Bizimkide rahat sigara içsin diye akşamları sen uyumayacak mıydın diye soruyor.Sigara bahane edilerek mi bilemiyorum ama sürekli yalnız bırakılıyorum . Sanırım koca benden bıktı . Sanki özel zevkim sürekli hasta gibi olmak. Eski
Günlerimi özledim ben .. Yanından kaçılan biri olmak çok can acıtıcı. Konuştum bu sabah, artık onunla dışarı çıkmıyorum
Seninleyim bende. Doğumlar başladı yeni konu da açılabilir artık.devam edenlerle yolumuza bakarız bizde kimseye zorla kalın diyemeyiz herkese kolay gelen bir yazışma platformu vardır elbet :) ben buradan ayrılmayacak olanlardan biriyim
Adı E ile başlayanlarda bir iş var. Hepsi topaç hayırdır. Şişko deme teyzesi tombik diyelim. Kız onların tombiği bile el kadar zaten.şişko kızınla şişko oğlum ne zaman doğacak bakalım şu aralığı atlatalım bir hayırlısıyla sonrası zaten kolay :)
Telefondaki tarayici degil de baska tarayicidan giriyorum kasmiyor. yOksa tlfnim cok iyi bisey degilben telefondan giremiyorum yaa çok kasıyor neden acaba
sende de oluyormu
Ah ahh cilemizzMerhaba kan hapı, merhaba kabızlık.
masallah sizeGünaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)
bebek dogunca son 24 saatte sigara icmissen bebege dokundurmam dedim esim oglum dogunca birakti. Tabi niyeti vardi amaartik yaslaniyoruz da birakmk lazimSigara bahane edilerek mi bilemiyorum ama sürekli yalnız bırakılıyorum . Sanırım koca benden bıktı . Sanki özel zevkim sürekli hasta gibi olmak. Eski
Günlerimi özledim ben .. Yanından kaçılan biri olmak çok can acıtıcı. Konuştum bu sabah, artık onunla dışarı çıkmıyorum
ah ac karna icince kusturmasa en iyisi bu yontemkansızlıktan en çok ben çekmişimdir canım ama azmettim yükselttim bütün demir ilaçlarımı sabah aç karnıma aldım ondan sonra 1 saat bir şey yemedim 8'ler de dolaşan kanım 13 14 e yükseldi. ilaçlarını ihmal etme kabız olucam diye yoksa yükselmiyor.
Ahh canim ya gozun aydin tez zamanda kucagina alirsin yavruşlarini hic merak etme annesi cok cabuk toparlanir onlar masallah size yaKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Ayy allah yasatmasin bi daha canim ya ben cok korkarim allah hostermesin kimseyegünaydın kızlar herkese hayırlı günler
geceden beri sallanıyoruz sabah sabah yine deprem oldu uyku tutmadı benide
daha dönüp donmemesi çok önemli değil ama canım ya 36 dan sonra falan onemliymis beni de artık 2 haftada bi çağırdı ay çok az kaldı galiba :)maşallah eylülcüğüne canım :) ya bana doktor hiç döndü dönmedi birşey demedi bide kilo baya yüksek çıktı acaba dönebilir mi dönmediyse bile 2 hafta sonra kontrol var yine o zaman sorayım bari.
tesekkur ederim canim :)Afiyet olsun.
Maşallah Eylül'e.
canım çok güzel Güle güle kullansın bebişin :)kızımın mobilyası teyzeleri
Dün cafedeyız dışarı cıktı tek Başıma kaldım öyle , çıktım gittim ben de peşimden geliyor. Çok kırıldım ya. TUM keyıfler onlara devam, bz her seyden mahrum tek basımıza kalalımBizimkide rahat sigara içsin diye akşamları sen uyumayacak mıydın diye soruyor.
gece ebe nin verdigi dogum salonunu aradim ,kuru erik ye dediler, erik dedigimde buyuk siyah erikler oluyor ya o olmasi lazimAkşamları veya tok karnına yeme bişey ne yiyip içiceksin sabah aç karnına yapmalısın.
bende acayıp derbyy yapıştırıcısına yaaa.ıcımbı hos oluyor onun kokusuna..resmenbalıcıler gıbı poşete sıkıp ıcıme ıcıme cekesım var..esım evde bırakmıcam yapıştırıcıyı sana guvenmıyorum dedıben de kokladim dun benzin Sonra kapali otoparktan cikmak istemedim toz kokusuna bayildim. Bi hortum olsa da sulasam suralari dedim esim manyak dedi. cinko eksikliginden de olurmus bunlar
benface kullanıyorum ama burayayazıldıgı surece gırerım..çocuk sonrasıda gırerım benım ıcın bır engel olmazSimdi sayfamiz cok ama dogum sonrasi girmemiz yazmamiz zor olucak. Hele face olursa buraya ugrayan olmaz. Benim gibi face kullanmayanlar da kabak gibi kalir ortada. Bosverin baska yerleri burasi bize yeter. Ig ztn sohbet yeri degil. Watsup da istemedim nedense ben. Tlfndan giriliyor foruma ben hep telden giriyorum bunu bahane etmeyin
bende gırıyorum telden kasmıyor gayet rahatım ama msj yazarken falan zor oluyor yada ben alışık degılımben telefondan giremiyorum yaa çok kasıyor neden acaba
sende de oluyormu
ılk çocuğuma hamıleyken kan hapını sırf kabızlık yüzünden ıcmedım..günde 3kez vcye cıkabılırken 3 4 güne bır çıkar olmuştum..sımdı cekırdeklı sıyahkuru uzum yıyorum ve syesınde günde 2 kez vc ye çıkıyorum..dıkkat ettımyemedıgım günler çıkamıyorum mesela..deneyın derımMerhaba kan hapı, merhaba kabızlık.
ooooobugun senden babanızdan daha mutlusu yok..yavruyuda gormussun..hadı bakalım keyfını çıkarGünaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)
dun gece de ben esımle gerıldım.elınde telefon yatağa gırıyor (güya benı bekliyor)ben o sıra ortalığı topluyorum,makınelerı çalıştırıyorum,kızı uyutuyorum namaz kılıyorum)gelıp yanına yatıyorum aradan 1 1.5 saat gecmıs hadı askım ıyı geceler Allah rahatlık versın dıyıp arkasınıda dönup yatıyor..Sigara bahane edilerek mi bilemiyorum ama sürekli yalnız bırakılıyorum . Sanırım koca benden bıktı . Sanki özel zevkim sürekli hasta gibi olmak. Eski
cok guzelmıs canım ıyı günlerde sağlıkla yatsın mışıl mışılkızımın mobilyası teyzeleri
kan hapini aliyimmi diyorsun cnaimKan hapını bırakma sadece kirli şeyleri tüketmeyi artır o kadar. Sabah çay bardağının beşte biri kadar zeytinyağı koy iç. Ilık sıcağa yakın suyu içine az limon sıkıp iç ama su yarım litreyi bulsun. Hatta sudan önce beş altı tane kayısı ye. Bir iki saat bekle uzan ya da stresli bir iş yapma. Sonra inşallah girersin.
canım gecen dr dedıkı tv de hemoroıdden 2 sekılde kurtulursunuz..gece ebe nin verdigi dogum salonunu aradim ,kuru erik ye dediler, erik dedigimde buyuk siyah erikler oluyor ya o olmasi lazim
sabah wc ye uyanincada 6h30 du ondan yedim uç dort tane, bi br ilik su içtim
sabahdan beride 1 lt den fazla su içtim daha oglen bile olmadi
kabizligim geçti sukur ama bakalim hemoroidlerden nasil kurtulucam, yinede canimi acitiyor : (
Prensesin gule gule kullansin cok guzelmiskızımın mobilyası teyzeleri
buyuk tuvaletin gelmis gibi ikin diyordu ebeler, bende dedikelrini yapiyordumBişey sorucam peki epidural normal doğumda ıkın deyince nasıl ıkınıyosun,çünkü alt tarafı hiççççç hissetmiyorsun,belden aşağısı yok gibi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?