2015 Şubat Anneleri

Türkçe mealini de biliyorsun di mi. Çok güzel yaa.

Hadi gözün Aydın canım

Ben de pudra rengi bi gecelik almıştım babaanne gibi oldum giyince Pamuklu fln , o kdr rahat o kdr rahat ama kendimden korktum cok yaşlı oldum ya çıkardım giydim yine esofmanları.

Doğum için giyeceğimiz geceliğin uzun babaanne geceliği olmasına gerek yok. Spor dizlerde tunik gecelik bile olabilir. Sonrasında üşümemek ve bebişi emzirmek adına gecelik veya pijama tercihi yaoabiliriz. Onlar pamuklu ve yumuşak olsun işte

Örmesi de cok kolay , 5 numara şiş, onu 50 arkası 50 ilmek, başlarken 5 sıra haroşa ör yanlar 5 ilmek haroşa , gerisi düz örgü

Sen benim öreceğim modeli bir görsen hemen örmek istersin ama bebişin erkekti di mi ona süslü kalır benim Yelek :)

Marketten aldıklarımız değil de dışarda satılan yiyeceklerdeki insanın kafasını karıştırıyor. Onlar bazen marka almıyor hatta kendileri yapıyor.

bızımkılerde oleydı dugun zamanı ogrendım. ben saolun almış kdr oldunuz bız alırız dıyıp onunu kapatıyorum. bize de kendi arabalarının lastiklerini değiştirttiler. öderiz dediler hala ödicekler. zaten beklemiyorum da alıştım. eşime de bişi diyemiyorum arada kalmasın diye. ama engel olabildiklerime engel olmaya çalışıyorum valla.

valla ben yiyorum marketten bilindik markalardan olanlardan. inş bı sıkıntı yoktur. çok da severim.

Onlar almadan kendiniz alın en iyisi kafan rahat olur.

@esoba sen hergun maden suyu iciyorum demistin ya acaba seniinbebise kilo aldiran omu olduki bendemi icsem gerci benimkide haftadina gore he0 bir hafta onde ama tombis tombis olsun fenami olur gece geve ne geldi aklima ya

çok da tombik olmasın bu sefer de erkenden sezeryana alıyorlar. bizim işyerindeki ablanın 4200 dü haftasından önce aldılar. bunu doğuramazsın diyip.

Canım çekti diye dışardan kumpir istedik sadece kaşarlı kumpir dedik zeytin ve turşu olacaktı ama bir geldi içine Rus salatası da koymuşlar yiyemedim

şu işini düzgün yapamayan insanlara gıcık oluyorum bi siparişi bile doğru alıp getiremiyorlar bazı yerler , bi daha ordan bişey istemezdim yerinde olsam

Aslında Hamburger yememekle çok sağlıklı besleniyormuşsun. Aman dikkat başlama. İçine mono sodyum glutamat ekliyorlar her ısırıkta dünyanın en güzel yiyeceğini yiyormuşsun gibi hissettiriyor.

hayatımda hiç yemedim hamburger , görüntüsü çok pis geliyor karman çorman , peynirli ekmek daha güzel : ))) (tebi bana göre)

Günaydın dün gece hic uyumadim desem yalan olmaz esim sehir dışından gelmisti cok yorgundu saolsun yataga yayildigi gibi sızmis bir kendime göre rahat pozisyon bulamadıgmdan kalktim dolastim oda oda hicbiyerde uykuyu bulamadım bogazım da tuttu üstüne tam oldu bugün full dersim okulda gun biter mi bana oyy hayırlı cumalar olsun

Tiryakiler ince belli bardakla içer.
Canım açık çay Çarpıntı yapmaz seninki su niyetine olmuş. Ben artık sadece sabahları içiyorum.
Dikkat ettim sigara içenler çayı da çok seviyor.

evet tiryakiler ince belli küçük ince camdan olan bardakla içiyolar, bi de çay içenlerin nedense muhabbetleri de iyi oluyor : )))

Ben de pudra rengi bi gecelik almıştım babaanne gibi oldum giyince Pamuklu fln , o kdr rahat o kdr rahat ama kendimden korktum cok yaşlı oldum ya çıkardım giydim yine esofmanları.

ben de evde çok paspalım bol bol seyler gıyıyorum. bazen diyorum acaba eşim beni çirkin buluyor mu diye kendi kendimi yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…