2015 Şubat Anneleri

Aynı hikaye bizde de var canım. Nisanlandik onlarda ev yaptırmaya başladılar eşim o zaman yurtdışında çalışıyordu bütün parasıni eve yatırdı. Bütün eşyalarımizi altınlarda dahil biz aldik borçla harcla. Onlarda ikinci evi niye yaptırıyorsunuz diyenlere evi bize yaptırdiklarini soylemislerdi.ama cok umrumda değildi o zamn, cok şükür ikimizinde mesleği var ailelerin canı sağolsun diyodum. Ama artık herşeyinden sorumlu olduğum bi bebek var.
Neyse iste böyle, iki gün daha sürer sıkıntım sonra geçer inş.

inşallah inşallah

aman hiç sıkma kendini boşver , kocan senin kafandaysa sorun yok , talepleri geri çevirsin , artık bebek var

5 bin anneyi kim sececek ki?

İyşymiş de bizim eve gelecek bakıcıya bin lira az. Moldova mı olur Ukrayna mı olur en az iki üniversite mezunu çocuk bakımında ultra deneyime sahip birini düşünüyoruz. Yatılı da kalıcak. O yüzden benim maaşımın tümü ona gidecek. O zaman ücretsiz izin alırım daga iyi diye düşündüm.

Biz bu konuda birbirimize benziyoruz. Ben böyle davranınca eşim hemen kaçmayı seçiyorsun diyor. Hiç anlamıyor beni. Israr etmemi dediğin gibi savaşmamı istiyor.
bende analamıyorum zayıflık mı yoksa tenezzül etmemek mi? kişilikte mi bir problem var?
bizim aileler de benziyor ordan gelen bir problem olabılır.

takma kafana. Yapilacak soylenecek sey cok da huzur bozduguna degmez..

Bekar ve hiç evlenme ışığı şimdilik bulunmayan biri olduğundan olabilir mi acaba
haha aynen oyle. Kiskanclik diyoruz biz buna

hele erkek dr.lar o aciyi cekmek fln deyince bir hos oluyorum kac kere cekmis de konusuyor. Cekilmez bir aci olsa normal doguran bi daha normal yapmazdi.

günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
cok gecmis olsn canim. Guzel bir ameliyat olur ins.

malesef ulkemizde savasmak gerekiyor. Aglamayan bebeye meme vermezler hesabi. Avrupa dogal dogumdan yanayken bizi kesip bicn dr.lara dur demezsek sorumlu da biziz. Ben savasmasam normal doguramazdim. Iyi ki savastim iyi ki yaptim diyorum. Istanbulda parasini verince normal dogumcu dr bulunur belki ama buralarda yok. Dr.u hastalar yonlendirir bazen. Arz talep. Ama haklisin keske savasmak zorunda olmasak

ablamın vardı bir tane öyle adı Cuci . hemşireymiş ülkesinde . 3 dil biliyordu. çocuklarını ülkesinde bırakmış gelmiş. çocuğa bakmak dışında evdeki her şeyi kendi isteği ile ütülerdi. çok çekınıyordu boş durmamak için elınden geleni yapardı.
8 yıl önce 1500 tl alıyordu.
kadın gizli gizli ağlardı. çocuğunun resmıne bakardı sürekli. ablam üzüntüsüne dayanamadı kadından perısan oldu. sonra kadına birinden miras kalmış çok mutlu ulkesıne döndü de hepımız huzura erdık.

bende analamıyorum zayıflık mı yoksa tenezzül etmemek mi? kişilikte mi bir problem var?
bizim aileler de benziyor ordan gelen bir problem olabılır.

Olabilir yetiştiriliş tarzımız etkiliyor olabilir. Eşim zayıflık olarak görüyor ama ben uğraşmak istemiyorum. Sonuçta bir kez söylemişim anlamıyorsa anlatıcam Diye uğraşıcağıma anlayan birini bulurum diyorum.

Tunaydin anneler. Uyandim erkenden ama bir bas agrisi var bugun. Ne ypsam gecer bilmiyorum. Nefes alamiyor gibiyim.

selam arkadaşlar
ocak 2015 annelerınde doğuranlar oluyro ya... bende korkmaya başladım valla ...
hayır olsun ... sızde durumlar nasıl

aman hiç sıkma kendini boşver , kocan senin kafandaysa sorun yok , talepleri geri çevirsin , artık bebek var
Malesef kimseyi geri çeviremez, cok yufka yüreklidir. Nasılsa çalışacam borçlar hallolur diye düşünüyor.
Neyse sağolun valla accik rahatladim :)

selam arkadaşlar
ocak 2015 annelerınde doğuranlar oluyro ya... bende korkmaya başladım valla ...
hayır olsun ... sızde durumlar nasıl
BENDE korkmaya başladım. hazırlıklar bile bitmedi. işler desen yoğun.
sana bir şey soracağım şu raporu devlet hastanesinden mi almak gerekiyor. ben bu haftaya yanımda birini çalıştırsam ve rapor alsam olur değil mi?
bir de o raporu bir yere bildirecek miyiz? raporluyken prim ödeyecek mıyız.

geçen benimde aklıma geldi öylesine eşime dedimki , sence ben güçlü müyüm ? hayır dedi zayıfsın , şaşırdım aslında onca şeye katlanmışken ama erkekler galiba çaçaron değilsen zayıfsın mı anlıyor acaba bende öyle fazla uzatmam anlatmak için çabalamam karşıdakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…