Oleydik.. Olacağız inş tekrardan (kendini gaza getirmeye çabalayan gebe : )Sen zayıfsın zaten.
Allah daha çok versin inş esobamBenim eşim benden habersiz kimseye bir lira vermez. Ben de vermem ama paramız varken çocuklara ve ihtiyacı olan yakınlarımıza yardım etmeyi severiz.
Parayı saklamaktansa çevremizdekilere harcarız.
Oy kolay gelsin, elma ye mümkünse , açılırsınGünaydın dün gece hic uyumadim desem yalan olmaz esim sehir dışından gelmisti cok yorgundu saolsun yataga yayildigi gibi sızmis bir kendime göre rahat pozisyon bulamadıgmdan kalktim dolastim oda oda hicbiyerde uykuyu bulamadım bogazım da tuttu üstüne tam oldubugün full dersim okulda gun biter mi bana oyy hayırlı cumalar olsun
Anlat bacm açılırsın =} hepimize geliyolar arada bööle, rahatlarsınGünaydin arkadaslar
Dün hic giremedim ne Cok sayfa birikmisti anca okudum.
Dün temizlik yaptim baya agirlasmisim ya fark ediyo insan egilip kalktikca.
Yarin ins anneme gidecegim 1 hafta filan orda kalmayi planliyorum Yeni tasindilar o yüzden internetleri yok pek giremem herhalde.
Kilo muhabbeti olmus en sevmedigim konu Bende kilolu hamile kalip 11 Kilo alanlardanim malesef artik dogum dan sonra Spor diyet.
Su erkek taraflari neden hep para koparmaya calisiyolar Anlamadim yada hic almiyolar. Benim Kaynana ne Bana ne kizima bi cöp almis degil neymis efendim benim begendigimi begenmezler kendi begendinelrini alsinlarmis. Sen aldinda Biz begenmedikmi. Iste hepsi laf. En Iyi uzakta gözünün görmeyecegi yerde olacaksin daha 4 bucuk senelik evliyim ama Neler yaptilar Ah ah kocamdan bosaniyodum aylarca ayri yasadik. Ay Cok oldu kusura bakmayin ama Iyi gelyio
börtü böcek ne varsa midelerinde , bi Çinli tanısam arkadaş olsam iyi bi beslerim ne yemekler yaparım öğretirim maksat yemek yesin yavrucak , ne bileyim bizim yemek kültürüyle onların ki çok farklı yaw
Benim eşim benden habersiz kimseye bir lira vermez. Ben de vermem ama paramız varken çocuklara ve ihtiyacı olan yakınlarımıza yardım etmeyi severiz.
Parayı saklamaktansa çevremizdekilere harcarız.
Ortada hiçbir olumsuz neden yoksa da ; amaaaan sezaryen ol en rahatı o acıyı nasıl çekeceksin diyor doktor. Valla sağlığımızı korumaya çalışıyoruz ama sonucu onların istediğine bağlıyor tabiçok da tombik olmasın bu sefer de erkenden sezeryana alıyorlar. bizim işyerindeki ablanın 4200 dü haftasından önce aldılar. bunu doğuramazsın diyip.
Anlat bacm açılırsın =} hepimize geliyolar arada bööle, rahatlarsın
Farklı şehirlerde yaşıyoruz doğumda ancak gelirler. Zaten ben ödeyeceksem beklemek de istemiyorum canım. Bu kadın beni her aradığında 2 gün uyuyamiyorum illa bişey yumurtluyorşu maddi konularda ailelerin karışmasına bişeyler istemelerine sinir oluyorum, mutfakta da tv olmayıversin bizim de yok mesela neyse sinirlendim , bence beşiği alacaklarsa siz almayın parasını biz veririz ayağı yapacaklar galiba öyle anladım , almayın bakalım alıp gelsinler madem
parası olmamasından da ziyade 6 aydır çalışmıyor oğulları suan ondan aldıklari her kuruş benden çıkıyor. Su halimle çalışıyorum onlara gitmesi zoruma gidiyorEşler ailelerine bişey diyemiyor. Parası olmasa bile isteklerini yapmaya çalışıyorlar. Inşallah bundan sonra bişey istemezler.
bır sorun olmaz..kafada büyükse cok yüksek ıhtımal sezeryan olursun başka n olcak kı..benm kıdeonde çıkıyor 2 haftaya yakın ama kafası kucukmus oyle dedı
Bana da dedi kilosu her şeyi önde. Adet tarihini yanlış biliyorsun dedi. Baktı eskiden uyumluymuş.şeker dedi o da yok sonra iri bebek dedi çıktı içinden.
Bende bilmiyorum problem mi değilmiş her şey normal diye düşünüp devam ediyorum. Hoş bebeği küçültecek değiller takma kafana. Eşim 6 kilo doğmuş.
Seninki kaç kilo
ay yok söleyemem valla miletin canı çeker ben zor buldum yiyemezsiniz içimde kalır :)Anaam ne esrarlı yazmissin merak ettim
günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
Kedi köpek falan da yiyorlar ama onlar tradisyonAl yani kültürel özel yemekleri. Onları da yemeyizsivrisinek çorbası yapıyolar mesela. Yalnız bak İtalya'da Venedik'te de kedi yeniyor. Oraya giderse. Dikkat et canım
günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
BencillikSagol canim anlatsak zaten sayfalar yetmez de iste ne anliyolarsa cektirmekten bilmiyorum sanki ben mutsuz olunca kendi ogluda mutsuz olmicak anlamyorum.
Duam sizinle, Allah şifa versingünaydın kızlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?