2015 Şubat Anneleri

Kızlar Merhaba, bugün yoga vardı,nedense iki gündür yorgun hissediyorum kendimi, yarın evden çıkmamayı planlıyorum cuma yine alışveriş :) bu alışveriş işini haftaya bitirmem lazım, bi türlü halı tül beğenemiyorum bir öneriniz var mı?

Canım benim çok geçmişler olsun.Rabbimden acil şifalar diliyorum baban için.

Ben pilatese gittim ordan da doktora . Bebeğimiz 2 kilo olmuş , sanırım biraz iri olucak. E kuruyemişçinin eşi olunca böyle oluyor demekki yoksa ne şeker var nede genetik olarak iri doğum var
Başı aşağıda ama tam vajina hizasında değil azıcık solda , eşim diyor ben ittiririm doğuma yakın eğer yaklaşmazsa

fyz35 allah yardımcınız olsun , sıkıntı geldi mi arka arkaya gelir ama vardır bunda da bir hayır . Çocuğunu düşün , çok stres yapma mazallah erken falan gelip o da seni üzmesin.

Maşallah canım bebiye

maşaallah subhanaallah canım bebeğine bende merak ediyorum tombişimi en son tombişti ama bu 1 aylık süreçte günde yemek yeme öğünlerim 3 dü zaten şimdi hepten 2 ye indirdim zorla kahvaltı yapıyorum ama kahvaltı denirse bazen bir kase çorba ile geçiştiriyorum bende böle bir yorgunluk halsizlik uyuşukluk var nedense miskinleştim iyice ne yemek yapasım var nede yemeye iştahım var halim var belkide oğluşumu iyi besleyemedim bile bu ay hep canım tatlı abur cubur istemeye başladı yine sanırım hazır ve kolay olduğu için onlara yöneldim. Halsizim çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum karnımın ağırlaştığını hissediyorum kızlar sizde de oluyor mu ?

Canlarım ikinizide çok seviyorum çok öpüyorum.Allaha bin şükür kilosu bana yakın insanlar var.

Beni sevmiyormusun bacım bende 67 ile hamile kalıp 71-72 ye çıktım bende tombişim göbüşümü koydum görmedin mi yarım dünya geziyorum

Canlarım ikinizide çok seviyorum çok öpüyorum.Allaha bin şükür kilosu bana yakın insanlar var.
Beni de sev zira ben kendimi sevemiyorum bu halimle,86 oldum ben de. Sekerim çıkmasaydı daha da olurdum da o beni frenledi

Reactions: ydm
Pi nin yaşamı dedin beni can evimden vurdun :))

Göbüşüm çok Büyüdü zorla yürüyorum

ayy yerim senin göbüşü beni güldürdün bir an sen kndi resini ekledin sandım bi baktım panda
Bende kndimi öle hissediyorum bnkide kocaman oldu ağırlaştı ya artık tuta tuta yürüyorum alttan destek verme ihtiyacım oluo otomatik :)

Iyi aksamlar
Bugün kontrolüm vardi erken dogum riski yok simdilik hersey normal ama Aklima takilan kizimin kilosu suan yaklasik 1000 grammis sizce Azmi doktor Iyi yine dedi ama bilmiyorum. Kafama Cok takildi.
Ama Iyi olanda ilk sezeryan olmustu doktor dedi suan normal dogum icin hicbir Engel yok normal dogumu beklicez.
Ama bu kilo isi kafami karistirdi

Hamile bel destek kemeri cok işe yarıyor bacım al ben de öleyim :}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…