Rabbim esirgesin ikinizi de vaktini beklesin kuzun insallah
Cok gecmis olsun canim abartamiyorum cunku yemek yapamiyorum
Gel 34de bitirelim bu cileyi ortada bulusmus oluruz:)
Cok gecmis olsun canim insallah toparlarsin hemen usuttun mu ki
Safa ve eymen hoş sanki
rabbim merhametli insanları da cıkarsin boyle karsina insallah
Ayda bence çok güzel bir isim. Benim aklıma gelen isimlerden biri de Ilayda idi.
ben de melisa ismini çok beğeniyorum.
gayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahu
Dün ebebek Mağazası'nda gezinşrken görmüştüm canım dediğin şeyi. Göğüslerim koca koca oldular bari sütüm bol olsunda işe yarasınlar. Teşekkürlerbulgur pilavi ( yani bugday turevi hersey oluyor bunun yaninda tahilmi artik her neyse : ) )
alkolsuz bira diye bisey vardi, soda sisesine benzer sisede satilan bi içecek .. ben kizimda iki kolu fln içmistim, ana maddesi bugday ve seker olmasi lazim, malt içecek mi ne deniyor, geçmis zaman unuttum yaws
siz alkolsuz bira ve ezmirmek yazik googgle açikar zaten, bebek magazalrinda satiliyor diye duymustum Tr de
ama gun içinden 1 siseden fazla içmek yok, karacigeri yoruyormus
merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
ben gıder evımı supureyım ortalığa bır cekıduzen vereyim..haydın byeee
Eki Görüntüle 1324167
herkes göbek koyar da ben eksik kalırmıyımişte benim paşamda bu önden gidiyoruz
Furkanlar , kayralar çok yaramaz oluyorlar,sen bilirsin yinede canım
ya hakkaten sizin hepinizin totosunu alıp göbeğe koymuşsun gibi duruyo.
ama ben...
maşalah bacım vala sivri senin göbek tam erkek göbeği olmuş alah nazardan saklasın
Oyy masallah o tombis yanaklaramerhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
Telden yukliceksen kirpmman lazim canimBen de yükleyim dedim olmuyor bugün niyeyse her zaman yükleyebiliyordum niye büyük diyor ki ayni cekim sonucta
Allah Nasip Ederse Benim Prensesimin Adı "MELİS" OlucakO da çok güzel. Melis de güzel. Hatta benim düşündüklerimin arasında Alisa da vardı. Ama daha eşime beğendiremedim düşündüklerimi.
teşekkür ederim canımmelek gibi maşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?