Eşimde oyle dedi akşam. O sirada deseydin keske iyi sen dogurunca öyle yaparsın diye sonradan birsey deme dedicok biliyomus o agzi olan konuşuyor sallamaya değmez
Bekar ve hiç evlenme ışığı şimdilik bulunmayan biri olduğundan olabilir mi acabaNetten ulasabilirsin canim. 657 sayili devlet memurlari kanununda. Yonetmeligi de olabilir tam bilmiyorun.Sut izni diye birsey var. Ona kalirsa calisanarin 50 den fazla cocugu olan her kurum acmali bu da var ama kim uyuyor. Yani anne aleyhine yorumlari yapan kisileri hic anlamiyorum. Uygulanmayam seyleri uygulamak yerine olani tersinden yorumlamak nedir yaa
KAYRA ismi dinimize uygun değilmiş başka anlamları da var nette bakın biAhmet Emin nasıl canım ?
bi tarafından uydurmuş heralde , işe başladıktan sonra 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat , tüm arkadaşlarım böyle kullanıyor
ben de evde çok paspalım bol bol seyler gıyıyorum. bazen diyorum acaba eşim beni çirkin buluyor mu diye kendi kendimi yiyorum.
her memurlukta farklı mı ki?
babam polis 1 senelik iznini devredebiliyor, fazlası varsa yanıyor.
eşim asker hiç izin devredemiyor sonraki seneye kullanmazsa yanıyor.
para alma olayı falan da yok :/
Günaydın dün gece hic uyumadim desem yalan olmaz esim sehir dışından gelmisti cok yorgundu saolsun yataga yayildigi gibi sızmis bir kendime göre rahat pozisyon bulamadıgmdan kalktim dolastim oda oda hicbiyerde uykuyu bulamadım bogazım da tuttu üstüne tam oldubugün full dersim okulda gun biter mi bana oyy hayırlı cumalar olsun
genel anlamda 657 ye bağlılar ama her müdürlük ya da bakanlığın kendi iç yönetmeliği de var. o yüzen uygulamalar değişebiliyor. eşimde emniyette çalışıyor. bazı uygulamalarımız farklı mesela. ben milli eğitimdeyim. bizde de 1 sene devrediyor izinler en fazla.
Günaydın canım Allah yardımcın olsun. Uykusuz işe gidip bir de üstüne yediye kadar kaldığımda çok yorgun olmuştum. Dinleniyorum hala yorgun hissediyorum Allah yardımcımız olur inşallah.
şu işini düzgün yapamayan insanlara gıcık oluyorum bi siparişi bile doğru alıp getiremiyorlar bazı yerler , bi daha ordan bişey istemezdim yerinde olsam
Giyinip süslenîp işe gitmiyor musun? Hep mi ev kıyafetiyle görüyor? 21 gün arka arkaya paspal görürse öyle düşünmeye başlıyorlarmış. Yoksa sıkıntı yok :)
Kanunen izin yanması diye bişey yokmuş. Yani o bir sene devreden izinlerden önce kullanmadığın izinler varsa yanmıyormuş.
yarim saat once uyandim çorba yaptim, sarmami ocaga koydum pisiyor
birazdan çkip gidicem butun gun formasyonum var, sandalyede otur otur çalismis gibi yoruluyorum yeminle
ogle arasinda ne yiyecegime hala karar veremedim 1 saat aram var
siz burda yazinca kebab dan da sogudumm valla
ben ondan sonra cıkıyorum pek gormuyor benı halıyle. ıse gıderken de öle çok süslenen biri değilimdir.
o zaman dava falan acmak lazım herhalde. cunku bu sekılde uygulanıyor. ve binlerce memur var kimse mi dava açmamış sendikalar var. kesin onu iç yönetmelikle vs. bişeyle düzenlemişlerdir.
Hee bebeğe mi kilo aldıran diyorsun . Ya yemekten aldıysa eğer fiks yediklerim; eski kaşar,yumurta,peynir,et ve 3 soda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?