2015 Şubat Anneleri

Kızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım

Ikı santıme yakın açılmam varmıs
tobe bısmıllah..noluyo yavrum sıze. tutun nefesınızı çıkarmayın sakın çocukları .. sakin ol stres yapma 2 cm hatta daha fazlasıyla aylarca bebegı durdurulan hamısler var

Kanunu uygular herhalde devlet de memuruna diye düşünüyorum. Geriye dönük izinleri alabilirsek süper olur yaw.

her memurlukta farklı mı ki?
babam polis 1 senelik iznini devredebiliyor, fazlası varsa yanıyor.
eşim asker hiç izin devredemiyor sonraki seneye kullanmazsa yanıyor.
para alma olayı falan da yok :/

ben 2cm açılmam olsun dıye 5 saat böğüre böğüre sancı cektım yahuuuuuuuuu...ü

adaletın bumu dunyaaaa

Evt benim ilk çalışmaya başladığım zamanlarda çok yıllık iznim kaldı birtürlü alamıyordum. Onları verseler bile yeter
Yıllık izni kullanmadın diye silinmesi diye bir şey yok. Kullandırtmak zorunda.yerine para da verilemez. Ama kullanmadın diyelim zamanşaşımı 5 yıl bu süre içinde dava açabilirsin.
Sen istemeden izni.bölemezde ama bizimkiler her şeyi yapıyor.

hadıı bana fıkır verınseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ahmet safa güzel oluyor.
Ayrıca çevremde Ahmet hakan isimli Ahmet esad isimli Ahmet ali isimli çocuklar var belki düşünürsen fikir olursa die belirteyim :)

Bu arada I ideal canım senle bnm tarihler aynı sakin haa erken doğurma sakin ol stres yapma. Geçmiş olsn inşAllah vaktinde sağlıkla doğar bebişin.

Hngi şikayetlerle gittin dr.a canım yazabilrmisin müsaitsen ?

Ikı santıme yakın açılmam varmıs

Nasıl bir belirti verdi canım? Sabahtan beri yatmaya çalışıyorum ama kasıklarım ağrıyor korktum ben de. Sana bebeği tutucu haplar verildi mi ciğer geliştirici iğne vuruldu mu? Inşallah zamanında doğar bebişler.

her memurlukta farklı mı ki?
babam polis 1 senelik iznini devredebiliyor, fazlası varsa yanıyor.
eşim asker hiç izin devredemiyor sonraki seneye kullanmazsa yanıyor.
para alma olayı falan da yok :/

İşte kanunda yanma diye bişey yokmuş bizi kandırmışlar. Topluca geriye dönük izinlerimizi alabiliyormuşuz.

Kızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım

canim Allah yardimcinolsun. insallah zamaninda ve saglikla alirsin bebegni kucagina. korkma cunku 2 santim durdurulabilir bir aciklik...

İşte bana gelip bu izinleri kullanmalısın diyen de olmadı iki yılda bir yanıyor sandık. Beş yıl olayı halen çalışan için de geçerli mi sanki emekliye beş yıllık geri dönüş veriliyor diye biliyodum. Çalışana ise tüm çalıştığı yıllardaki izinler toplu olarak verilebiliyırmuş. Ay böyle olsa var ya acayip süper olur :) bir örneğimiz olsa keşke.

İşte kanunda yanma diye bişey yokmuş bizi kandırmışlar. Topluca geriye dönük izinlerimizi alabiliyormuşuz.

hadi ya bilmiyordum, iyiymiş o zaman
ilk tayin çıktığı zaman yol parası mı ne verilmemiş babamlara verilmesi gerekiyor diye bunlar dava açtılar toplanıp toplanıp. birine devlet geri dava açmış tazminat davası ve tabi kazanmış adam borçlu çıkmış yani :)
zaman aşımı olmuşmuş; babam duyduğu anda geri çekmiş de onun başına borç çıkmadı bir de

Emekli olunca zaman aşımı olabilir de halen çalışana zaman aşımı demeleri saçma geliyor. Kanunda ilgili maddeyi bulursak orada zaman aşımını da yazıyırdur belki.

yok canım çalışıyor hala emekli olmadı...

O zaman sırf biz bişiler talep etmeyelim diye zaman aşımını karşımıza çıkarabilirler yine de ilk çalışmaya başladığım zamanların iznini vermeseler bile son beş yılda yurt dışına gittiğim zaman o yılın yıllık iznini kullananamıştım onu alırım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…