- 12 Ocak 2014
- 3.987
- 2.833
- 448
- 35
İnternetten öğrendim ben ilmek atmayı kesmeyi model yapmayı. Derya baykalı izliyorum bide her gün :)kizlar ben orgu çok bilmiyorum
netden ogrenebilirmiyim dersiniz ?
dantel orerdim ama yillar oldu elime bisey almadim
Canim bence ogrenirsin burdaki cogu arkadas netten ogrenmis yazmislardikizlar ben orgu çok bilmiyorum
Al bendende okdar sola yatinca rahat edemiyorum sirt ustu yatinca nefes alamiyorum bi sagda rahat ediyorim oda bellinsure sonra uyusuyo kolum bacagimOfff yatınca nefes alamıyorum. ..
Eşimle nefes alıp beriyoruz beraber canım. Burundan derin ve uzun nefes alıp ağızdan uzunca veriyoruz. İyi geliyo birazcık.Offf yatınca nefes alamıyorum. ..
Tabii öğrenirsin , videolar var nako nun dergisini aldım ben ordan faydalanıyorum , cok gzl zamn geçiyorkizlar ben orgu çok bilmiyorum
7 kg alarak mı girmiş ne kdr azzz, ben şimdiden aldım o kdrDün arkadaşımla konuştum. Doğuma 7 kilo alarak girmiş akşamında hamile kaldığı kilodaymış. Bugün 5 ay önce doğum yapan arkadaşla karşılaştım 17 kilo almıştı doğuma kadar şimdi eski kilosunda zapzayıf. Bumu doğurdu dersiniz yani. Kolay olacak inş.kilo verme işi
Ben 11 kilo aldım canım. Ama kilolu hamile kalmıştı o. Şimdi onları vermeye çabalayacakmış7 kg alarak mı girmiş ne kdr azzz, ben şimdiden aldım o kdr
bi sefer yesen nolucak canim
ben gecen gun sosse blanche yedim onun içindede mayonez var galiba ama hiç aklima gelmedi mayonezdeki çiçg yumurta ..
bide ketçap niye çok yasaklar arasinda, sen birine demisin ketçapdami yiyon diye , benim eve girmezde merak ettim
millet peynir ekmek gibi mayonez ketçap tuketiyor yaws çevremdekiler, bana da saf gozuyle bakiyoalr tabi yemiyorum yedirmiyorum diye : )
Neyse kıskanmiim o zmn ya :/ uyuzum :}Ben 11 kilo aldım canım. Ama kilolu hamile kalmıştı o. Şimdi onları vermeye çabalayacakmış
Ne kdr gzl olmuuş:)Eki Görüntüle 1324798 Eki Görüntüle 1324799 Eki Görüntüle 1324800
İlk ikisini ben yaptım. İlki benim minik kızçeye küçücük:) ikincisi komuşum yenidoğan oğluna, üçüncüyüde annem benim kıza yaptı ama süslenecek daha:) birsürü ip aldık, şimdi yelek başladı annem bebişe:) o bitince büyük kıza uzun cepli hırka örecekmiş:) hiç kıyamıyo kızıma. Bende iki yandan düğmeli süveter başladım:) ilk defa süveter yapcam:)
Canım bu resimden yapıyorum bende. İnstagramda buldum:) bi kaç gündür annemdeyim kalkıştık bişeylere:) bebek beresi kolayıma geldi:) bu süveteri iki yanı düğmeli tçyapıyorum. Annemin başladığı çok güzel. Yükleyebilirsem yüklerim resmini.Bi de böylesini buldumysmnfth
uzun yillar sigara icmis ve uzun araliklarla birakmis biri olarak soyliyim o hayalindeki tadi almiycaksib sigaradan. Ilk birkac icisin tatsiz olcak. yone surekli icmelisin ki guzel gelsin tadi. Baslasan bile yine birakirsin bence sigarasiz hayat daha guzel zamanla gorursun. Keske hic baslamasanizYani Herkes Bana "Ohh Kaç Aydır İçmiyosun Daha Başlama Canında İstemez Zaten" Diyo Bende İçimden Hadi Lennn Ordan DiyorumGeçici Bir Süre Sadece Ara Verdim Diyorum Çünkü Hep Aklımda Hep İçiceğim Günün Hayalini Kuruyorum. Hiç Unutmadım Tadı Ağzımdan Hiç Gitmedi Hiç Tiksinmedim. Ben Bide Keyifle Zevkle İçiyorum Hoşuma Gidiyo Yani.
Ben devlet memurunun yaniyor diye biliyorum. Ama devletin kadrolu iscisinde yanmiyor ya da para odeniyor. Bu yuzden iscilere izin biriktirtmiyotlar kurumlarda.Kanunu uygular herhalde devlet de memuruna diye düşünüyorum. Geriye dönük izinleri alabilirsek süper olur yaw.
yanlis alibti yapmisim. I ideal gecmis olsun ya durun bekleyin n bu acelekendine dikkat et canım,bol bol dinlen,zamanında gelsin kuzun ...
fabrika urununde salmonella imkansiz gibi birsey yeseydib kumpiri ya yazik sana. Katki maddeleri acisibdan zararlidir ama virus cikacak kadar dogal pastorize yok malesefKetcap mayoneze göre çok masum zaten. Ketçapta da koruyucu maddeler falan var ya kimyasal o yüzden zararlı. Kırk yılın başı yense bişey olmaz yani. Buranın mayonezine güvenmiyorum o yüzden yemedim kumpiri. Yoksa bilsem markasını falan bir kerecik yerim tabii canım istedi diye. Benim bir arkadaşımın kardeşi salmonella yüzünden vefat etmişti bizim direncimiz düşük olduğu için bu tarz bakteriler bize zarar verebilir ve tabii bebişe de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?