Biz de Seni seviyoruz canım :)Canlarım ikinizide çok seviyorum çok öpüyorum.Allaha bin şükür kilosu bana yakın insanlar var.
Sen 5 kilo ile yarım dünya isen eğer ben 14 kilo ile gezegen sistemini oluşturuyorummaşaallah subhanaallah canım bebeğine bende merak ediyorum tombişimi en son tombişti ama bu 1 aylık süreçte günde yemek yeme öğünlerim 3 dü zaten şimdi hepten 2 ye indirdim zorla kahvaltı yapıyorum ama kahvaltı denirse bazen bir kase çorba ile geçiştiriyorum bende böle bir yorgunluk halsizlik uyuşukluk var nedense miskinleştim iyice ne yemek yapasım var nede yemeye iştahım var halim var belkide oğluşumu iyi besleyemedim bile bu ayhep canım tatlı abur cubur istemeye başladı yine sanırım hazır ve kolay olduğu için onlara yöneldim. Halsizim çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum karnımın ağırlaştığını hissediyorum kızlar sizde de oluyor mu ?
Beni sevmiyormusun bacım bende 67 ile hamile kalıp 71-72 ye çıktım bende tombişim göbüşümü koydum görmedin mi yarım dünya geziyorum
8 gibi olmuşssun.orantılı ve güzel. Ne güzel hamilelersiniz.Eki Görüntüle 1323912 Burdayız =} uyur muyuz :) hiç tarzımız değil
Dün kan tahlili vermiştim bugün sonıçları aldım. Yarın doktora gideceğim için kendim inceledim. Glikozum da sodyumum da geçen tahlillerimle aynı. Yani hayli düşük. Tuz şekeri artırmama rağmen yükselmemiş. Sanırım bu konuda en şanslı benim içimizde. Doktor tavsiyesiyle tatlıyıda tuzluyuda çok tüketiyorum. Kısıtlama yok bana. Ama kilo alıyorum işte böylede. 70 kiloyum artık. 11 kilo aldım yani. 70 le doğuma gitmeyi hayal etmiştim ama ne yapayım sağlık olsun. Yarın kontrolümüz var. Bebeğim hissediyo sanki çok hareketli. Bende çok mutluyum. Bakalım kaç gram almış , kaç kilo olmuş. Herkese sağlıklı doğum diliyorum. @InzaR cım kolay doğum ayetleri için çok teşekkürler. Ekran resmi aldım. Kağıda yazıp doğum çantama koyacağım ben ordayken okusnlar. Bende şimdi elimden geleni yapacsğım inşaAllah. Hamileliğimin başından beri 5 hatim yaptım bilseydim yanımda zemzem bulundurur ona üflerdim. Akıl etmedim. Ocak annelerinde ki bayanada çok üzüldümAllah yardımcısı olsun zor bidurum, travma sebebi. Çok dua edelim birbirimize, hepimize hayırlı geceler, ağrısız sızısız uykular diliyorum
Ezbere mi okuyorsun. Yani hafız ona mı deniyor. Yaa nasıl ezberlenir onca sayfa. Bende bir ara yasini ezberlemiştim ama uzun zaman okumadım unuttum sanırım.Canım bana az bile 5 hatim. 9 du hedefim her aya bi tane ama olmadı çok hasta olduğum günler oldu vs. Hafızım ben. Sizin kadar zorlanmıyorum. Sizi okuma sevabınız kat kat olur.
Ezbere mi okuyorsun. Yani hafız ona mı deniyor. Yaa nasıl ezberlenir onca sayfa. Bende bir ara yasini ezberlemiştim ama uzun zaman okumadım unuttum sanırım.
Ayy yerim ben onun adını. Yeğenimin adı. Dünya güzeli kendisi.Ben de yasini ezberledîm ama yine de bakmadan okuyamıyorum yanlış okursam diye :) şimdî de Kuran'ı kerîmin Türkçe mealini okumama rağmen bitiremedim. Sonuna yaklaştım aslında. Bu arada esim bebişin adını selin koyalım diyor ben pek beğenmedim ama sizce nasıl?
Ben de yasini ezberledîm ama yine de bakmadan okuyamıyorum yanlış okursam diye :) şimdî de Kuran'ı kerîmin Türkçe mealini okumama rağmen bitiremedim. Sonuna yaklaştım aslında. Bu arada esim bebişin adını selin koyalım diyor ben pek beğenmedim ama sizce nasıl?
Süt olsun diye saçmalamazsak 12-15 kg civarı diyet yapmaksızın 2 ayda gidiyormuş (derin araştırmalarım sonucu =)
Aynen öyle pişiriyorum ama sonradan pişmesini daha da uzatıyorum işte. Bir ayarlayamadım.
sorma rüyalarıma giriyorsunuz valla
benımılk doğumumu okumak ıstermısın..yoksa doğumdan sonramı dersın..cok heveslı gordum senıakıllara zarar..cok pis doğuruyorum ben
Ayy yerim ben onun adını. Yeğenimin adı. Dünya güzeli kendisi.
yasini bende ezberledim sayılır ama bakmadan bende okuyamıyorum. her banyodan sonra ya da her aklıma geldiğinde okuduğum için baya ezberledim. :)
bu arada selim ismi çok güzel ben çok beğeniyorum. benim eşim de mesela ege dedi ege kaldı ismi. artık değiştirmeyeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?