2015 Şubat Anneleri

Çok
geçmiş olsun

eşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.
normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.

Ben de bir söyleyeyim dedim demediğini bırakmadı ağladık üzüldüm bidaha da demiyorum.

orasını bılemem.. ben ozel hastanede dogumyaptım ama başka sansım yoktu..devlet hastanesı cok uzaktı yasadıgımyere ..
enerjım yok hıc böyle seylerle ugrasmaya ..krızantemcık resımlıyordu ona dıyelım o yapsın

Millete Salmayın Kendinizi Dik Durun Güçlü Durun Diyen Kadın Gitti Enerjim Yok Diyen Kadın Geldi Pehhh

oyle yaparız balım..senuzme kendını..ıstedıgın doğum hıkayesı olsun benballandıra ballandıra anlatırım
bütün burçlar iyi güzel, hiç bi burcunda geç anladığını yazmadılar mesela , onca salak ne zaman doğduysa artık : )))
cok mantıklı..ayakta alkışlıyorum
Yokluklarının ne derdi olacak ki
oyle deme bacım.. benım anam babam varken seslerını çıkarmıyolar susuyolar dıye ne hakaretler duydum kv ve kp den.. nıye kızımızın yuvasında bızden sebep sıkıntı olmasın dıye sustular..sımdı n oldu..en son bızımkıler patladı ben esımın aılesıyle görüşmüyorum sımdı onlar yalakalanıyorlar.. analı babalıyken sahıpsızmısım gıbı muamele ettıler cok koymuştu mesela bana o zaman..ve daha nıce seyler.. beklentiye gırmeyım dıyorum ama olmuyor kahretsın..

Yapıp şeklim o canım yaa. Sanki öyle pişmiş gibi hissediyorum. O yüzden açıkcası kırmızı eti pek pişiremem :)

benden sana tavsiye, eti pişirirken tavayı iyice ısıt, sonra etleri at altı yüksek yanacak ama , eti mühürle o yüksek ısıda suyunu salmaya başlıyor birazcık salında kısık ateşe al yumuşacık etleri hüplet : ))

Millete Salmayın Kendinizi Dik Durun Güçlü Durun Diyen Kadın Gitti Enerjim Yok Diyen Kadın Geldi Pehhh
kız orası ole.. deee gece uyandım kıza sonra kv ve yaptıkları geldı aklıma uyuyamadım saatlerce sımdıde hıc halım yok uykum geldı falan ondan dedım..yoksa benhepınızden enerjıkımmm

Bi de böle cinsler var evet ben de duydum kızı mutfak dolaplarını silmeye çağırdı kvsi, ütü yaptırdı fln garibim yaptı hepsini de

senin doğum hikayen kısa olur, sancım başladı hastaneye gittim doğurdum çıktım : )))

o da yapmaz zannımca. o ışığı görmedim onda.
burda şu anda o işi yapacak enerjı pek kımsede yok. en ıyılerı benım sankı ama bende ne konu acamayı falan bılmem. elınde yaz yayınla desınler yazıp yayınlarım. )

canım her şeyde güçlü olup salmamakla ılgılı degılkı. fızıksel cok etken var .baksana takvımde bile yazıyor sakarlaşırsınız dengenız bozulur, yok uykunuz gelır,bacağınız ağrır. motivasyonumuz tavan yapacak ayakta durucaz dıye de kasmaya gerek yok.

Olm bana bi hayırlı olsun demediler :) nasılsın die bir gün sormadılar , şimdi bana yarın onlara olsuun her seyin bi vakti var

Allah beterinden korusun ..sorunlarımız oldukça bıldıgımızı yazarız duyan duymayana yetısır.. neydelım..

Görelim Mevlam ne eyler
Neylerse güzel eyler
Vallahi Güzel Etmiş
Billahi Güzel Etmiş
Tallahi Güzel Etmiş
Allah Görelim Netmiş
Netmişse Güzel Etmiş

Erzurumlu İbrahim Hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…