2015 Şubat Anneleri

Ocak annelerine bakıyordum da, biri maalesef bebeğini kaybetmiş doğumda yanlış anlamadıysam suyu bitmiş allahım. Sen büyüksün ya çok üzüldüm mevlam sabr versin

hehheh masallahimiz var demi : ))
çevremdekiler doguma gidecek kadar var sanki diyolar,9 aylik gibiymis
Allahtan mantoyla baya sakliuyorum
Yok be canım abartmışlar gayet normal haftana göre.Bir de akşama kadar iyice şişiyor göbişler.Allaha emanet olun ikiniz de.

Ocak annelerine bakıyordum da, biri maalesef bebeğini kaybetmiş doğumda yanlış anlamadıysam suyu bitmiş allahım. Sen büyüksün ya çok üzüldüm mevlam sabr versin
Evet maalesef gerçekten çok üzücü bir haber.Allah sabrını dermanını versin inşallah.

sen deyince bende bakdim
hemde tup bebekmis : (
ALLAHIM kimseye boyle aci yasatmasin ama kim bilir ne zorluklarla geeb kaldi, ne kadar bekledi , neler yasadi bugune kadar .. uzun ugras sonunda hamile kalana ayri seviniyorum, boyle kaybedenede ayri bi uuzluyorum ben : ((

Ma

Maşallah size, benim göbüş de bu kadar var
ay sevindim valla
aynaya bakamaz oldum her bi tarafim ayri genisledi gibi geliyor
ben hamileyken aldigim kiloya falan pek takilmazdim ama bu sefer niyeyse gozum aynada
yaslandim artik galiba : )

sen ne zman gidiceksin görmeye :)
aslında benimde öyle,bende sadece akşamları yemek yiyorum eşimm gelince onun dışında iştah gitti. senin gibi gün içinde hep aparatif ve hazır şeylerle geçiyor... eskisi gibi kokular çok ağır gelmeye başladı,midem bulanıyor devamlı.. ve halsizlikte o biçim... elim kolum kalkmıyor
ama sakın suçlama kendini yemek yemezsen sen bitkin olursun o yine yiyeceğini yer aç kalmaz orda annesi :)

istanbulda yaşayan arkadaşlar yarın hakmarda beşik var 109 tl yatak odası için ben bakıcam nasıl birşey diye

Bana rahat yok sabahın köründe bir yere gitmem gerek. Uyumam keşke.
Karnımın içi acıyor ara ara yırtılmış gibi

ay sevindim valla
aynaya bakamaz oldum her bi tarafim ayri genisledi gibi geliyor
ben hamileyken aldigim kiloya falan pek takilmazdim ama bu sefer niyeyse gozum aynada
yaslandim artik galiba : )
Ayy hiç takma bence 3 çocukla uğraşırken bi bakmışsın çöp gibi olmuşsun. Bende dün hesap yapıyodum 7 kilo doğumda gitse sonra emzirirken dikkat etsem falan filan işin içinden çıkamadım vallaha

Ayy hiç takma bence 3 çocukla uğraşırken bi bakmışsın çöp gibi olmuşsun. Bende dün hesap yapıyodum 7 kilo doğumda gitse sonra emzirirken dikkat etsem falan filan işin içinden çıkamadım vallaha
dogum da 7 kg mu gidiyormus
bogazimi tutarsak eski halimize donerizde bugun hormonlu korunma hapi spirali falan kilo yapiyor diyolardi kadinlar
buyur burdan yak , bizim konumuz bitmez bide bu isin korunmasi var sonra, ne zor bu is yaws yani kadinlik isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…