2015 Şubat Anneleri

Canım basta korktu herkes numara veriliyo doye gelin bekleriz isteyen bana atsin numarasini ekliyim hemen

Anladim canim yollayim numarami oradanda muhabbet güzel olur :)

Ilk doğumunmuş canım Rabbim bir avazda bebeğine kavuştursun seni inşallah ben de 100 e dayandım 13 buçuk kilo aldım daha da var doğuma Allah'ın izniyle :)

Amin canim benin hepimize inşallah. Boyunda uzun çok belli olmuyor diyorlar ama vücut fazlasıyla hissediyor allah yardimcimiz olsun. Bundan boyle fazla almayiz umarim :)

Doktoruna danis cnm akintida fazla olunca supheleniyolar cnku

Çok sağol canim ya bugün agridan agladim durdum resmen. Ki agri esigim çok yüksektir benimde

At numarani bekliorum cnm eklerim hemen

Ay yok benim yemeklerimi beğenmiyo bizimkisi, gerçi bende onunkileri beğenmiyorum :) ondan bana yaptırmak istemez ve onun gibi yapmam için başında durup öğrenmemi ister ama pilav pişmiş mi nedir yaa. Bulgur pilavını kaynamış suya bulguru atıp suyunu çekince üstüne yağ kızdırıp dökerek yapar mesela ki ben yiyemem lapa gibi bişey olur.
Kvler ve eşlerin yorumu aynıymış valla,aynen benim eşimde öyle diyo huyu bu takma diyo ama insanını siniri bozuluyo yahuu. Geçen geldiğinde salamura suyu hazırlamayı bilmiyorum tuzunu falan sen ayarlar mısın dedim tamam dedi ben kaba peynirleri koyarken diyoki bu kadar tuz yeter mi
Ayy sorma bıraksan sabaha kadar dedikodusunu yaparım yani o kadar hikaye var :)

Immm Doğru Diyosun Zayıf Sayılmam 78 Kg Bide Narkozla Falan Çok Şişiyosun Bu Çok Kullanışlı Olmaz Ben Battal Boy Pijama Takımlarına Bakmaya Devam Ediyim

benimde vazgecilmezim taytlardi geniş bi pijema takimi aldim dünya varmis dedim:) kiloyu kabullenmiyordum ama sen kilolu sayilmazsin bence ya oladabilir yani :)

Benim de boyum 1.72 ama gerçekten vücudu çok yoruyo ben ilk hamileliğimde 34 kilo aldım sen kaç kilo aldın ? Bu hamileliğimde sanki sadece karnım büyüyor

Annem 3 tame şapka ördü bi tanede ben örüyorum şimdi bebe yününden. Hepsi farklı boylarda. Bi tanede kulaklıklı almak istiyorum

At numarani bekliorum cnm eklerim hemen

Canim ya özel mesaj at kismini bulamadim sen yazabilirmisin bana

Benim de boyum 1.72 ama gerçekten vücudu çok yoruyo ben ilk hamileliğimde 34 kilo aldım sen kaç kilo aldın ? Bu hamileliğimde sanki sadece karnım büyüyor

O kadar almadim canim ama hayatimdaki en yuksek kiloyla hamile kaldim 86 13 kilo kadar aldim şuan (((

hakkaten ben de "daha şişmanlarım" diye bir büyük almışım ki sormayın :)))))

Çok rahat oluyor ama yaa :)

Kizlar su kadar soyliyim hastanee yattigimda whatsap grubu sayesinde hic sklmadim masallah hepsi destek oldular bi ara makaraya bile sardik

O kadar almadim canim ama hayatimdaki en yuksek kiloyla hamile kaldim 86 13 kilo kadar aldim şuan (((

zaten bana daral gelmesin diye büyük aldım özellikle. olmadı zayıflarsam (ki hiç sanmıyorum) kilolu birine veririm. giyer :)

Ya insan biriyle küs olunca o bence tüm bedenini etkiliyor. Her ne kadar gezse dolaşsa takmıyorum dese bile bence insanların küs olmaması lazım. Kadını affetsin. He bu eve gelmesine bakmasına izin versin demek değil. Sadece affetsin Allah'a havale etsin konuşulacağı zaman konuşsun yeter ki içine atmasın. Daha rahat edicektir.

Ben de ilk hamileliğime 70 ile başlamıştım buna 82 ile başladım 95.5 kiloyum Allah yardımcımız olsun :)

Birkaç kez üst üste hasta oldun ya onun da etkisi olabilir. Pi nin yaşamı diye bir film izlemiştim çocuk aslanlar okyanusta yalnız kalıyodu hayatta kalmaya çalışıyordu. Belki eşin yanında değilken güçlü olmalıyım fikri vardı otomatikman vücudun acı hissetmiyordu. Bak şimdi bende de güçlü olmalıyım fikri var bu arada hala okuldayım el insaf görevim olmadığı halde bir hocanın parmağında oynatmasıyla buradayım. Direnicem gücüm olsun inşallah beni yıldıramıycak. Birgün inşallah docent olurum kadrom yükselir bişey diyemezler.

Allah güç kuvvet versin canım sana ve tüm çalışan hamile arkadaşlara, gerçekten çok zor.Egosunu tatmin etmeye çalışan insan müsveddeleri gerçekten çok fazla iş hayatında.

Banada bilen biri lazım canım da burda bana eşlik etcek kimse yok. Bursada olsam orada kaplı çarşıda her yeri biliyordum orasıda eminönü gibi uygun herşey var ahh gurbet ahh

emzirme atletlerinin göğüs kısmı çift kat oluyor. o yüzden belli olacağını sanmam.

hımm üstüme denemedim ama kutusundan açıp baktım aynı sütyen gibiydi bnm baktıklarım tek kattı.

Benimki nazlanırsam kızıyor. Ona asla nazlanmamalıyım güçlü durmalıyım. Şuram ağrıyo buram ağrıyo dememeliyim. Her daim çayını kahvesini servis etmeliyim.

Benim eşim bişi yapmaz bir iki kahve fincanını odasından getirip mutfağa koyar o kadar.

= benim eşim.
bimiyorum yaştan dolayı mı böyleler.

Canım yaşla ilgisi yok benim kocada 30 unda bakma ben 24 düm. Özel okulda çalışıyor haşatını çıkartıyorlar bir pazarı boş ama o günde temizlik yapalım der kendisi evi süpürür siler ben toz alırım lavabo fln yıkarım. Her gün okuldan arar müsait bir anında sorar ağrın sızın var mı die beni çocuklar gibi kocam yıkıyor karnımdan eğilip yıkanamıyorum sırtıma süremiyorum die haftada 2-3 kere beni yıkıyor çocuk gibi ilk zmnlar utanıyordum bir kere sırtımı sür die çağırdım snrasında bacaklarımı yıkarken karnım kasıldı o günden beri hep o yıkıyor beni. Bazen evde olmama rağmen yemek yapamamış oluyorum yada sadece atıyorum bir çorba oluyor o gelince diyorum yanına ne yapayım die yeter bu diyor çayı demlerim bizimki hemen yemektn snra çay içer demlerim kaynayana kadar otururum içerde bi bakarım ben foruma dalmış oluyorum o gidip kendinede banada koyup getirmiş öle herşeyi ayağına bekleyen biri değil. Hee annesi geldiğinde bu durum biraz değişmişti ama oda erkektir olur okadar. Ama sizin kocaların sizden böle ayağa hizmet beklemeside çok ayıp yav ikinizde çalışıyorsun eve eşit madddi katkıda bulunuyorsunz ev işlerinide ortak yapmak sizlerin ev hanımlarından daha çok hakkı. Bide hizmet etcek birini bulurum demek ne dmek yav ben öle şakaları sevmem sende bende beni el ütünde tutacak birini bulurum de. Sizler böyle kimseye eyvallahım yok güçlüyüm ben havasında olduğunuz için hiç bir imada vs. bulunmadığınz için onlarında bu tavrınız işine gleiyor önemsemiyorlar sizin ruhsal olarka fiziksel olarak ne halde olduğunuzu. Hee kimininde huyudur sen ima etsend erkek tabiriyle dırdır etsende yapmaz anlamaz önemsemez ama yinede ben helede onların çocuğunu dünyaya getirmek için bu sıkıntıları çekiyorken biraz daha anlayışlı olmalrını bekliyorum erkeklerden bu kadın olarak hakkımız yani :)

Eşimle hafta içi gidemeyiz canım ben hafta içi ya tek gitcem yada cmrtesi öğlene kadar idare etcez gidip gelcez eşimle.
dayımlar istnbulda yaşıyor ama bir yengem yaşlı ve hasta benle gelip gezemeyebilir ben yenge bana eşilik et diyemem havada soğuk birde anadolu yakasında. Diğer 2 yengemde çalışıyor bana haftaiçi eşlik edemezler.

Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
Aklımdan bir kaç gündür seni geçiriyordum canım her hazırlığını yaptı bir anda ortadan kayboldu nasıl napıyor die meğer senin paşa erkenden yola çıkmış. Geçmiş olsun kendine dikkat et canım inşAllah hepişmizin bebişi en hayırlı zmnda vaktinde gelirler :)

zaten doğumdan sonra göğüs pedleri kullanıldığı için göğüs ucunu belli etmez diye düşünüp indirimde buldum NBB yi 20 tl ye aldım

Yaa göğüs pedlerinide sütlü bol sütü akan anneler kullanıyor daha çok bende 60lı aldım bi paket bakalım kullanabilecek kadar çok sütlü olacaz mı :) ben normal şartları değerlendirerek alıyordum ama bir arkadaşta atletin göğüs kısmı 2 kat dedi belki bnde burda övdüler ya 1 atlet alabilirim :) NBBye bir bakayım bnede beğenirim belki :)

Ahh eminönüne gitmem lazzııımmmmmmmmmmmmmmmmmm

yat yat yat ruhum daraldı psikolojim bozuldu kendi kendime ağlamaya başladım

Yahu popoya da kramp mı girermis bi yasima daha girdim yeminle uzanmis dinleniyordum hapsırmamla popom kaskati kesildi bacak kramplari gibi birsekil oldu hey yarabbim
onun acısı gecti derken ikinciye hapsurmamla sol kasigima bıcak batar tarzda bi agrı saplandi ciglik atmama kostu esim noluyor diye cok pis bir acıydı hapsuruk da luks oldu anammm anamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…