Temizlik var evde, cok yorgunum ben de evden çıkmadım uzanıyorum . Gün bende yarın misafirler gelecek baya kalabalık , annem yardım edecek bir de apt görevlisinin Eşinden çay servisi fln için yardım isteyeceğim umarım gelir , ilk defa çağıracağım çünkü . gün işinden kurtulacağım için mutluyum daha ağırlaşmadan, annemle annaneme ikramları bölüştürdüm3 çeşidi de kendim hallettim mi süper olacak
dün akşama kadar uyumuştum .gece uyuyamam dedim ama 11 de gözlerım kapandı. sonra tansiyonumu ölçtüm 10-4 düşük değil mi? şimdi de gözlerım kararıyor düştü sanırım ne yapsam tuzlu ayran mı içsem. düşün tansiyonun zararı var mı?
brz uzan dinlen canım tuzlu bişiler atıştır soda yukseltir aslında tansiyonu o kdr da içiyorsun..yüksek tansiyondan iyidir düşük tansiyon ayaklarını brz yüksekte tutup uzan geçerdün akşama kadar uyumuştum .gece uyuyamam dedim ama 11 de gözlerım kapandı. sonra tansiyonumu ölçtüm 10-4 düşük değil mi? şimdi de gözlerım kararıyor düştü sanırım ne yapsam tuzlu ayran mı içsem. düşün tansiyonun zararı var mı?
şu sendikalar ne iş yapar hep merak etmişimdir onların üyelerini bilgilendirmeleri gerekmiyor mu hatta üye olmayanları bile... evet kanun ve yönetmelikleri bilmemiz gerekiyor ama bu mümkün mü tabii ki hayır....bence bir sendikanız varsa bir telefonla öğrenin azcıkta söylenin onlaraben ondan sonra cıkıyorum pek gormuyor benı halıyle. ıse gıderken de öle çok süslenen biri değilimdir.
o zaman dava falan acmak lazım herhalde. cunku bu sekılde uygulanıyor. ve binlerce memur var kimse mi dava açmamış sendikalar var. kesin onu iç yönetmelikle vs. bişeyle düzenlemişlerdir.
ya şu banyo işi hala sorun bende neden böyle olduysam valla köpük yada jöle kullanmasan düzleştirirdim saçımı ama 2side yok gerçi alasımda yok sanki köyde yaşıyorum kapımın önü marketDava değil de ben bir sorayım diyorum önce. Dilekçe verip istenebilir belki izinler. Kıyafet konusunda bir ara ben de tedirgindim eşimden sonra gidip ondan önce geliyodum ama hafta sonu falan çıkılıyor nasılsa dışarı. Süslenmek dediğim makyaj değil temiz tertipli görünmek. Onu da hepimiz yapıyoruzdur zaten
bizde hiç 2 isim koymak istemedik hatta aman tek isim olmalı felan yaptık ama şimdi 2 isim düşündük tabi değiştirmezsek (Allah sağlıcakla kavuşturur inşallah kuzumu) bazen tavırlı davranmamak lazımMIŞBen o çift isim konusunda yazmadan duramayacağım. Benim iki ismim var ama ikincisine cümle alem soyadın mı diye soruyor.
Beraber kullanamam aşırı saçma geliyor kulağa.
Ayrıca kardeşimin ilkokul öğretmeninin oğlunun adı mustafa altay dı. Öğretmen iki adıyla seslenmeyene ceza verirdi. Çocukların Ödü kopardı mustafa dediklerinde gidip anasına şikayet ederdi.ondan çok sinirliyim o zoraki isim söyleyenlere uyaranlara. Hay senin mustafana. Da altayına da.
Birleşik ise ona lafım yok ayırıp söyleyecek değil insanlar.
aslında bende öyle düşünüyorum, çünkü son adetim çok farklıydı, 2 haftaya yakın sürdü fakat çok az az geldi. ama ilk aylarda hiç önde gitmiodum. ozaman onda da çıkmazmıydı? bilemiorum ya düşündükçe panik yapıorum. bebeğim sağlıklı olsun normal doğuma engel bişey olmasın yeter ki..1 önce ki ay hamile kalmış üstüne görmüş olabilir misin acaba ?
Beşiği annen alacak ne demektir arkadaş :) belki alamıcak annem sana ne oluyor ? Oğlunun Parasını kendi torunundan mı sakınıyor
bizde hiç 2 isim koymak istemedik hatta aman tek isim olmalı felan yaptık ama şimdi 2 isim düşündük tabi değiştirmezsek (Allah sağlıcakla kavuşturur inşallah kuzumu) bazen tavırlı davranmamak lazımMIŞ
Bak eltim Günü'de tam belli değil o bir şu tarih dedi ama bebek 2 hafta küçük çıktı Mart başı olması gerekirken. Mart 15 yazmışlar zaten bebek kendini belli ediyor. Erken yumurtlama geç yumurtlama diye bişeyde var benimkide 1 hafta önde tam olarak bilemeyiz mevlam biliyor ne zaman döllendiğini. Ama doktorlar tahmin yürütüyorlar boyuta göre.aslında bende öyle düşünüyorum, çünkü son adetim çok farklıydı, 2 haftaya yakın sürdü fakat çok az az geldi. ama ilk aylarda hiç önde gitmiodum. ozaman onda da çıkmazmıydı? bilemiorum ya düşündükçe panik yapıorum. bebeğim sağlıklı olsun normal doğuma engel bişey olmasın yeter ki..
Oy deme ole :) okuyorum ben
Ben görüyorum canım. Demir için tahin pekmez ye tam zamanı
maşallah kayınvalideneBana da dedi kilosu her şeyi önde. Adet tarihini yanlış biliyorsun dedi. Baktı eskiden uyumluymuş.şeker dedi o da yok sonra iri bebek dedi çıktı içinden.
Bende bilmiyorum problem mi değilmiş her şey normal diye düşünüp devam ediyorum. Hoş bebeği küçültecek değiller takma kafana. Eşim 6 kilo doğmuş.
Seninki kaç kilo
Pratikler bana kalanlar o Yüzden biter Hemen:)Üç çeşit mi yapıcaksın boşver al yaw ne uğraşıyorsun.
Su kaybetti vücudun miden rahatsızlandı fln ya, bol su içmen Lazım bgn tansiyonunun düşmemesi için canodün akşama kadar uyumuştum .gece uyuyamam dedim ama 11 de gözlerım kapandı. sonra tansiyonumu ölçtüm 10-4 düşük değil mi? şimdi de gözlerım kararıyor düştü sanırım ne yapsam tuzlu ayran mı içsem. düşün tansiyonun zararı var mı?
Pratikler bana kalanlar o Yüzden biter Hemen:)
Kalkıp öğlen yemeği hazırlayamadım amma görmüşüm kendimi bir haftada yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?