkda bir geliyo nstye baglandinmi
yok canım evde sarmam. ben zaten sıcağa alışssın ıstemıyorum. o bebek olan evler aşırı sıcak oluyorya ben orda baygınlık gecırırım.
herkesin huyu farklıdır tabii ama sen güçlüsün ya sana yardım olmaz diye düşünüyor olabilireşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.
normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.
buradan devam etsek olmaz mı? anne dıyor sonuçta hepsı ıcınde olsa.ya kızlar geçen de yazdım görülmedi heral yine yazayım , ya bizim topiğimizin doğum hikayeleri başlığına sadece doğum hikayelerimizi yazalım, kasım annelerinkine bakayım dedim bir sürü sayfa 3 doğum hikayesi sadece, normal topik gibi yapmışlar sevmedim
Çok şükür o zaman ameliyatla kurtulacak. İnşallah çarçabuk geçer bu kötü günlerilk aşamada sanırım canım alıncak parça miğde yukarı çekilecek doktor kötü olsa tedaviye başlıcaktı inşallah çabuk ve kolay geçer ameliyat
ya kızlar geçen de yazdım görülmedi heral yine yazayım , ya bizim topiğimizin doğum hikayeleri başlığına sadece doğum hikayelerimizi yazalım, kasım annelerinkine bakayım dedim bir sürü sayfa 3 doğum hikayesi sadece, normal topik gibi yapmışlar sevmedim
eşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.
normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.
Valla benimde oyleydi siklasnca soyledim nstye bagladi ve o gece yatrdi ilk baglandigimda iki dakikada bir yüzü vurdu kasilmaladgeçmiş olsun canım. sen diyince şimdi bende kıllandım dün benim oğlan hep kendini topladı bir yere aralıkları yine bir 5 dakika filan vardır herhalde :S bende dedim kendi kendime bu kadar toplanması normal mi diye. neyse cuma kontrolüm var doktora söylemeliyim. ben daha önce gittiğimde sordum doktora bana günde 7 8 defa olması normal demişti. ama sıklaştığını söylersem sanırım nstye bağlar beni de aman dursun sıpalar yerinde daha erken gelmelerine var.
TUTUN BİRAZ doğurmayın sakın bizi de bekleyın.
olsun iyidir ağlamak. en azından içimizde tutmuyoruz ağlıyoruz.gücüne gitmesin canım emin ol tek sen veya litchi değilsiniz. bende aynı gruptanım :) ama dediğim gibi evladım için güçlüyüm ben soğan deseler ağlayabiliyorumen nefret ettiğim huylarımdan biri.
Valla benimde oyleydi siklasnca soyledim nstye bagladi ve o gece yatrdi ilk baglandigimda iki dakikada bir yüzü vurdu kasilmalad
Cnm korkma 32den snra kuvez tehlikesi kalmiyo o yuzden benim doktrmda 32yi gorelim dedibana kalsa bende en azından 36 ya kadar beklemek istiyorum hatta mümkünse 38 olsun 40 olsun erken doğunca küvezde camekanın arkasından bakmak onu hastanede bırakıp eve gelmek istemem
zaten gelememki ben onu bırakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?