2015 Şubat Anneleri

Bekar ve hiç evlenme ışığı şimdilik bulunmayan biri olduğundan olabilir mi acaba

bi tarafından uydurmuş heralde , işe başladıktan sonra 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat , tüm arkadaşlarım böyle kullanıyor

memurların uygulaması o şekilde. özel sektörde 6 ay 1,5 saat veriyorlar sadece. genelde buyuksehırde olanlar da ya erken cıkıyor ya da kullanmayıp cuma gunu gelmıyorlar. ısyerının onayıyla tabi.

ben de evde çok paspalım bol bol seyler gıyıyorum. bazen diyorum acaba eşim beni çirkin buluyor mu diye kendi kendimi yiyorum.

Giyinip süslenîp işe gitmiyor musun? Hep mi ev kıyafetiyle görüyor? 21 gün arka arkaya paspal görürse öyle düşünmeye başlıyorlarmış. Yoksa sıkıntı yok :)

her memurlukta farklı mı ki?
babam polis 1 senelik iznini devredebiliyor, fazlası varsa yanıyor.
eşim asker hiç izin devredemiyor sonraki seneye kullanmazsa yanıyor.
para alma olayı falan da yok :/

genel anlamda 657 ye bağlılar ama her müdürlük ya da bakanlığın kendi iç yönetmeliği de var. o yüzen uygulamalar değişebiliyor. eşimde emniyette çalışıyor. bazı uygulamalarımız farklı mesela. ben milli eğitimdeyim. bizde de 1 sene devrediyor izinler en fazla.

ben gecen gun mayonez yememiism, esim o sosun içinde mayonz yok diyor : ) sarimsakli yorgurt turevi bi sos da ben katiyor saniyordum içine
çok sveindim olmadiginaaa : ))

Günaydın canım Allah yardımcın olsun. Uykusuz işe gidip bir de üstüne yediye kadar kaldığımda çok yorgun olmuştum. Dinleniyorum hala yorgun hissediyorum Allah yardımcımız olur inşallah.

Kanunen izin yanması diye bişey yokmuş. Yani o bir sene devreden izinlerden önce kullanmadığın izinler varsa yanmıyormuş.

Günaydın canım Allah yardımcın olsun. Uykusuz işe gidip bir de üstüne yediye kadar kaldığımda çok yorgun olmuştum. Dinleniyorum hala yorgun hissediyorum Allah yardımcımız olur inşallah.

Saolasin canım bikere ucunu kaçırdı mi hepten dagiliyon su sayili günler gecseydi bi izne kadar hayırlısı ile rabbim guc versin

yarim saat once uyandim çorba yaptim, sarmami ocaga koydum pisiyor

birazdan çkip gidicem butun gun formasyonum var, sandalyede otur otur çalismis gibi yoruluyorum yeminle
ogle arasinda ne yiyecegime hala karar veremedim 1 saat aram var
siz burda yazinca kebab dan da sogudumm valla

şu işini düzgün yapamayan insanlara gıcık oluyorum bi siparişi bile doğru alıp getiremiyorlar bazı yerler , bi daha ordan bişey istemezdim yerinde olsam

Öyle gerçekten. Telefonda her detayı söylememize rağmen bu şekilde getirdiler. Insan canı çekince daha çok hayal kırıklığına uğruyor. Bakalım bugün kendim patatesi fırında pişirip kumpir niyetine yemeyi düşünüyorum

Giyinip süslenîp işe gitmiyor musun? Hep mi ev kıyafetiyle görüyor? 21 gün arka arkaya paspal görürse öyle düşünmeye başlıyorlarmış. Yoksa sıkıntı yok :)

ben ondan sonra cıkıyorum pek gormuyor benı halıyle. ıse gıderken de öle çok süslenen biri değilimdir.

Kanunen izin yanması diye bişey yokmuş. Yani o bir sene devreden izinlerden önce kullanmadığın izinler varsa yanmıyormuş.

o zaman dava falan acmak lazım herhalde. cunku bu sekılde uygulanıyor. ve binlerce memur var kimse mi dava açmamış sendikalar var. kesin onu iç yönetmelikle vs. bişeyle düzenlemişlerdir.

Sarmayı da mı yarım saatte yaptın? Ne formasyonu?

Dava değil de ben bir sorayım diyorum önce. Dilekçe verip istenebilir belki izinler. Kıyafet konusunda bir ara ben de tedirgindim eşimden sonra gidip ondan önce geliyodum ama hafta sonu falan çıkılıyor nasılsa dışarı. Süslenmek dediğim makyaj değil temiz tertipli görünmek. Onu da hepimiz yapıyoruzdur zaten

Ben o çift isim konusunda yazmadan duramayacağım. Benim iki ismim var ama ikincisine cümle alem soyadın mı diye soruyor.
Beraber kullanamam aşırı saçma geliyor kulağa.
Ayrıca kardeşimin ilkokul öğretmeninin oğlunun adı mustafa altay dı. Öğretmen iki adıyla seslenmeyene ceza verirdi. Çocukların Ödü kopardı mustafa dediklerinde gidip anasına şikayet ederdi.ondan çok sinirliyim o zoraki isim söyleyenlere uyaranlara. Hay senin mustafana. Da altayına da.
Birleşik ise ona lafım yok ayırıp söyleyecek değil insanlar.

S Sond sen hergun maden suyu iciyorum demistin ya acaba seniinbebise kilo aldiran omu olduki bendemi icsem gerci benimkide haftadina gore he0 bir hafta onde ama tombis tombis olsun fenami olur gece geve ne geldi aklima ya
Hee bebeğe mi kilo aldıran diyorsun . Ya yemekten aldıysa eğer fiks yediklerim; eski kaşar,yumurta,peynir,et ve 3 soda.
Sodayı sabah içiyorum birde ateşimi alıyor ama soda nede. Kilo aldırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…