2015 Şubat Anneleri

Masallah prensesine afiyet bal seker olsun

Ay herkesler de bi alim edasi mubarek:)

kız sana rahat batiyor valla ben hala kahvalti sofrasini toplma derdindeyim. Sirada camasir temizlik isleri var hava gunesliyken ben de nevresimleri degstreym diyorum ama goxumde buyuyor

valla canim ben kendimi muayene etmedim varmi diye acir diye korkuyorum
daha oncede vardi bende , oglumdan sonra dayanamayip bunun ozel dr una gittim, kadin emziriyorum diye bisey yapamam fazla dedi, krem falan verdi, emzirmen geçince gel tedavi edelim dediler
ben oglani 20 ay emzirdim, o surede geçti yani geçti dedigim bana bi SIKINTISI olmadi, kabiz olmadigim sureece sikayetim olmuyordu .. simdi kan geldigi için bende hemoroid diyorum, vardir herhalde
o deidgin içeri sokma isini dr yapmazmiki ?

(

sorunlu degil uykusu ayagimda falan sallamadim ama simdi keni basina uyumaya alistirmak istemedim tam bebek oncesi. Yoksa yapsa miydim

of o noktaua gelmemek lazim. Gecer ins. Ben de hep kabizim. Demir ilacini da birakmiyorum mecbur
n

valla onu bilemiycem canim
benim kiz emzigi birakmisti, 6 ay sonra tekrar emmeye absladi sirf kardesinde var diye : )
bu veletlerden hersey beklenir

o zaman sen kuçugu alistir , emzirince gogsunde uyumasina izin verme, koy yatagina uyusun, yanina bi pelusde verebilirsin
ben hiç alistirmadim ama isine yararmi bilemiyorum tabi, en iyisi yataga koyunca uyumasi : )

senin hgb degerin kaç canim ? benimki 11 de yani SINIRDA , tabi dr al diyor kan ilacini

masalalh canim prensesine

bizim face varmiki canim
yani subat anneleri oalrak ?
ocak anneleri var biliyorumda subat goremedim

Bi çokta para alıyorlar. Hakkını vermiyorlar. İlaç yazmak için yazıyorlar o zaman. Gerçi eşimin astımını da anlamamıştı antibiyotik vermişti.
ben yıllarca astım tedavisi gördüm meğersem astım değilmişim gülermisin ağlarmısın

günde iki demir vitamini alıyorum. sabah açken iki kaşık üzüm pekmezi. ama pek bir şey değişmedi, konuşurken bile yoruluyorum
pekmez den medet umma canim,pekmezin kan falan yaptigi yok, vucuda seker yukemekden de baska bi seye yaramiyor .. koca kari uyudurmasi bu pekmezin kan yapmasi olayi isin ilginç yani doktorlarda boyle diyor, diplomalrini nerden aliyolar çok merak ediyorum kan için pekmez iç diyen doktorlar

neysee

kansizligin varsa protein agirlikli besleneceksin, yani et yiyceksin, kirmizi , beyaz et , balik iste ne varsa , ama mutlaka gunluk tuketmeye çalis .. yumurta ye mutlaka her gun
ispanakda falan da demir var ama bi kasa yemen lazim 1 kofteden aldigin demiri alabilmen için
et deki demirin hepsi vucuda sindiiriliyor , meyva sebzede oyle deil ..

ben yıllarca astım tedavisi gördüm meğersem astım değilmişim gülermisin ağlarmısın
benim babamin karsi Tr de surekli ilaç kullaniyormus astim için
buraya yani fransaya gelince dr ilaçlarini birakdirmis hepsini
ilaç almayinca kadinin bi sorunu olmuyor, bi fis fisi var SIKSIIRSA onu SIKIYOR ataklarda o akdar , baskada ilaç falan yok

kızımın mobilyası teyzeleri
Cok guzeel gule gule kullanin

Ben de erik kurusunda buldum careyi. Kucuk erik ama siyah. Sabah acken 3-5 yiyorum ustune ilik su.

yok ben ymek istemiyorum. Durup koklamak istiyorm sadece tozlu beton kokusunu. Burun tiryakisiyim : ))

zorlaninca da kan gelir. Illa hemoroid olmak zorunda deil

ay ben koynumdan ayirmak istemedim oglumu. Kendi kendine uyurdu ben yanina yatmaya alistrdm resmen. Olmadi ikisiyle de koyun koyuna yatarim. Buyuyup gidecekler bu anlar bana hatira kalicak tekrari yok tadini cikaralim bari

Benim de sinirdaydi. Kan ilacini icmezsem suyu azaliyr. Pihtilasmadan dolayi B12 dsuklugu var buna bagli anemi olabiliyormus surekli icmem lazim hamilelikte

bende yattim bi 6 ay iksinin ortasinda
kafami hafif birine çevirsem oteki tutup sak diye kendine çeviriyordu boynumu
neymis ona bakmiyormusum :) ))) uyyana kadar kafam ortaada çevirmeden put gibi dururdm
ama seninki çok kuçuk oyle olmazki , yeni dogan bebkle ayni yataga yatilmazki, ben 1 yasindan once almam yanima, annel yanina yattigi için 15 gunluk kiz kardesim ölMü$, ben çok korkarim
birini babaya postala en iyisi

Benim de sinirdaydi. Kan ilacini icmezsem suyu azaliyr. Pihtilasmadan dolayi B12 dsuklugu var buna bagli anemi olabiliyormus surekli icmem lazim hamilelikte
hopppaala
suyla ilgisi oludugunu bilmiyordum
bu herkesde oylemi senin ozel durumundan pihtilasma yuzunden mi oyle canim

Ya iste burda dr a hemen guvenme desek dr.dan iyi mi biliyorsun oluyor. Saglik sektorumuz bazi acilardan vahim durumda. Bebek sahibi olma mucadelesinde gordum ben de bunu. Oyle ilk soylenene inanmaz oldum ne yapalim

hopppaala
suyla ilgisi oludugunu bilmiyordum
bu herkesde oylemi senin ozel durumundan pihtilasma yuzunden mi oyle canim
Sanirim bana ozel bir durum. Oglumda kan ilaci icemedim cok kabiz oluyorum diye. Deger de cok dusmuyordu 11di. Kendimce iyi diyordum ama suyu hep azdi. Bunda da ne zaman kan ilacini biraksam suyu daha iyi olabilirdi diyor dr. Kendi gozlemim yani bilmem dogru mu

Aralati 29 ay olcak. Bakalim ne yapicaz. Tam iki yas krizinde simdi inatlasma bagirma.
Kitap aldik kitaptaki pnguenin kardesi oluyor. Kucuk pengueni gosterip o gitsin kendi evine diyor : pp
Az cok anlattik gobegimi merak etti cunki. Anlatinca da hoslanmadi duyduklaindan ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…