2015 Şubat Anneleri

bu arada beşiğimizin resmini koyacaktım ama telefon çok fena kasıyor siteye girince neden anlamadım

Simdi benim.kafama ne takildi bilen aydinlatirmi lutfen doktora kontrole gittigimde 30 haftalik tam 7.bucuk aylik hamilesin dedi bana doktor bu duruma gore bidahaki ay 8.bucuk aylik olmam gerekmiyomu ama 34 haftalik olmus olucam normalde benim sezeryan olucagindan zaten 2 hafta erkem alincak bebek ozamn benim bu sartlarda bidahaki ay dogum yapmis olmam lazim ay ve hafta hesabini tutturamadim yaww

ben dün akşam ütülediğim kıyafetleri çantamıza yerleştirdim.
1 10'lu takım hastane çıkışı
1 5'li takım hastane çıkışı
2 takım alt-üst
1 japone, 1 kısa kollu, 1 uzun kollu çıtçıtlı body
2 adet yelek
3 adet iç gömlek (zıbın)
1 battaniye (1 tane de hastane çıkışında var)
6 adet ağız mendili
3 çift çorap
bebek bezi

şimdilik bunları koydum kızım için. koydukça yazarım.

bildiğim kadarıyla anlatayım
şimdi 28. hafta bittiğinde 7. ay bitmiş oluyor
yani 30 haftalıkken 7,5 aylık oluyorsun
ama biz 7,5 demiyoruz 8 ayın içindeyim diyoruz
32. hafta bittiğinde 8. ay bitmiş oluyor ve 9. aya girmiş oluyorsun
36. hafta bitince 9. ayı bitirmiş ve son aya yani 10. aya girmiş oluyorsun
doğum 40 hafta olduğu için 4 hafta daha kalıyor
ama sen sezeryan olacaksan 2 hafta önce olacaksan o zaman 38. haftada bebeğine kavuşacaksın
yani normalde zaten 37 den sonra sezeryan yapılabiliyor isteğe göre
anladığım kadarıyla erken değil normal zamanı olacak :)

Yok yok deme öyle şeyler vaktinde gelecek inşallah kuzular.. ben 36 da yola koyulmayi planlıyorum iyi düşünelim iyi olsun

2 10 lu set
1 5 li set
1 alt ayaklı pantolon
2 üst uzun kollu body
2 yelek
3 battaniye 2 si setlerin içinde vardı
3 ağız mendili
3 çift çorap
1 pk bebek bezi
1 pk ıslak havlu
1 kundak

kendim için 2 çift çorap
1 yelek
1 hırka
1 pijama tk
2 hamile kilodu
2 hamile atleti
1 havlu
bardak çatal kaşık peçete ıslak mendil

bunları koydum
gecelik hasta bezi ve bebek için gazlı bez alacağım bi ara
hemşireler gazlı bez istiyorlarmış bebeği silmek için yıkamıyorlarmış arkadaş söyledi

kızlar beşiğin alt açma ünitesi için minder veya yatak koymak gerekirmi
çünkü bildiğin tahta sertt yani
yoksa battaniye mi koyacağız sadece

Yoo gobekten farkı yok bence bnm kolum çok ağrıdı

Gazlı bezi hastaneden vermiyolar mıymış? Ne saçma koca hastane 2 tane bebeler için kullansınlar nolcak yani :/

Yok yok karar verdim esimde tamam dedi iki haftadabir gidicem kontrole hhem zamanda cabuk geçer moralde olur :))

kiz herseyi yesinde hamur isi tatli yemesin
bolll su içsin yeter bence : )
ya elbette sırf sut ıcın yesınler demiyorum..ama tatlı sut yapıyor demek ıstıyorum tatlıya kadar cok daha sağlıklı kalorısız sut yapan seyler var zaten ..
Sen hergün süpürüyon galiba. Ben haftada bir anca
çocuk olunca gun aşırı süpürüyorum..heryerden kâğıt parçaları cekırdek kabukları topluyorum yoksa..esım tam bır kuruyemıs manyagı olur da :)

kızlar beşiğin alt açma ünitesi için minder veya yatak koymak gerekirmi
çünkü bildiğin tahta sertt yani
yoksa battaniye mi koyacağız sadece
o pek kullanılmıyor ama kullanırsan bırbattanıye yeterlı olur mınder le ne kadar rahatolur kestıremedım...ben hıc kullanmadım o aparatı kı geneldede kullanmıyorlar

Evet hafta olarak anladim canim ama is ay hesabi olunca karisiyo gibi neyse beynini yormim cok sagol

ben kullanacağım ilk 2-3 ay hareketlenmeye başlayana kadar onun içinde yatıracağım sürekli yatağa indirip kaldırmak yerine onun içinde uyutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…