Nurselin Kocası zengin Nursel güzel, o yüzden alkolik die iftira atıyorlar hep (yalan dünya ")Canım sen onları unut en az bir yıl daha olmayacaklar hayatında.
Benim hayatta en çok sevdiğim içeçecek çay. Bünyem bağımlılığa meyilli 20 yaşında sigaraya başladım.resmen bağımlı oldum. Şükür alkolün kokusundan nefret ediyorum her türlüsünden yoksa alkolik bile olabilirdim.
Bir an Nurseli idiz geldi aklıma nedense
Halsizliğimin nedeni belli oldu , demirim düşükmüş, bi'anda 70 yaşına bağlamıştım , mecbur içilecek şimdi kan ilaçları
Emzirirken sigara içme bacım ya, o zmn hiç emzirmeyn daha ii diolarYaw Bakma Sen Benimde Öle Dediğime Ayda Yılda Bir Ortam Olucakda Öle Keyfe Keder İçicemBen Çay İçmeyince Başım Ağrıyo Onun İçin İçmeye Devam Sigara Konusunda Kararsız Doğumdan Sonra Günde 1 Tane İçmeyi Düşünüyorum Araştırmalarıma Göre 1 Taneyi Vücut Her Türlü Temizliyomuş ve Emzirmeden 2 Saat Önce Gibi Gibi
benim de düşük hep hap da içiyorum ama depo dolmuyor benim hep ferritin degerim yerlerde oluyor aşırı derecede yorgun halsiz bağışıklığı düşük bir tip oldum kendimden sogudum yeminle
Kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesen insanlara uyuz oluyorum. Hiç muhattap olmamak en iyisi, takma kafanaEvet yrn sokucam o kdr kızgınım ki.. ve çalıştığım yerdeki tüm yaratıklar böyle
Sıvının yüksek olması zararlı mı peki canım? Bebişe ve sana bi zararı yoksa takma kafana ama içinin rahat etmesi açısından inş düşer :)Yok tatlim seker yuklemem normal cikti fakat yuklemeden sonraki haftadan beri amniyon sivim yuksek .doktorda sekeri olanlarin suyu yukselirmis diet onerdi yediklerine dikkat et dedi. Bakalim bir sonraki kontrolu bekliyorum umarim suyum duser
az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?
az pişmiyorki yada siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama ben zaten yumurtayı her türlü çok pişmiş severim
bide yağda az pişmiş nasıl oluyor
Tutun Kollarumdan düşerim şimdi modunda geziyorum bacım gezemyrm hatta Bıraktığın yerde fıss. Keçiboynuzu pekmezi aldım onu da birer Kaşık içicem sen de alsana
kullaniliyor iki isim de. Bi yastan sonra kendisi kullanmazsa bilmem ama bu anne babaya bagliBen de başına Fatma koymak istiyodum ama kullanılmıyor iki isim birden dediler. Kullacağı ismi koy dediler bakalım.
Maşallah canım çok tatlısınız:)
Değişme ihtimalimi varkız şimdilik. :)))
az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?
Ay yapılır valla su <3 benBenim suda doğum yapmam gerekiyormuş.
Nedense suyun her hastalığa çare olduğunu düşünüyorum.
Hadi baş ağrısı,karın ağrısı çözdü de mide ağrısına ne yapacak.
Bu havada günde 2 defa banyo yapılır mı?
Süzme ile yiyordum ben meğer kalsiyumları tüketilmemeliymiş, ekmek dilimine sürüyorumvar aslında evde kıza iciriyorum ama kendim denemedim hic sevmem oyle pekmezi de direk icmeyi ama
Kafa rahat kafa. O da bedene yansıyor.su seslerı sakin de sen o sıra pek sakin olamıyosun..
yahu bu gavurların doğumunu seyrediyorum suyun ıcınde kımıl kımıl derken doguruverıyorlarbı onlara bakıyom bı kendıme..var bu ıste bır yamukluk
Tutun Kollarumdan düşerim şimdi modunda geziyorum bacım gezemyrm hatta Bıraktığın yerde fıss. Keçiboynuzu pekmezi aldım onu da birer Kaşık içicem sen de alsana
Al bir içiçi daha. Mis gibi kokuyoruz ne kötü kokardık.Harbi ya sigara da içiyorduk bi ara .. Vişne şarabı da olurdu kıl geceleri kadife sokakta.. Walla kendimi damızlık hissediyorum suan billa damızlık
Yooo Hiçde Bilem Mis Gibi Kokuyodum BenAl bir içiçi daha. Mis gibi kokuyoruz ne kötü kokardık.
ewt canım. bütün kuran ezberimde allaha şükür. ezberleyince tekrar etmek lazım canım unutulur yoksaEzbere mi okuyorsun. Yani hafız ona mı deniyor. Yaa nasıl ezberlenir onca sayfa. Bende bir ara yasini ezberlemiştim ama uzun zaman okumadım unuttum sanırım.
Nurselin Kocası zengin Nursel güzel, o yüzden alkolik die iftira atıyorlar hep (yalan dünya ")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?