bende bişey diyemiyorum esime,şimdiye kadar da aldıklarının hesabını yapmadım ama şuan tek maaş geçiniyoruz ve bebişin bi sürü masrafı var bu kadar düşüncesiz olmalarına dayanamıyorum. Ben dedigin gibi yapayım en iyisi gidip kendim alayım bitsin.bızımkılerde oleydı dugun zamanı ogrendım. ben saolun almış kdr oldunuz bız alırız dıyıp onunu kapatıyorum. bize de kendi arabalarının lastiklerini değiştirttiler. öderiz dediler hala ödicekler. zaten beklemiyorum da alıştım. eşime de bişi diyemiyorum arada kalmasın diye. ama engel olabildiklerime engel olmaya çalışıyorum valla.
doğru söylüyorsunOnlar almadan kendiniz alın en iyisi kafan rahat olur.
yıllık izin bir önceki yılı kullanabiliyorsun misal bu sene 2013 den kalan iznin varsa kullan yoksa yeni yıl ile birlikte yanar onlar, çok eskilere geçmiş olsun
kızlar günaydın uzun zamandır yazamıyorum..bebeğimin haftasında sıkıntı yaşıyoruz, acaba benmle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? normalde şuan 30+6 yım, ama son 3 doktor randevumda oğluşum hep 2 3 hafta önce çıkıyor. başta doktor iri bebek dedi, sonra bütün değerleri ilerde çıkınca son adet tarihinde bi yanlışlık var sanırım dedi. ne yanlışlık olcaksa, bilmiomuyum en son hastalandığım günüve dün beni 32 33 haftalık hamile ilan etti. birden ocak annesi oldum
bebeğim sağlıklı olsunda ocak şubat fark etmez.. değerlerin 2 3 hafta önce çıkması bi sıkıntı değildir dimi? kafamı karıştırıyor..
Yani vermek zorunda. Yıllık ücretli izin defteri var mesela vermiyor bazıları ama vermiş gibi onu imzalatıyor. Benim yanında staj yaptığım smmm öyle yapardıSonuçta kanuni bir hak di mi?
çay reklamlarındaki gibi konuştun : )) beyaz çay Türkiye de satılıyor mu hiç görmedim , Çin mi ben Çine gitsem açlıktan ölürüm onların beslenme şekilleri malum ıygg , kalsın Çin İtalyaya gideyim ama çok merak ediyorum orayı
Ya koyulmaz değil koy tabii Ben seviyorum iki adımı da ama kimseyi zorlayamam ikisini de söyle diye. Öteki orda gereksiz duruyor.
Annende alem sanki ne olacak adı koyulsa. Benim annemin adı möhübet mümkün değil koymak.
Ben çoktan kalktım patatesli yumurtamı çayımı yedim içtim şimdi keyif zamanı onda işe giderim
Benim annemin istememesine rağmen ben koycam adını,çok istiyorum çünkü.. O yüzden Ayşe Berin olcak inşallah minik kızım :)
korkunun ecele faydası varmı bacım kalk doyur karnını..bı yumurta pısırcen hepı topu kuzu cevırmeyecenBen yedide kalktım açım ama yemek verenim yok. Dün çok ağrım vardı gerçekten korktum. Bugün de devam ederse diye kalkamıyorum.
babamız EYMEN ya da SÂFÂ uzerınde düşünüyor canım..teşekkür ederım onerın ıcın..
ekmek arasını oturduğun yerden mı yapacakmışsın da oyle bır seçenek sunduenıste..?
bır sorun olmaz..kafada büyükse cok yüksek ıhtımal sezeryan olursun başka n olcak kı..benm kıdeonde çıkıyor 2 haftaya yakın ama kafası kucukmus oyle dedı
korkunun ecele faydası varmı bacım kalk doyur karnını..bı yumurta pısırcen hepı topu kuzu cevırmeyecen
Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?
Bana da dedi kilosu her şeyi önde. Adet tarihini yanlış biliyorsun dedi. Baktı eskiden uyumluymuş.şeker dedi o da yok sonra iri bebek dedi çıktı içinden.
Bende bilmiyorum problem mi değilmiş her şey normal diye düşünüp devam ediyorum. Hoş bebeği küçültecek değiller takma kafana. Eşim 6 kilo doğmuş.
Seninki kaç kilo
bızımkılerde oleydı dugun zamanı ogrendım. ben saolun almış kdr oldunuz bız alırız dıyıp onunu kapatıyorum. bize de kendi arabalarının lastiklerini değiştirttiler. öderiz dediler hala ödicekler. zaten beklemiyorum da alıştım. eşime de bişi diyemiyorum arada kalmasın diye. ama engel olabildiklerime engel olmaya çalışıyorum valla.
Yani enine boyuna göre ölçüyordur. Bakalım yeni dr ne diyecek.Bir de kiloyu hesaplarken boyuna göre hesaplıyorlar. Boyu uzunsa kilolu hesaplanıyor.
bende bişey diyemiyorum esime,şimdiye kadar da aldıklarının hesabını yapmadım ama şuan tek maaş geçiniyoruz ve bebişin bi sürü masrafı var bu kadar düşüncesiz olmalarına dayanamıyorum. Ben dedigin gibi yapayım en iyisi gidip kendim alayım bitsin.
doğru söylüyorsun
Yok kız paso pilav yiyorlar. Bir de çorba içiyorlargenelde deniz ürünleri tercih ediyorum ben yurt dışında. O yüzden sorun olmuyor beslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?