2015 Şubat Anneleri

Benim eşim benden habersiz kimseye bir lira vermez. Ben de vermem ama paramız varken çocuklara ve ihtiyacı olan yakınlarımıza yardım etmeyi severiz.
Parayı saklamaktansa çevremizdekilere harcarız.

Benim eşim benden habersiz kimseye bir lira vermez. Ben de vermem ama paramız varken çocuklara ve ihtiyacı olan yakınlarımıza yardım etmeyi severiz.
Allah daha çok versin inş esobam

Günaydin arkadaslar

Dün hic giremedim ne Cok sayfa birikmisti anca okudum.
Dün temizlik yaptim baya agirlasmisim ya fark ediyo insan egilip kalktikca.
Yarin ins anneme gidecegim 1 hafta filan orda kalmayi planliyorum Yeni tasindilar o yüzden internetleri yok pek giremem herhalde.

Kilo muhabbeti olmus en sevmedigim konu Bende kilolu hamile kalip 11 Kilo alanlardanim malesef artik dogum dan sonra Spor diyet.

Su erkek taraflari neden hep para koparmaya calisiyolar Anlamadim yada hic almiyolar. Benim Kaynana ne Bana ne kizima bi cöp almis degil neymis efendim benim begendigimi begenmezler kendi begendinelrini alsinlarmis. Sen aldinda Biz begenmedikmi. Iste hepsi laf. En Iyi uzakta gözünün görmeyecegi yerde olacaksin daha 4 bucuk senelik evliyim ama Neler yaptilar Ah ah kocamdan bosaniyodum aylarca ayri yasadik. Ay Cok oldu kusura bakmayin ama Iyi gelyio

Oy kolay gelsin, elma ye mümkünse , açılırsın

Anlat bacm açılırsın =} hepimize geliyolar arada bööle, rahatlarsın

börtü böcek ne varsa midelerinde , bi Çinli tanısam arkadaş olsam iyi bi beslerim ne yemekler yaparım öğretirim maksat yemek yesin yavrucak , ne bileyim bizim yemek kültürüyle onların ki çok farklı yaw

Kedi köpek falan da yiyorlar ama onlar tradisyonAl yani kültürel özel yemekleri. Onları da yemeyiz sivrisinek çorbası yapıyolar mesela. Yalnız bak İtalya'da Venedik'te de kedi yeniyor. Oraya giderse. Dikkat et canım

Tipik balık burcu. Bak yengeç erkekleri de öyledir

çok da tombik olmasın bu sefer de erkenden sezeryana alıyorlar. bizim işyerindeki ablanın 4200 dü haftasından önce aldılar. bunu doğuramazsın diyip.
Ortada hiçbir olumsuz neden yoksa da ; amaaaan sezaryen ol en rahatı o acıyı nasıl çekeceksin diyor doktor. Valla sağlığımızı korumaya çalışıyoruz ama sonucu onların istediğine bağlıyor tabi

Farklı şehirlerde yaşıyoruz doğumda ancak gelirler. Zaten ben ödeyeceksem beklemek de istemiyorum canım. Bu kadın beni her aradığında 2 gün uyuyamiyorum illa bişey yumurtluyor

Eşler ailelerine bişey diyemiyor. Parası olmasa bile isteklerini yapmaya çalışıyorlar. Inşallah bundan sonra bişey istemezler.
parası olmamasından da ziyade 6 aydır çalışmıyor oğulları suan ondan aldıklari her kuruş benden çıkıyor. Su halimle çalışıyorum onlara gitmesi zoruma gidiyor

bır sorun olmaz..kafada büyükse cok yüksek ıhtımal sezeryan olursun başka n olcak kı..benm kıdeonde çıkıyor 2 haftaya yakın ama kafası kucukmus oyle dedı

kafası 3 hafta önce boyu kilosu ve karın çevresi 2 hafta önde.. sezeryan istemiyorum yaa

dün 1988 gr çıktı. ilk aylar hiç önde gitmiyordu.. ben kendimi bildim bileli zayıfımdır, 2,75 kg doğmuşum ablamda öle yiğenimde öle. ama eşim 3,9 kg doğmuş herhalde ona çekti ozman.. inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza. bide normal doğum olursa tadından yenmez :)

Kedi köpek falan da yiyorlar ama onlar tradisyonAl yani kültürel özel yemekleri. Onları da yemeyiz sivrisinek çorbası yapıyolar mesela. Yalnız bak İtalya'da Venedik'te de kedi yeniyor. Oraya giderse. Dikkat et canım

yapma yaw kedi mi ? eegg , benim bir midem var : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…