2015 Şubat Anneleri

kahvaltı ettim geldim
iştahım kaçtı galiba
artık eskisi gibi yiyemediğimi farkettim
yalnızlıktan olsa gerek

doktor azıda çoğuda tehlikeli dedi tatlım.internetten baktım erken doğum falan sebebi olabiliyormuş fazla su.Bakalım hayırlısı salı kontrolüm düşer inşallah sağol canımcım

tabii şükür sağlık olsun , ama seninki Allahtan gelen bişey, bzmki kötülük tamamen . Çok üzüldüm esoba yaa bu arada

kızlar yarın 2 de sınavım var ve ben iğneyi 2 bucukta yapıyorum sınav esnasında nasıl olacak çıkışta geç kalmış olurum ve bu beni çok tedirgin eder sınava konsantre olamam

Için rahat edecekse Önce yap 13:30da yaparsan da olur. Sonra yapsan da sorun olmaz yani.

göbekten yapıyorum ama sınıfta nasıl olur ki offf

açman gerekiyor mu canım hani kazağın altından falan elini soksan el yordamıyla yapılabilecek gibi mi (nasıl yapıldığını bilmiyorum kusuruma bakma) üzerinde hırka olsa bir de yanlardan da gözükmez

Evet ya eşimle yediğimizde ne gel iştah oluyor yalnız olunca pef

bende ablamı çağırdım geldi birlikte kahvaltı ettik
oda yalnız yemeyi sevmiyor benim gibi
ama başı ağrıyormuş bişey yemedi
o yemeyince bende yiyemedim çok
akşam yemeğini iyi yerim artık

ama sen ne kadar zayıfsın böyle S Sond nın kızdığı kadar varsınız yaaaaaaaa kıskanmıyayım felan diyorum ama benimde canım var bende insanım
kız bunları seçmişler bu grup için. gerçi anormallik bizde sanırım artık bütün hamıleler zayıf. bir de arkadaşlar gençler.

şükür bunlara da tabi ki her şeyin başı sağlık... ama bu elde olan bir şey yani istemli davranış engel olunabilir...
seninki rahatsızlık çok üzüldüm babacığına da...

bence de hiç kimse annene laf edemez zaten bir kez ettirirsen inan gerisi gelir... bende şöyle bir durum yaşadım şaştım kaldım eşimin teyzesi gelmiş ilk defa görüşüyoruz kadınla annenin herşeyi hazırlaması gerekir sen neden hazırlıyorsun dedi bende benim annem rahatsız zaten birşeyler örüyor ben örmesini bile istemiyorum dedim ama kaç gündür etkili bir söz söyleyemedim diye kuruyorum

Için rahat edecekse Önce yap 13:30da yaparsan da olur. Sonra yapsan da sorun olmaz yani.

2 de yapsam yarım saat erkenden bişey olmaz inş arabada yapar hemen çıkarım sonradan geç olabilir stres olurum şimdiye kadar en fazla yarım saat gecikmelerim oldu onda bile kafaya cok takmıştım

açman gerekiyor mu canım hani kazağın altından falan elini soksan el yordamıyla yapılabilecek gibi mi (nasıl yapıldığını bilmiyorum kusuruma bakma) üzerinde hırka olsa bir de yanlardan da gözükmez

tabi açmam lazım el cabukluğla hemen yaparım ama o esnada hoş olmaz girmeden önce yapsam daha iyi olacak şimdi hocalar anlayış göstermezler falan millete laf anlatmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…