2015 Şubat Anneleri

valla tam ayrıntıyı bılmıyorum canım
araştırmadım henuz
ben devlet hastanesınden alacağım 32.haftaya gırınce ..çünkü özeller sıkıntılı ama sen istersen bağlı bulunduğun ssk ya bbır danış... prim ödeyeceğiz sanırım bı kayıp olacağını duşunmuyorum

Onlar dikbaşlı olan kadınları güçlü sanıyor. Biz onları sevdikçe bir dediklerini iki etmedikçe bizi zayıf görüyorlar.

Hee bebeğe mi kilo aldıran diyorsun . Ya yemekten aldıysa eğer fiks yediklerim; eski kaşar,yumurta,peynir,et ve 3 soda.
Sodayı sabah içiyorum birde ateşimi alıyor ama soda nede. Kilo aldırsın?
Fazla sodanın ödem yaptığını biliyorum canım.

Kızlar bu arada kanz'da %25 indirim varmış kış ürünlerinde az önce msj geldi cebime, belki bakmak istersiniz.
Bugün temizlik yapıcam,haftasonu misafirim var, Pazartesi de işbaşı. Kalın sağlıcakla...

Takma kafana bişeyi tamam mı? Allah rızkımızı artırır inşallah. Temizlikte de yorma kendini sakın. Allah'a emanet ol canım.

1 önce ki ay hamile kalmış üstüne görmüş olabilir misin acaba ?

eşimin bir arkadaşı arabaya bir sistem yapmış arabanın kapısı açılınca ezan okunuyormuş .
eşimde almış onu bizim kapı süsüne uygulamış.
önünden geçince hoş geldin bebek işte ne istersen onu söylüyormuş ama henüz elimize geçmedi süprüz.

bu sigara isteği de nerden çıkt iki gündür yine.
ne içsem ne yesem de geçse.
çay iyi geliyor ama bizim çaycı cumaya gittimi akşama geliyor.

günaydın, pardon tünaydın kızlar :)

Eşler ailelerine bişey diyemiyor. Parası olmasa bile isteklerini yapmaya çalışıyorlar. Inşallah bundan sonra bişey istemezler.

Kesinlikle katılıyorum canım. ilk aylar bir şey demiyordum ama şimdi açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü valla :) bir de bizimki istemeden yapıyor sanki zorundaymış gibi...

zor gelir tabi ben çalışmadığım halde zor geliyor, senin ailen benim artık diyorum, çok pis trip atıyorum...
iyi yanından bakalım en azından senin ailene karışmaya kalkmıyor sevgili kv. :)
benimki başta oda bakarken ben de yardımcı olurum düşünmeyin beğenin falan diyordu en son bir akşam "bir şey söyleyeceğim ama çekiniyorum; ilk torun annen alması lazım beşiğini adettir" dedi. eşim evdeydi kapadım telefonu bir şey demeden... 1 ayı geçti aramıyorum (normalde haftada 1-2 arardım) 2 kere o aradı konuştum o kadar. uygun bir zamanda konu açılsın iki çift lafım var söyleyeceğim; sanki kendisi tüm adetleri uygulamış da, ne hakla benim anneme karışmaya kalkıyor...
ben de gittim beşikle dolap aldım kızıma zaten yaza il değiştireceğiz büyük ihtimalle. 2-3 yaşından sonra oda alırım dedim kızımla beğeniriz o zaman :)

günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim

günaydın canım allah acil şifalar versin inşallah iyi geçer ameliyatı babacığının sen içini ferah tut

Alinganlik yapcam ama kizlar beni gormuyosunuz siz
Aglicam. Evdekilere nazlanamadim cocuktan size nazlansam barii

Temizlik var evde, cok yorgunum ben de evden çıkmadım uzanıyorum . Gün bende yarın misafirler gelecek baya kalabalık , annem yardım edecek bir de apt görevlisinin Eşinden çay servisi fln için yardım isteyeceğim umarım gelir , ilk defa çağıracağım çünkü . gün işinden kurtulacağım için mutluyum daha ağırlaşmadan, annemle annaneme ikramları bölüştürdüm 3 çeşidi de kendim hallettim mi süper olacak

Hee bebeğe mi kilo aldıran diyorsun . Ya yemekten aldıysa eğer fiks yediklerim; eski kaşar,yumurta,peynir,et ve 3 soda.
Sodayı sabah içiyorum birde ateşimi alıyor ama soda nede. Kilo aldırsın?
Biomem mineraller bakimindan zenginmisya belki faydasi vardir dedim:)

Beşiği annen alacak ne demektir arkadaş :) belki alamıcak annem sana ne oluyor ? Oğlunun Parasını kendi torunundan mı sakınıyor

ben de evde çok paspalım bol bol seyler gıyıyorum. bazen diyorum acaba eşim beni çirkin buluyor mu diye kendi kendimi yiyorum.
eşim bu aralar daha bir iltifat eder oldu sanırım sürekli göbeğime baktığımdan psikolojık destekte bulunuyor oysaki göbeğimi çok güzel buluyorum hatta dün azcık daha büyüdü :) kızımın büyüdüğü yer geniş olsun tabii :)

dün akşama kadar uyumuştum .gece uyuyamam dedim ama 11 de gözlerım kapandı. sonra tansiyonumu ölçtüm 10-4 düşük değil mi? şimdi de gözlerım kararıyor düştü sanırım ne yapsam tuzlu ayran mı içsem. düşün tansiyonun zararı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…