Amin canım ne güzel yazmışsınRabbim isteyen herkese nasip etsin canım. Annem ve hocam sağolsun. Onların çabasıyla olabildiğime inanıyorum. Çok sabır gerektiren bişey. Duam bütün müslümanlara. Rabbim müslümanları doğru yoldan ayırmasın diğerlerine hidayet nasip etsin.
Öyle böyle alışmışım kendimi aynada böyle görmeye. Sağ salim bi doğum yapalım da zayıflayalım beraber. Eminönünde fantazi kıyafetler gördüm ama içim gitti alsam da giyemem ki bu halimle. Ama kocacım söz verdi alcak doğum yapınca. Bu hızla bende hızlı kilo veririm belki.Şiştik de galiba , bacaklarıma baktım da cok yumuş, su toplamış da olabiliriz (dönemsel şişkinlik)
Benim öğrencim vardı selin diye o kadar güzeldiki maşallah. Öpmeye doyamazdım kızı. Kardeşi de ecrin di. Çok şekerdi ikiside ama selin ayrı güzeldi.:) İngilizcem pek yok benım hatta hıc aram yok.sen kaç dil biliyorsun çok ülkeye gitmişssin ama.
ya ben başta berilden hoşlanmamıştım ama şimdi alıştım. bana iki isimde çok güzel geliyor. ablamın kızları. ikisi de çok güzel kızlar ama beril dünyalara bedel. bıcır bıcır bir şey.
Ahmet Emin nasıl canım ?bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..
kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)
pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)
nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baska
Bizde herkes iki isimli canım ve kullanılıyor. Anne baba kullanırsa etrafta kullanıyor.Ben de başına Fatma koymak istiyodum ama kullanılmıyor iki isim birden dediler. Kullacağı ismi koy dediler bakalım.
Ne güzelmiş bu yaw. Bayıldım çok hoşBi de böylesini buldum @ysmnfth
Reyting için canım.bu tarz benim i seyrediyorum bu özlemi nasıl boğazlamadılar hala anlamıyorum
Ben de pudra rengi bi gecelik almıştım babaanne gibi oldum giyince Pamuklu fln , o kdr rahat o kdr rahat ama kendimden korktum cok yaşlı oldum ya çıkardım giydim yine esofmanları.Öyle böyle alışmışım kendimi aynada böyle görmeye. Sağ salim bi doğum yapalım da zayıflayalım beraber. Eminönünde fantazi kıyafetler gördüm ama içim gitti alsam da giyemem ki bu halimle. Ama kocacım söz verdi alcak doğum yapınca. Bu hızla bende hızlı kilo veririm belki.
Örmesi de cok kolay , 5 numara şiş, onu 50 arkası 50 ilmek, başlarken 5 sıra haroşa ör yanlar 5 ilmek haroşa , gerisi düz örgüNe güzelmiş bu yaw. Bayıldım çok hoş
benim eltimin kizinin iki ismi var, dogdugundan beri hep ikiside kullaniliyor , alisiliyorBizde herkes iki isimli canım ve kullanılıyor. Anne baba kullanırsa etrafta kullanıyor.
Sağolasın canım. Şapka örüyorum şimdi bitsin bunu mu yapsam ne :) ama önce magnetlerim var sırada. Bayılıyorum böyle şeylerle uğraşmaya. Annem bana hamileyken 9 ay yatağa bağımlı olduğu için hep örgü örmüş yattığı yerden. Ordan galiba bende ki bu sevgide.
Ben hala iki ismimi kullanmayana bakmıyorum canım. Sonuçta bi ayşenur a ayşe demek hiç hoş değil. Ayşe denilcek olsa anası adını sadece ayşe koyarmış zaten.benim eltimin kizinin iki ismi var, dogdugundan beri hep ikiside kullaniliyor , alisiliyor
hatta benim oglana iki ismiyle bi tek o hitap ediyordu , çouk daha 4 yasinda ama oyle gormus ogrenmis
ondan alisti benim oglana isimini sorunca artik iki isim soyluyor, emre deyincede sinirleniyor , benim adim ahmetemre diye
ablasi ahmet emre demezse oda ona abla demiyor çok alemm bu çocuklarr
aysenur kim kiz sen misin : ))Ben hala iki ismimi kullanmayana bakmıyorum canım. Sonuçta bi ayşenur a ayşe demek hiç hoş değil. Ayşe denilcek olsa anası adını sadece ayşe koyarmış zaten.
Ayşenur değil ama o gillerden :) ben iki isim kullanıcısı olarak takıntılıyım. Birini annem birini babaannem koymuş biri söylenmeyince haksızlık gbi algılıyorum. Zaten alışmışım dönüp bakmıyorum tek isimle çağırana. Bana seslenildiğini farketmiyorum. Geçen kontrolümüz de sekreter kız seslenmiş seslenmiş bakmamışım yanıma geldi söyledi sıra geldiğini öyle farkettim. Orda koskoca iki isim yazıyo nedir yani tek ismi okumak ?. Ben mi tuhafım bilmem ama böyleyim canım.aysenur kim kiz sen misin : ))
benim kizim aysenur ama birlesik yazili tek isim yani
sadece ben ayse diyorum , isim takintim yok kim ne istiyorsa diyebilir valla benim çocuklara
emrenin ahmet ini kp ismi oldugu için mecburiyetten koydum, bayilmiyordum yani o isme
esime soz geçiremedim o zamanlar istemiyordum ismi , ama babasindan daha çok ahmet emre demisligim vardir o kesin
iste buyudukçede kendi istiyor çocuk iki ismi
ama okulda emre kalir onada alisir herhalde ..
Eşim bu hafta izne ayrıldı birazda ondan canım. Onun yanında oturmak pek mümkün olmuyoSen akşama kadar kayıpsın akşam geliyorsun.
Nerdeydin bakayım. Yok yazdık
Ne demek , Inan bi günde bitirir dikersin =) elindekiler bitsin kısmetse bunu da yaparsın vallaSağolasın canım. Şapka örüyorum şimdi bitsin bunu mu yapsam ne :) ama önce magnetlerim var sırada. Bayılıyorum böyle şeylerle uğraşmaya. Annem bana hamileyken 9 ay yatağa bağımlı olduğu için hep örgü örmüş yattığı yerden. Ordan galiba bende ki bu sevgide.
Arşive attım canım. Bi günde bitmez ama biter sonıçta :)Inan bi günde bitirir dikersin =) elindekiler bitsin kısmetse bunu da yaparsın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?