günde iki demir vitamini alıyorum. sabah açken iki kaşık üzüm pekmezi. ama pek bir şey değişmedi, konuşurken bile yoruluyorum
Ah canım ya ederim etmem mi ama bir büyüğünle paylaş bunu lütfen[/QUOTE]558853"]Sagol tesekkur ederim dua et benim icin :)
Dunden beri gecmisi okuyup yetiscem derken ancak simdi yetisebildim. Haftasonu olmasa o da imkansizdi yanii
Bugun dr.a gidicekler guzel haberler getirsin.
Günaydın hanımlar... Uyandım ama hala yataktayım. Annemlerde yatıyor, kızımda hala uyuyor :) ailecek uykuyu seviyoruz. Benim miniğimi görmeme daha çok var. 19 aralıkta. Bu arada geçen buraya bi komşu teyzemiz geldi. Yıllardır görüşürüz. Kızı dediki, sen anlıyosun anne baksana cinsiyetine. Erkek srninki dedi, hayır biliyosun kız dedim. Yok bu erkek baksama top gibi karnın kesin erkek dedi. İnsanın içine kurt düşürüyolar ya
benimkinin suyu nasilkiSanirim bana ozel bir durum. Oglumda kan ilaci icemedim cok kabiz oluyorum diye. Deger de cok dusmuyordu 11di. Kendimce iyi diyordum ama suyu hep azdi. Bunda da ne zaman kan ilacini biraksam suyu daha iyi olabilirdi diyor dr. Kendi gozlemim yani bilmem dogru mu
daha dönüp donmemesi çok önemli değil ama canım ya 36 dan sonra falan onemliymis beni de artık 2 haftada bi çağırdı ay çok az kaldı galiba :)
Ahh canım benimkide ben yapayım diyor ama ben kıyamıyorum çok yoruluyor okulda ders dışındaki aktiviteleri de var biliyorsun.ben sanadaha ıyı bır onerı sunayım..esın gelınce ona yaptır..yazık benımkı 9 da eve gelıyo bıde utu yapıyo
Zaten ya dizi açıyorum yada müzik canım :)utu yaparken bi tanede dizi aç internetden bak keyfine : )
Bence haline sukret arkadasim hamile kaldigimdan beri esim 180 derece degisti hatta bazen dayak bile girdi isin icine.derdime derman kimsede yok daha 22 yasindayim ama bu hayat degil yani hamdolsun genede demekten baska care yok.hamile kaldigim gunden beri agliyorum mesela...tek kavga sebebimiz ailesinin yanina gitmek istiyor surekli
Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin
Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
bizim face varmiki canim
yani subat anneleri oalrak ?
ocak anneleri var biliyorumda subat goremedim
benimkiler alisik ha birle paylasmis ha ikiyle farketmez herhalde onlaar : ))Aralati 29 ay olcak. Bakalim ne yapicaz. Tam iki yas krizinde simdi inatlasma bagirma.
Kitap aldik kitaptaki pnguenin kardesi oluyor. Kucuk pengueni gosterip o gitsin kendi evine diyor : pp
Az cok anlattik gobegimi merak etti cunki. Anlatinca da hoslanmadi duyduklaindan ahaha
Dün cafedeyız dışarı cıktı tek Başıma kaldım öyle , çıktım gittim ben de peşimden geliyor. Çok kırıldım ya. TUM keyıfler onlara devam, bz her seyden mahrum tek basımıza kalalım
gece ebe nin verdigi dogum salonunu aradim ,kuru erik ye dediler, erik dedigimde buyuk siyah erikler oluyor ya o olmasi lazim
sabah wc ye uyanincada 6h30 du ondan yedim uç dort tane, bi br ilik su içtim
sabahdan beride 1 lt den fazla su içtim daha oglen bile olmadi
kabizligim geçti sukur ama bakalim hemoroidlerden nasil kurtulucam, yinede canimi acitiyor : (
once kanamam oldu yazdı zaten hafıf hafıf sancımda var dıyordu ama evıhastaneye uzakmış hatırladığım kadarıyla..dr a gıtmesı ıcın baya bır baskı yaptık o gun sonra gıdecem falan demıstı bırdahada gorunmedı..tahmın etmıstım doğum yaptığını da haberını bekliyordum ısteÖnce kanama mı olmuş? Sancı oldu anlamadım diyince korktum nasıl anlaşılmaz diye de.
kan hapini aliyimmi diyorsun cnaim
bu sabah çikdim ,aksama gore çok çok iyyim ama korkuyorum ya aynisi yine olursa diye
bide magnezyum agirlikli su iç dedi ebe, hepar va rburda çocuklara falan ondan veriliyor dr tabsiyee diyor ilaç gibi ama marketde satiliyor :))
kizz bide diyare oluyormusum bu kadar ugrasip : ))))
KARINMI agritiyorErik benim bir numaralı favorim de karın ağrıtıyor birazneyse geçtiğine sevindim.
merhaba, aylardır şubat 2015 annelerini takip eden ve sizlerden biri olarak sormak istediğim bir soru var.
doğumdan sonra özellikle sezaryenden sonra göbeğin düzleşmesi için daha önce kuşak/korse takan veya takmayı düşünen var mıdır?
aldım canım raporu 32-37. haftalar arasında çalışmasında sakinca yoktur diye bi rapor..bi sor bakalim ozel muayenehaneyi kabul ediyorlar mi ama sanırım sgk anlaşmalı olmasi gerekiyor seninn nasıl geçti kontrolünGözün Aydın canım benişine de maşallah. Rapor aldın mı? Nasıl alınıyor? Benim Dr um özel de benim herhalde hastaneye bitmem gerekicek.
patatesın kabuğunu soyun,parcalayıp az suda haşlayıp ıyıce ezın..
bır havucu rendeleyip sıvıyağda kavurun ezdıgınız patatesıde ustune koyup 2 3 dk kavurmaya devam edın..tuz ve karabıber ekın.
karışımı dıkdortgen borcama yayın.ılıdıgındaustune yoğurt koyup yayın..ustune de nane pulbıber serpıstırın
bebeler kılo alsın pattız yısın yoğurt yısın havuç yısın beya....
cok canınız çekerse yoğurdun ustune kornıson tursuyu kup doğrayıp serpıstırebılırsınız ..
bebegını kaybettıgını bılıyorum ama detay bılmıyorum neden ı bellımı..bırde sezeryanmınormal dogummuydu senınkı? canını sıkarsa yazdıklarım önemseme..bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?