- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
yat yat yat ruhum daraldı psikolojim bozuldu kendi kendime ağlamaya başladım
Kizlar su kadar soyliyim hastanee yattigimda whatsap grubu sayesinde hic sklmadim masallah hepsi destek oldular bi ara makaraya bile sardik
Yahu popoya da kramp mı girermis bi yasima daha girdim yeminleuzanmis dinleniyordum hapsırmamla popom kaskati kesildi bacak kramplari gibi birsekil oldu hey yarabbim
onun acısı gecti derken ikinciye hapsurmamla sol kasigima bıcak batar tarzda bi agrı saplandi ciglik atmama kostu esim noluyor diye cok pis bir acıydı hapsuruk da luks oldu anammm anamm
Amin canim aminnnBen de ilk hamileliğime 70 ile başlamıştım buna 82 ile başladım 95.5 kiloyumAllah yardımcımız olsun :)
babana Allah şifa versin canım inşallah ameliyat iyi geçercuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun
Yarı ortopedik oluyor bebek yatakları canım
Ay yatsan dert yatamasan dertcanın sıkıliyodur simdi yoksa yatmak ne guzeldir keyfe keder olunca kitap okusan falan olma mı
Bacakların yine çözümü var da popoya kramp kötüymüş yaYahu popoya da kramp mı girermis bi yasima daha girdim yeminleuzanmis dinleniyordum hapsırmamla popom kaskati kesildi bacak kramplari gibi birsekil oldu hey yarabbim
onun acısı gecti derken ikinciye hapsurmamla sol kasigima bıcak batar tarzda bi agrı saplandi ciglik atmama kostu esim noluyor diye cok pis bir acıydı hapsuruk da luks oldu anammm anamm
Litchi canım ne diyim o vicdansiz insanlara dussunler yakandan yazik gunah bu saat olmus ne tutuyolar okulda seni ayrıl sen de 32de izne bu ne yaa
Cnm gerekiyo ama orda daha cabuk ulasiyoruz birbirimizeWhatsapp ta internet gerekmiyor mu? Buraya bağlanılmıyor mu?
Ayy bende istiyorum ama bnm tele watshap inmiyor yoksa dediğin gibi orası buraya göre biraz daha pratik ve kolay anlık yazışma oluyor.Cnm gerekiyo ama orda daha cabuk ulasiyoruz birbirimize
Cnm gerekiyo ama orda daha cabuk ulasiyoruz birbirimize
Valla hazirliklae bitmedi ama yattigim yerden bitircem bi sekildeNe zamandır seni düşünüyordum hazırlıklar bitti süsleri yapıcam diyodu nerelerde diye :) bende whatsapp yok işte o yüzden gelemedim bizi de unutmayın burda.
Valla hazirliklae bitmedi ama yattigim yerden bitircem bi sekilde
Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?