Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım. Annem ve hocam sağolsun. Onların çabasıyla olabildiğime inanıyorum. Çok sabır gerektiren bişey. Duam bütün müslümanlara. Rabbim müslümanları doğru yoldan ayırmasın diğerlerine hidayet nasip etsin.
Şükürler olsun gayet iyiymiş. 10 günde önden gidiyor ölçümleri dedi. İyi beslenmişiz öyle söyledi doktorumuz. Şekeri tuzu bol tüket dedi az ama sık sık ye mutlaka dedi. Tansiyonum 9/7 çıktı aç kalma hiç dedi. İlaçlara devam b12 ve ferro sanol duadenal içiyoruz. Eşim sordu ne zaman doğum olur ona göre hazırlık yapalım diye ocak sonu şubat başı olur ama 5-6 şubat olacak gbime geliyo dedi. Boyumuz 36 cm kilomuz 1 kilo 300 gram olmuş. 3 haftada 400 gram almış yavrucuğum maşallah. Aralık sonu tekrar çağırdı doktorumuz. İple çekeceğim 27 aralığı.
Ben de pudra rengi bi gecelik almıştım babaanne gibi oldum giyince Pamuklu fln , o kdr rahat o kdr rahat ama kendimden korktum cok yaşlı oldum ya çıkardım giydim yine esofmanları.
Örmesi de cok kolay , 5 numara şiş, onu 50 arkası 50 ilmek, başlarken 5 sıra haroşa ör yanlar 5 ilmek haroşa , gerisi düz örgü
Arşive attım canım. Bi günde bitmez ama biter sonıçta :)
kizlar ben orgu çok bilmiyorum
netden ogrenebilirmiyim dersiniz ?
dantel orerdim ama yillar oldu elime bisey almadim
Offf yatınca nefes alamıyorum. ..
mayonez konusunu şimdi okudum içinde çiğ değil pastörize yumurta kullanılıyor diye biliyorum. saolmonella ciddi bir patojen bu ürünler fabrikadan çıkmadan mikrobiyal analize tabii tutuluyor. bu konu kafama takıldı şimdi bir araştırma yapıp bilgi vericem size.
Neyse kıskanmiim o zmn ya :/ uyuzum :}
Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?
mayonez konusunu şimdi okudum içinde çiğ değil pastörize yumurta kullanılıyor diye biliyorum. saolmonella ciddi bir patojen bu ürünler fabrikadan çıkmadan mikrobiyal analize tabii tutuluyor. bu konu kafama takıldı şimdi bir araştırma yapıp bilgi vericem size.
Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?
kizlar ben orgu çok bilmiyorum
netden ogrenebilirmiyim dersiniz ?
dantel orerdim ama yillar oldu elime bisey almadim
@esoba sen hergun maden suyu iciyorum demistin ya acaba seniinbebise kilo aldiran omu olduki bendemi icsem gerci benimkide haftadina gore he0 bir hafta onde ama tombis tombis olsun fenami olur gece geve ne geldi aklima ya
Canım çekti diye dışardan kumpir istedik sadece kaşarlı kumpir dedik zeytin ve turşu olacaktı ama bir geldi içine Rus salatası da koymuşlar yiyemedim
Aslında Hamburger yememekle çok sağlıklı besleniyormuşsun. Aman dikkat başlama. İçine mono sodyum glutamat ekliyorlar her ısırıkta dünyanın en güzel yiyeceğini yiyormuşsun gibi hissettiriyor.
Tiryakiler ince belli bardakla içer.
Canım açık çay Çarpıntı yapmaz seninki su niyetine olmuş. Ben artık sadece sabahları içiyorum.
Dikkat ettim sigara içenler çayı da çok seviyor.
Ben de pudra rengi bi gecelik almıştım babaanne gibi oldum giyince Pamuklu fln , o kdr rahat o kdr rahat ama kendimden korktum cok yaşlı oldum ya çıkardım giydim yine esofmanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?