bizim bebek odasında da koşu bandı var ve çok kötü görünüyor kamufle de edemedim balkona nasıl koydunuz neye sardınız
geçmiş olsuncuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun
ÇOK ÖRGÜCÜ GÖRDÜM SENİ.
eşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.
normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.
orasını bılemem.. ben ozel hastanede dogumyaptım ama başka sansım yoktu..devlet hastanesı cok uzaktı yasadıgımyere ..teşekkür ederim cevap için peki özel mi devlet mi ? benim bulunduğum ilde tıp fakültesi var bide tam hastane özelliklerine sahip olmayan bir poliklinik var ve takip eden doktorumun o poliklinikle anlaşması var doğumu orada yaptırıyormuş?
Millete Salmayın Kendinizi Dik Durun Güçlü Durun Diyen Kadın Gitti Enerjim Yok Diyen Kadın Geldi Pehhhorasını bılemem.. ben ozel hastanede dogumyaptım ama başka sansım yoktu..devlet hastanesı cok uzaktı yasadıgımyere ..
enerjım yok hıc böyle seylerle ugrasmaya ..krızantemcık resımlıyordu ona dıyelım o yapsın
Yaaa aynı durum bizde de var.Bizde de var :)
oyle yaparız balım..senuzme kendını..ıstedıgın doğum hıkayesı olsun benballandıra ballandıra anlatırımöyle de olur ama bende şey diye düşündüm şimdi sürekli girip kontrol etmemiz zorlaşacak ya , hoş gerçi ben sona kalanlardan olabilirim 25/02 görünüyorum neyse, demem o ki ayrı ve sadece doğum hikayeleri olursa kim ne zmaan doğurmuş daha açık olur dedim ama
cok mantıklı..ayakta alkışlıyorumbütün burçlar iyi güzel, hiç bi burcunda geç anladığını yazmadılar mesela , onca salak ne zaman doğduysa artık : )))
oyle deme bacım.. benım anam babam varken seslerını çıkarmıyolar susuyolar dıye ne hakaretler duydum kv ve kp den.. nıye kızımızın yuvasında bızden sebep sıkıntı olmasın dıye sustular..sımdı n oldu..en son bızımkıler patladı ben esımın aılesıyle görüşmüyorum sımdı onlar yalakalanıyorlar.. analı babalıyken sahıpsızmısım gıbı muamele ettıler cok koymuştu mesela bana o zaman..ve daha nıce seyler.. beklentiye gırmeyım dıyorum ama olmuyor kahretsın..Yokluklarının ne derdi olacak ki
Yapıp şeklim o canım yaa. Sanki öyle pişmiş gibi hissediyorum. O yüzden açıkcası kırmızı eti pek pişiremem :)
BIR MUHTEREM YUCE GONULLU CIKSADA BUNLARI HEPIMIZ IÇIN DERLESE OLMA MI?
kız orası ole.. deee gece uyandım kıza sonra kv ve yaptıkları geldı aklıma uyuyamadım saatlerce sımdıde hıc halım yok uykum geldı falan ondan dedım..yoksa benhepınızden enerjıkımmmMillete Salmayın Kendinizi Dik Durun Güçlü Durun Diyen Kadın Gitti Enerjim Yok Diyen Kadın Geldi Pehhh
Bi de böle cinsler var evet ben de duydum kızı mutfak dolaplarını silmeye çağırdı kvsi, ütü yaptırdı fln garibim yaptı hepsini deAynı benim Kv. Çok hareketlidir sürekli kendine iş çıkarır ve sürekli soru sorar. Bende sırf sormasın diye ona yaptırmak istemem. Düşün pilav yapar sence pişmişmidir bi bak diye beni çağırır o denli hasta. En son 30 yıldır yemek yapıyosun sen anlamadıysan ben hiç anlamam dedim. Geçen geldiklerinde yemekten sonra bulaşık yıkıyodum eşimde sen geç ben devam ederim sonra belin ağrıyo duramıyosun dedi. Kv de oğluna kıyamadı ben yaparım dedi, eşim mutfaktan çıkıncada bana sende buzdolabını düzelt bari diyo.Buzdolabının nesini düzeltecem anlamadım dedim. Ben hamile kaldıktan sonra bi haller oldu kadına önceden böyle bana iş yaptırma peşinde değildi :/
tam şimdi ihtiyacınız olacak neden kaldıyorsunuz kızlar. gercı sızın ıhtıyacınız yok bana verın en ıyısı.Bizde de var :)
oyle yaparız balım..senuzme kendını..ıstedıgın doğum hıkayesı olsun benballandıra ballandıra anlatırım
cok mantıklı..ayakta alkışlıyorum
oyle deme bacım.. benım anam babam varken seslerını çıkarmıyolar susuyolar dıye ne hakaretler duydum kv ve kp den.. nıye kızımızın yuvasında bızden sebep sıkıntı olmasın dıye sustular..sımdı n oldu..en son bızımkıler patladı ben esımın aılesıyle görüşmüyorum sımdı onlar yalakalanıyorlar.. analı babalıyken sahıpsızmısım gıbı muamele ettıler cok koymuştu mesela bana o zaman..ve daha nıce seyler.. beklentiye gırmeyım dıyorum ama olmuyor kahretsın..
ya ben ne yazıyım kı oraya aklımda toparlayamıyorum suan.. ortada bebe yok gaz yok ..onlar olsun Allah kerım hallederiz..ben yeterım herkeseSen de bizim hocalara benzedin böyle konuşarak. Onlar da kendi yapabilecekleri işleri bize yıkmak için böyle söylerler
benımılk doğumumu okumak ıstermısın..yoksa doğumdan sonramı dersın..cok heveslı gordum senısenin doğum hikayen kısa olur, sancım başladı hastaneye gittim doğurdum çıktım : )))
o da yapmaz zannımca. o ışığı görmedim onda.orasını bılemem.. ben ozel hastanede dogumyaptım ama başka sansım yoktu..devlet hastanesı cok uzaktı yasadıgımyere ..
enerjım yok hıc böyle seylerle ugrasmaya ..krızantemcık resımlıyordu ona dıyelım o yapsın
canım her şeyde güçlü olup salmamakla ılgılı degılkı. fızıksel cok etken var .baksana takvımde bile yazıyor sakarlaşırsınız dengenız bozulur, yok uykunuz gelır,bacağınız ağrır. motivasyonumuz tavan yapacak ayakta durucaz dıye de kasmaya gerek yok.Millete Salmayın Kendinizi Dik Durun Güçlü Durun Diyen Kadın Gitti Enerjim Yok Diyen Kadın Geldi Pehhh
Olm bana bi hayırlı olsun demediler :) nasılsın die bir gün sormadılar , şimdi bana yarın onlara olsuun her seyin bi vakti varValla öyle kıymet vermeyen daha kıymetli çok doğru.Yok zaten umrumda değil çünkü evlenirken de elin düğünü gibi geldiler gittiler, doğumumda hamileliğimde de hiç bir beklentim yok.Günah onların, ayıp onların.Zerre kadar değerleri de yok zaten gözümde.
Allah beterinden korusun ..sorunlarımız oldukça bıldıgımızı yazarız duyan duymayana yetısır.. neydelım..o da yapmaz zannımca. o ışığı görmedim onda.
burda şu anda o işi yapacak enerjı pek kımsede yok. en ıyılerı benım sankı ama bende ne konu acamayı falan bılmem. elınde yaz yayınla desınler yazıp yayınlarım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?