Yrn soylicem ztn okudum yönetmenliği ..dicem 250yi bulunca bana da gösterkoskoca yönetmelik var. açıp okusunlar.
Evet yrn sokucam o kdr kızgınım ki.. ve çalıştığım yerdeki tüm yaratıklar böyleCanım 657ye tabisen orda da geçiyor süt izni, ben okumuştum da hangi maddeydi tam hatırlamıyorum doğum izni ve süt izni açık ve net yazıyor bir çıktısını alıp o münasebetsizin gözüne sokuver
Ben bunu fyz35 yazdı sandım.ona cvp yazdım sanıyordumben sıgaradan nefret ederım ama..hatta nefesım kesılır ıcılen ortamda asla duramam..
Kimse demedi. Yapsam iyi olur diye düşündüm.Suda doğumu kim dedi? Öyle bir şansımız olsa hepimiz yapabilsek ne güzel olur.
Kızlar selam , yağda yumurta canım çok istiyor ama hamilelikte yenrmiyormuş yağda yumurta doğru mu? Bir de turk kahvesi denmiş bnm Dr um her gün içebilirsin dedi içmiyorum o ayrı.
Bu konuda uzmanlar ikiye bölünmüş durumda bazıları biz suda yaşayan bir Tür değiliz bizim için normal bir doğum Şekli değil derken bazı uzmanlar da daha kolay ve sakin olduğu yönünde düşünüyorlar :) aslında ben de bizim için normal OLDUĞUNU düşünmüyorum suda DoğumuKimse demedi. Yapsam iyi olur diye düşündüm.
Kimse demedi. Yapsam iyi olur diye düşündüm.
Bu konuda uzmanlar ikiye bölünmüş durumda bazıları biz suda yaşayan bir Tür değiliz bizim için normal bir doğum Şekli değil derken bazı uzmanlar da daha kolay ve sakin olduğu yönünde düşünüyorlar :) aslında ben de bizim için normal OLDUĞUNU düşünmüyorum suda Doğumu
Niye yenmesin ben 140 tane falan yemişilimdir. Piştiği sürece ne olacak.
ben hergun yıyorum nıyekıı?
neden yenmesinki ben hergün yiyorum
pekı cok nasıl pıser mıs ?az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?
az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?
o kadar şey saydınız ki şuan hepsini yiyip içebilirim ama canım bişeyi çok istiyo o da bu mevsimde çok zor saolsun kocacım bulmuş ama adamında elinde yokm uş ayın 15 inde gelecekmiş sabırsızlanıyorumşimdi sölemiyim gerçekten bulunan bişey değil vebali kalır üstüme
bu tarz benim i seyrediyorum bu özlemi nasıl boğazlamadılar hala anlamıyorum
ya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben hergün 2 bardak açık çay içiyorum hatta 1 fincan kahvemi bile içiyorum
ben bebisler gibi uyumusum valla şimdi uyandım :) Ohh mis gibi salep afiyet olsun :)
Hazırdı ısıtayım dedim dibinde yanık olmuş yanık süt içiyorum gibi bişey oldu zaten :) bir ara toz Salep alıp kendim sütle pişireyim diyorum
Bu arada Beril ismini söylerken yakut yazmışım sanırım zümrüt olacak. Onu da bilen birisi beni uyarmadan kendim düzeltiyim
selam kızlar nasılsınız bakalım yoğunluktan takip edemiyorum sakin zamanlarda da geçmişe bakabiliyorum ancak....e-bebekte Uni Baby Cream Islak Havlu 3`lü 12 lira ama ben bunu anlamadım bu havlular tekli mi yoksa daha mı fazla var içlerinde bi yardım eder misiniz?....
su seslerı sakin de sen o sıra pek sakin olamıyosun..Ne güzel sus sesleri arasında doğuruyorsun işte sakin sakin
Allah korusun . Anladim cnm sorarim sagolhipo gliemi tehliekli canim
simdi bebek senin karnindayken ( senin sekerin yuksek se ) bu yuksek kan degerine alisiyor yani seker degerine
kordonu kesince normal kan akisinda o kadar çok seker olmuycak , bebegin vucududa bunu dusuk seker olarak algilayip hipoglisemi komasina girebilir, hipoglisemi komasi da çok onemli bi vaka,hayati tehlikesi olabilir o insanin
sen simdi benim dedikleirmel korkma, dr una sor bakalim seker hakkinda ne dusunuyormus
imkanin varsa arada kendin olç parmakdan kaç çiakcak sekeirn
UzaktanMinnacık göbüşün
Yok tatlim seker yuklemem normal cikti fakat yuklemeden sonraki haftadan beri amniyon sivim yuksek .doktorda sekeri olanlarin suyu yukselirmis diet onerdi yediklerine dikkat et dedi. Bakalim bir sonraki kontrolu bekliyorum umarim suyum duserSende de mi şeker çıktı?
Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
Harbi ya sigara da içiyorduk bi ara .. Vişne şarabı da olurdu kıl geceleri kadife sokakta.. Walla kendimi damızlık hissediyorum suan billa damızlıkSigara İstiyom Ben, Bira-Rakı İstiyomKendime Kötülük Yapmak İsitorum Zararlı Ne Varsa İstiyorum.Eşim İyice Kafayı Yedin Bi Doğursaydın Bende Rahatlasaydım Diyo
Cins dolu o program ya
Valla ben okulda iciyorum baska turlu ders anlatmak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?