2015 Şubat Anneleri

Evet yrn sokucam o kdr kızgınım ki.. ve çalıştığım yerdeki tüm yaratıklar böyle

Kimse demedi. Yapsam iyi olur diye düşündüm.
Bu konuda uzmanlar ikiye bölünmüş durumda bazıları biz suda yaşayan bir Tür değiliz bizim için normal bir doğum Şekli değil derken bazı uzmanlar da daha kolay ve sakin olduğu yönünde düşünüyorlar :) aslında ben de bizim için normal OLDUĞUNU düşünmüyorum suda Doğumu

Ne güzel sus sesleri arasında doğuruyorsun işte sakin sakin

az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?

az pişmiyorki yada siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama ben zaten yumurtayı her türlü çok pişmiş severim

bide yağda az pişmiş nasıl oluyor

Anaam ne esrarlı yazmissin merak ettim

bu tarz benim i seyrediyorum bu özlemi nasıl boğazlamadılar hala anlamıyorum

Cins dolu o program ya

ya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben hergün 2 bardak açık çay içiyorum hatta 1 fincan kahvemi bile içiyorum

Valla ben okulda iciyorum baska turlu ders anlatmak zor oluyor

ben bebisler gibi uyumusum valla şimdi uyandım :) Ohh mis gibi salep afiyet olsun :)

Yarasin kuzum ben uyuyamadim

Hazırdı ısıtayım dedim dibinde yanık olmuş yanık süt içiyorum gibi bişey oldu zaten :) bir ara toz Salep alıp kendim sütle pişireyim diyorum

Canım kahve dunyasininkini denesene e toz seklinde tek icimlik paket bir kupa sutle pisiriyorsun sahane oluyor hergun iciyorum ben. Aslinda salep aktardan alıp yapmak daha sagliklidor da kıvamı dusurmesi cok zor oluyor onunla

Bu arada Beril ismini söylerken yakut yazmışım sanırım zümrüt olacak. Onu da bilen birisi beni uyarmadan kendim düzeltiyim

oyle miymis bayilirim zümrute ben en güzel yesil

yok canim her pakette belli bir sayıda mendil oluyor tek degil

Ne güzel sus sesleri arasında doğuruyorsun işte sakin sakin
su seslerı sakin de sen o sıra pek sakin olamıyosun..
yahu bu gavurların doğumunu seyrediyorum suyun ıcınde kımıl kımıl derken doguruverıyorlar bı onlara bakıyom bı kendıme..var bu ıste bır yamukluk

Allah korusun . Anladim cnm sorarim sagol

Halsizliğimin nedeni belli oldu , demirim düşükmüş, bi'anda 70 yaşına bağlamıştım , mecbur içilecek şimdi kan ilaçları

cok biliyomus o agzi olan konuşuyor sallamaya değmez

Sigara İstiyom Ben, Bira-Rakı İstiyom Kendime Kötülük Yapmak İsitorum Zararlı Ne Varsa İstiyorum.Eşim İyice Kafayı Yedin Bi Doğursaydın Bende Rahatlasaydım Diyo
Harbi ya sigara da içiyorduk bi ara .. Vişne şarabı da olurdu kıl geceleri kadife sokakta.. Walla kendimi damızlık hissediyorum suan billa damızlık

Cins dolu o program ya

Valla ben okulda iciyorum baska turlu ders anlatmak zor oluyor

sinir olduğum programı seyretmeye bayılıyorum nedense
kendime bir çeşit çin işkencesi uyguluyorum
özleme sinir oldumya sırf hergün bugün ne saçmalık yapacak diye seyrediyorum

bende işyerinde içiyorum çay ve kahveyi
evde zamanım olmuyor süt yoğurt meyveden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…