Spirali bilmiyom da korunma hapını 7 ay kullandım kilo almadım.dogum da 7 kg mu gidiyormus
bogazimi tutarsak eski halimize donerizde bugun hormonlu korunma hapi spirali falan kilo yapiyor diyolardi kadinlar
buyur burdan yak , bizim konumuz bitmez bide bu isin korunmasi var sonra, ne zor bu is yaws yani kadinlik isi
Süt olsun diye saçmalamazsak 12-15 kg civarı diyet yapmaksızın 2 ayda gidiyormuş (derin araştırmalarım sonucu =)Spirali bilmiyom da korunma hapını 7 ay kullandım kilo almadım.
Ee sen dahâ tecrübelisin gitmiyo mu 7 kilo, hep öyle diyolar?
Ewt canım normal kalın sütyen. Benimkinin markası nbb. Eminönünden toptancıdan aldımE güzelmiş ince bez gbi degil demi normal kalın sütyen markası ne
Ooo bu çok güzel haber gece gece daha mutlu olamazdımSüt olsun diye saçmalamazsak 12-15 kg civarı diyet yapmaksızın 2 ayda gidiyormuş (derin araştırmalarım sonucu =)
Bi de son ay fazla kilo alınmaz , tartıda gördüğünüz ödem olabilir diyor :)Ooo bu çok güzel haber gece gece daha mutlu olamazdımTeşekkür ederim :)
Ben Kvyi savuşturabilirsem saçmalamam diye düşünüyorum, hade bakem
Yuppiiii iyi haber verenlerin çok olsun inşallah :) kilo alınacak bir aycık kaldı desene :))Bi de son ay fazla kilo alınmaz , tartıda gördüğünüz ödem olabilir diyor :)
Maşallah sana 5 hatim ben daha 1. Hatmin yarisindayimDün kan tahlili vermiştim bugün sonıçları aldım. Yarın doktora gideceğim için kendim inceledim. Glikozum da sodyumum da geçen tahlillerimle aynı. Yani hayli düşük. Tuz şekeri artırmama rağmen yükselmemiş. Sanırım bu konuda en şanslı benim içimizde. Doktor tavsiyesiyle tatlıyıda tuzluyuda çok tüketiyorum. Kısıtlama yok bana. Ama kilo alıyorum işte böylede. 70 kiloyum artık. 11 kilo aldım yani. 70 le doğuma gitmeyi hayal etmiştim ama ne yapayım sağlık olsun. Yarın kontrolümüz var. Bebeğim hissediyo sanki çok hareketli. Bende çok mutluyum. Bakalım kaç gram almış , kaç kilo olmuş. Herkese sağlıklı doğum diliyorum. @InzaR cım kolay doğum ayetleri için çok teşekkürler. Ekran resmi aldım. Kağıda yazıp doğum çantama koyacağım ben ordayken okusnlar. Bende şimdi elimden geleni yapacsğım inşaAllah. Hamileliğimin başından beri 5 hatim yaptım bilseydim yanımda zemzem bulundurur ona üflerdim. Akıl etmedim. Ocak annelerinde ki bayanada çok üzüldümAllah yardımcısı olsun zor bidurum, travma sebebi. Çok dua edelim birbirimize, hepimize hayırlı geceler, ağrısız sızısız uykular diliyorum
Canım bana az bile 5 hatim. 9 du hedefim her aya bi tane ama olmadı çok hasta olduğum günler oldu vs. Hafızım ben. Sizin kadar zorlanmıyorum. Sizi okuma sevabınız kat kat olur.Maşallah sana 5 hatim ben daha 1. Hatmin yarisindayim
:] inş sağlıklı bi doğumun ertesi kilolar da gider :)Yuppiiii iyi haber verenlerin çok olsun inşallah :) kilo alınacak bir aycık kaldı desene :))
Ben de ariim hastaneyi sonuçları isteyeym iyi dedin valla çok halsizim baklm nedenmiş. Yarın hep güzel haberler alırsın inş bebişinden, mutlu mutlu dönersinDün kan tahlili vermiştim bugün sonıçları aldım. Yarın doktora gideceğim için kendim inceledim. Glikozum da sodyumum da geçen tahlillerimle aynı. Yani hayli düşük. Tuz şekeri artırmama rağmen yükselmemiş. Sanırım bu konuda en şanslı benim içimizde. Doktor tavsiyesiyle tatlıyıda tuzluyuda çok tüketiyorum. Kısıtlama yok bana. Ama kilo alıyorum işte böylede. 70 kiloyum artık. 11 kilo aldım yani. 70 le doğuma gitmeyi hayal etmiştim ama ne yapayım sağlık olsun. Yarın kontrolümüz var. Bebeğim hissediyo sanki çok hareketli. Bende çok mutluyum. Bakalım kaç gram almış , kaç kilo olmuş. Herkese sağlıklı doğum diliyorum. @InzaR cım kolay doğum ayetleri için çok teşekkürler. Ekran resmi aldım. Kağıda yazıp doğum çantama koyacağım ben ordayken okusnlar. Bende şimdi elimden geleni yapacsğım inşaAllah. Hamileliğimin başından beri 5 hatim yaptım bilseydim yanımda zemzem bulundurur ona üflerdim. Akıl etmedim. Ocak annelerinde ki bayanada çok üzüldümAllah yardımcısı olsun zor bidurum, travma sebebi. Çok dua edelim birbirimize, hepimize hayırlı geceler, ağrısız sızısız uykular diliyorum
İnşallah canım öncelik bebeklerin sağlıklı olması zaten. Sonrasında dediğin gibi bi şekilde giderkilolar. Ben şimdiye kadar takıntı etmiyordum kiloyu zaten de şeker çıktı insülin kullanıyorum şimdi,endokrinci doğumdan sonra kilo vermezsen şeker kalıcı olur dedi. Anne baba şeker hastası olduğundan biliyorum şekerle yaşamak ne zor, ondan paniğim bu kadar :/:] inş sağlıklı bi doğumun ertesi kilolar da gider :)
Ayy amin sağolasın canım. Her seferinde çok heyecanlanıyorum :)Ben de ariim hastaneyi sonuçları isteyeym iyi dedin valla çok halsizim baklm nedenmiş. Yarın hep güzel haberler alırsın inş bebişinden, mutlu mutlu dönersin
Bunun bilincinde olup , dikkat etmeye devam edip kilosu kalmayacak bir hanımla konuşuyorum suan :) ben sana ınanıyorum sen de kendine ınanmaya devam etİnşallah canım öncelik bebeklerin sağlıklı olması zaten. Sonrasında dediğin gibi bi şekilde giderkilolar. Ben şimdiye kadar takıntı etmiyordum kiloyu zaten de şeker çıktı insülin kullanıyorum şimdi,endokrinci doğumdan sonra kilo vermezsen şeker kalıcı olur dedi. Anne baba şeker hastası olduğundan biliyorum şekerle yaşamak ne zor, ondan paniğim bu kadar :/
Teşekkür ederim :)Bunun bilincinde olup , dikkat etmeye devam edip kilosu kalmayacak bir hanımla konuşuyorum suan :) ben sana ınanıyorum sen de kendine ınanmaya devam et
Ne mutlu size hafihafız olmuşsunuz dualarinizdan bizide eksik etmeyin inşallahCanım bana az bile 5 hatim. 9 du hedefim her aya bi tane ama olmadı çok hasta olduğum günler oldu vs. Hafızım ben. Sizin kadar zorlanmıyorum. Sizi okuma sevabınız kat kat olur.
bende 13 giidyor bisey yapmadanSpirali bilmiyom da korunma hapını 7 ay kullandım kilo almadım.
Ee sen dahâ tecrübelisin gitmiyo mu 7 kilo, hep öyle diyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?