Maşallah ikinize de
buda benim az onceki halim kizlar, sozumu anca tutabildim valla hep unutyorum : )
hehheh masallahimiz var demi : ))Maşallah ikinize de
Maşallah :) e ne yapalım yani kimi büyük olacak kimi küçük içinde melek var, Günahsız tertemiz
Yok be canım abartmışlar gayet normal haftana göre.Bir de akşama kadar iyice şişiyor göbişler.Allaha emanet olun ikiniz de.hehheh masallahimiz var demi : ))
çevremdekiler doguma gidecek kadar var sanki diyolar,9 aylik gibiymis
Allahtan mantoyla baya sakliuyorum
Evet maalesef gerçekten çok üzücü bir haber.Allah sabrını dermanını versin inşallah.Ocak annelerine bakıyordum da, biri maalesef bebeğini kaybetmiş doğumda yanlış anlamadıysam suyu bitmişallahım. Sen büyüksün ya çok üzüldüm mevlam sabr versin
Normal doğum muEvet maalesef gerçekten çok üzücü bir haber.Allah sabrını dermanını versin inşallah.
Enneeemmm yerim yerim,Maşallah
sen deyince bende bakdimOcak annelerine bakıyordum da, biri maalesef bebeğini kaybetmiş doğumda yanlış anlamadıysam suyu bitmişallahım. Sen büyüksün ya çok üzüldüm mevlam sabr versin
Tatlım hiç bilmiyorum, ben de sabah bizim topicte birinin söylemesi sonucu öğrendim.Fazla da araştırmak istemedim konuyu çünkü çok etkilendim.Daha da etkilenmek istemedim.Normal doğum mu
Allah sabır versin inş kadıncağıza ooofTatlım hiç bilmiyorum, ben de sabah bizim topicte birinin söylemesi sonucu öğrendim.Fazla da araştırmak istemedim konuyu çünkü çok etkilendim.Daha da etkilenmek istemedim.
ay sevindim vallaMa
Maşallah size, benim göbüş de bu kadar var
maşaallah subhanaallah canım bebeğine bende merak ediyorum tombişimi en son tombişti ama bu 1 aylık süreçte günde yemek yeme öğünlerim 3 dü zaten şimdi hepten 2 ye indirdim zorla kahvaltı yapıyorum ama kahvaltı denirse bazen bir kase çorba ile geçiştiriyorum bende böle bir yorgunluk halsizlik uyuşukluk var nedense miskinleştim iyice ne yemek yapasım var nede yemeye iştahım var halim var belkide oğluşumu iyi besleyemedim bile bu ayhep canım tatlı abur cubur istemeye başladı yine sanırım hazır ve kolay olduğu için onlara yöneldim. Halsizim çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum karnımın ağırlaştığını hissediyorum kızlar sizde de oluyor mu ?
Beni sevmiyormusun bacım bende 67 ile hamile kalıp 71-72 ye çıktım bende tombişim göbüşümü koydum görmedin mi yarım dünya geziyorum
Uyudun mu?Allah sabır versin inş kadıncağıza ooof
Ayy hiç takma bence 3 çocukla uğraşırken bi bakmışsın çöp gibi olmuşsun. Bende dün hesap yapıyodum 7 kilo doğumda gitse sonra emzirirken dikkat etsem falan filan işin içinden çıkamadım vallahaay sevindim valla
aynaya bakamaz oldum her bi tarafim ayri genisledi gibi geliyor
ben hamileyken aldigim kiloya falan pek takilmazdim ama bu sefer niyeyse gozum aynada
yaslandim artik galiba : )
dogum da 7 kg mu gidiyormusAyy hiç takma bence 3 çocukla uğraşırken bi bakmışsın çöp gibi olmuşsun. Bende dün hesap yapıyodum 7 kilo doğumda gitse sonra emzirirken dikkat etsem falan filan işin içinden çıkamadım vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?