2015 Şubat Anneleri

Aaaa biz neden yokuz bu grupta yahu

Çok guzel şeyler var hemide yaninda indirime girecek onu bekliyorum.

Bu arada su kasik agrilari dayanılmayacak seviyede olan varmi? Yoksa bir benim boyleyim. Belime vurdu hep yatiyorum.
bana en yakın forum istanbulda varmış. yolum düşer bir gun elbet.indirimde bana da söyle barı.

aminn.
ya cidden sen en zor gecırenlerden bırısın.
hastalıklar bırakmadı peşini ondan toparlanamadın zannımca.
yükün çok bence.

1:20 dk zaman bitmedi bugün geçmedi kızlar bayılcam şimdi karnımda bir balık var gezinip duruyo eli ayağı net hissedilir oldu ayağı sağ kaburgamı elide sol kasığımı parçalıyo :) hala kız olduğundan şüpheliyim :)

ocak annelerinden bırı bebeğını kaybetmıs. tam gıttım o sayfayı buldum açtım okudum. ben ne dıyım bu kafaya.
Allahım sabır versin ona.

ya şu hamile pantolonlarını da giysem alt tarafı (penye olmayan kısım, oturunca tam kasıklarda kalan kot kısım) sıkıyor gibi geliyor. bebeği de sıkımıyoruzdur dimi? bulamadım şöyle güzel bi elbise de rahat rahat giysem.

ocak annelerinden bırı bebeğını kaybetmıs. tam gıttım o sayfayı buldum açtım okudum. ben ne dıyım bu kafaya.

Gördüm ben de Onların facebk sayfası var oraya üye olmuştum. Orda dün dedi. Çok üzüldüm ya..

BEN ONUN ETEK VERSIYONUNU GIYIYORUM SIKMIYOR CANIM..GAYET RAHAT

zaten doğumdan sonra göğüs pedleri kullanıldığı için göğüs ucunu belli etmez diye düşünüp indirimde buldum NBB yi 20 tl ye aldım

bana en yakın forum istanbulda varmış. yolum düşer bir gun elbet.indirimde bana da söyle barı.

Haber veririm canim bana msj geldiğinde yolunu dusurursun.

Yapma ya neden kaybetmiş nazil olmuş. Rabbim dayanma gücü versin kimselere yasatmasin.

Olm bana bi hayırlı olsun demediler :) nasılsın die bir gün sormadılar , şimdi bana yarın onlara olsuun her seyin bi vakti var
Tebrik etmediler mi yani?Onlar da ayrı bir alemmiş ya yok artık.Aynen, öyle olmuyor mu zaten, herkes yaptığını yaşar ve görür.

Aynen ya pilav pismis mi diye sorar. Sen yapmissin bilemiyomusun anlamam. Sen yap demek bence bu. Ben de cok dedim sn bilemezsen kim bilcek diye. Ya da gelir ispanak yaptim koklerini dograsam mi ayirsam mi. Yillardir nasil biliyirsan oyle yap yani. Esime kalsan bu oyle bir huy sadece onemseme diyor. Kendi bildigi gibi olsn istediginde baska konuda hic sormaz ama. Bana annelik ogretmeye kalkti kendi dogumlarini anlatti bn de ben 30 yasindayim 18 degil kendi bildigim gibi annelik yapmak istiyorum dedim ama telefondan bile ne zaman arasam emiyor bu cocuk doymuyor mu dedi. Dogunca gorcekiniz dusmanina dnmez bu laf. Ay dedikodu yaptm aksam aksm

Annenin dediklerine de bakma, sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran, samimi olup fırsat vermezsen sen rahat edersin zira denenmişi denemeye ne luzum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…