2015 Şubat Anneleri

Üç çeşit mi yapıcaksın boşver al yaw ne uğraşıyorsun.

Var tabii merdiven inip çıkıp duruyorsun. Tuzlu ayran içsen toparlar belki.

brz uzan dinlen canım tuzlu bişiler atıştır soda yukseltir aslında tansiyonu o kdr da içiyorsun..yüksek tansiyondan iyidir düşük tansiyon ayaklarını brz yüksekte tutup uzan geçer

şu sendikalar ne iş yapar hep merak etmişimdir onların üyelerini bilgilendirmeleri gerekmiyor mu hatta üye olmayanları bile... evet kanun ve yönetmelikleri bilmemiz gerekiyor ama bu mümkün mü tabii ki hayır....bence bir sendikanız varsa bir telefonla öğrenin azcıkta söylenin onlara

ya şu banyo işi hala sorun bende neden böyle olduysam valla köpük yada jöle kullanmasan düzleştirirdim saçımı ama 2side yok gerçi alasımda yok sanki köyde yaşıyorum kapımın önü market

bizde hiç 2 isim koymak istemedik hatta aman tek isim olmalı felan yaptık ama şimdi 2 isim düşündük tabi değiştirmezsek (Allah sağlıcakla kavuşturur inşallah kuzumu) bazen tavırlı davranmamak lazımMIŞ

1 önce ki ay hamile kalmış üstüne görmüş olabilir misin acaba ?
aslında bende öyle düşünüyorum, çünkü son adetim çok farklıydı, 2 haftaya yakın sürdü fakat çok az az geldi. ama ilk aylarda hiç önde gitmiodum. ozaman onda da çıkmazmıydı? bilemiorum ya düşündükçe panik yapıorum. bebeğim sağlıklı olsun normal doğuma engel bişey olmasın yeter ki..

Beşiği annen alacak ne demektir arkadaş :) belki alamıcak annem sana ne oluyor ? Oğlunun Parasını kendi torunundan mı sakınıyor

amann işte her şeye karışacak ya illa osmanlı kadınıymış hep öyle der
sakındığı oğlunun parası değil de biz akrabayız eşimle annem uzaktan eltisi olur anneme karşı biraz kıskançlığı var gibi geliyor... öteki dünürüne karşı aynı değil mesela...
baban diyemiyor bu arada annen diyor annem çok sabırlıdır ama patlaması kötüdür... babamdan (şeker gibi adamdan) bütün sülaleyi bırak köy çekinir o yüzden babam dediğimde ister istemez susuyor zaten.

babacığım da annem de bir şey isteyeyim durumunu sonuna kadar zorlar ne istesem yapar...ben çalışmadan evlendim 1 iğnem bile eksik değildi...her şeyin de en iyisini yapmaya çalıştılar... annem her şeyimi alıyor bu arada; babacığım hastanede kullanacağım nevresim takımına kadar gitmiş almış...
ama ben artık bana bir şey yapmalarını istemiyorum; sanki ailemi kullanıyormuşum gibi geliyor...

anneciğimin tırnağı olamaz ama kendini herkesten üstün görür, yaptığı tek şey de nazlanmak ve duygu sömürüsü (ama çaktırmadan) :)
hadi bana karışıyorsun; evi yerleştirdik 1 ay vardı düğüne ben kına gecemde eşimle konuşmuyordum ayrılığın eşiğinden döndük; balayım bile zehir oldu onun dolduruşları yüzünden... dedim yağlı oğlunu kaybediyor hadi affet sus ama anneme laf edemez kimse orada bitti benim için... eşime bir şey demedim; sonuçta konu kv ve benim aramda...

ben de ne döktüm içimi ya konu çıktı şubat annelerinden kusura bakma

Merhabalar, bugun dışarı çıktım geceliğimde uzun bi hırka aldım kendime. Oğluşumada tulum takım aldım 3.6 ay ucuzuma geldi de keyfim yok moralim yok hiç iyi değilim stres migrenimi tetikliyor sürekli bal ağrısı. Bugun sabaha kadar kötü rüyalar gördüm oğluşum zorluyor beni artık kaburgalarıma geçiriyor, gece hiç durmadı.. Zevk alamıyorum hiçbirşeyden

bence deçift isim erkekte sorun değil ama şimdi çift soyadı da kullanılıyor ya o yüzden kıza verilmesi taraftarı değilim pek

Bak eltim Günü'de tam belli değil o bir şu tarih dedi ama bebek 2 hafta küçük çıktı Mart başı olması gerekirken. Mart 15 yazmışlar zaten bebek kendini belli ediyor. Erken yumurtlama geç yumurtlama diye bişeyde var benimkide 1 hafta önde tam olarak bilemeyiz mevlam biliyor ne zaman döllendiğini. Ama doktorlar tahmin yürütüyorlar boyuta göre.

maşallah kayınvalidene

Su kaybetti vücudun miden rahatsızlandı fln ya, bol su içmen Lazım bgn tansiyonunun düşmemesi için cano

merhaba, aylardır şubat 2015 annelerini takip eden ve sizlerden biri olarak sormak istediğim bir soru var. doğumdan sonra özellikle sezaryenden sonra göbeğin düzleşmesi için daha önce kuşak takan veya takmayı düşünen var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…