2015 Şubat Anneleri

Dün arkadaşımla konuştum. Doğuma 7 kilo alarak girmiş akşamında hamile kaldığı kilodaymış. Bugün 5 ay önce doğum yapan arkadaşla karşılaştım 17 kilo almıştı doğuma kadar şimdi eski kilosunda zapzayıf. Bumu doğurdu dersiniz yani. Kolay olacak inş.kilo verme işi

Herkesler uyudu bi ben kaldım yaw. Midem yanıyo felakeeet soda içiyorum geçer umarım. Sabahta yanmıştı. Bu ara sıklaşıyo farkettim.

7 kg alarak mı girmiş ne kdr azzz, ben şimdiden aldım o kdr

mayonez konusunu şimdi okudum içinde çiğ değil pastörize yumurta kullanılıyor diye biliyorum. saolmonella ciddi bir patojen bu ürünler fabrikadan çıkmadan mikrobiyal analize tabii tutuluyor. bu konu kafama takıldı şimdi bir araştırma yapıp bilgi vericem size.

İlk ikisini ben yaptım. İlki benim minik kızçeye küçücük:) ikincisi komuşum yenidoğan oğluna, üçüncüyüde annem benim kıza yaptı ama süslenecek daha:) birsürü ip aldık, şimdi yelek başladı annem bebişe:) o bitince büyük kıza uzun cepli hırka örecekmiş:) hiç kıyamıyo kızıma. Bende iki yandan düğmeli süveter başladım:) ilk defa süveter yapcam:)

Ne kdr gzl olmuuş:)

Bi de böylesini buldum ysmnfth
Canım bu resimden yapıyorum bende. İnstagramda buldum:) bi kaç gündür annemdeyim kalkıştık bişeylere:) bebek beresi kolayıma geldi:) bu süveteri iki yanı düğmeli tçyapıyorum. Annemin başladığı çok güzel. Yükleyebilirsem yüklerim resmini.

uzun yillar sigara icmis ve uzun araliklarla birakmis biri olarak soyliyim o hayalindeki tadi almiycaksib sigaradan. Ilk birkac icisin tatsiz olcak. yone surekli icmelisin ki guzel gelsin tadi. Baslasan bile yine birakirsin bence sigarasiz hayat daha guzel zamanla gorursun. Keske hic baslamasaniz

Kanunu uygular herhalde devlet de memuruna diye düşünüyorum. Geriye dönük izinleri alabilirsek süper olur yaw.
Ben devlet memurunun yaniyor diye biliyorum. Ama devletin kadrolu iscisinde yanmiyor ya da para odeniyor. Bu yuzden iscilere izin biriktirtmiyotlar kurumlarda.

kendine dikkat et canım,bol bol dinlen,zamanında gelsin kuzun ...
yanlis alibti yapmisim. I ideal gecmis olsun ya durun bekleyin n bu acele

fabrika urununde salmonella imkansiz gibi birsey yeseydib kumpiri ya yazik sana. Katki maddeleri acisibdan zararlidir ama virus cikacak kadar dogal pastorize yok malesef

Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?

Gunaydinlar herkeze ya uyuyamiyorum ama cok uykum var aglicam yaaaa bi odada kizimin oksuruk sesleri gexmisti yine tekrarladi niyeyse bi yandan karnimdakinin balik gibi gezmesi simdide saga don sola don yatamadim kalktim ya offd cok uykum var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…