Çok sekersiniz maşallah cnm :)Anam buyrun benim koca göbeğimi biri boydan biri yakından biraz leoparlı elbise deseninden zor belli oluyorda idare edin artık
taktık yaaa, üzülme kuzum vericez hepsini Allah ın izniyleHahaha kizlar 14 kiloyu devirmisim. Bakin bunu da soylemeyi unutmusum. 68.7 ile basladim. 82.6 ydim bugun(((
gogus ucunda ki yara için canim o kremlansınoh göğüs ucu kremi hakkında bilgisi olan var mı
dogumdan bir ay önce kullanılınca çatlama vs olmuyormuş
alsam mı kararsız kaldım
lansınoh göğüs ucu kremi hakkında bilgisi olan var mı
alsam mı kararsız kaldım
Masallah cnm buyumus gobusun bayaAnam buyrun benim koca göbeğimi biri boydan biri yakından biraz leoparlı elbise deseninden zor belli oluyorda idare edin artık
Bende de oluyor, cok sulu değil kıvamlı diyebilirim , kendimi yormazsam azalıyor, soracaktım doktora unuttum :/ 13 ünde randevum soriim onuAkintidan bahseden bendim ama kaynadi sanirim serefnaz haricinde cevap veren olmadi.normalde akintim oluyordu ama bu bi garipti yani ben de anlamadim ne oldugunu
Hahaha benim de popom basenim genisti onceden. Bebişle birlikte iyice buyudu alip basini gidecekEvet canım sabah biraz daha inik oluyor akşam şişiyor birde orada afedersiniz çişimi tutuyordum eve girdik hemen resim çekesi geldi bnm kocişiminbnm popoda büyük ya iyice genişledim popoda geriye doğru aldı gitti başını
Vayy maşallahCanim ben de sordum. Dogruymus. Ama ben de 62 cm dogmusum :))
sancinla bahsettin gernesme yani kasilma ayni andaysa bu rahim kasilmasidirSevgili şubat anneleri lütfen bana yardımcı olun.Ben de sizler gibi şubat annesi olucam Allahın izniyle. 32. Haftadayim. Biraz önce daha önce olmayan şekilde sancılarım oldu. Bebek sanki gerinir gibi hareketler yaparken çok keskin bıçak saplanır gibi sancılarım oldu. Bir anlık ama oldukça şiddetliydi. Üst üste 5-6 kez tekrarladı ve kesildi. Şu an hafif şekilde benzer ağrılarım var. Sizce normal mi bu tarz sancılar?
Dediğim gibi sanki bıçak sokup çıkarmışlar gibi kısa ve net bi şekilde oldu ve sadece bebeģin hareketi esnasında oldu. Ne yapmam gerektiğini bilemedim. Hemen acile gitmeli miyim diye düşündüm.sancinla bahsettin gernesme yani kasilma ayni andaysa bu rahim kasilmasidir
haftan az deil artik rahim yavas yavas kendini doguma hazirliyor boyle hazirliklaarla ama bunun açilmaya yol açmamasi lazim erken daha bunun için
yani dr a gorunmen iyi olur, yakinda randevun yoksa bi arayip sor,karin sertlesmesiyle sancinin ayni anda oldugunuda ozellikle belirt ..
hemen acilllik bi durum yok ebnceDediğim gibi sanki bıçak sokup çıkarmışlar gibi kısa ve net bi şekilde oldu ve sadece bebeģin hareketi esnasında oldu. Ne yapmam gerektiğini bilemedim. Hemen acile gitmeli miyim diye düşündüm.
Vayy maşallah
Şimdi boyun kaç canım?
Teşekkür ederim ilgin için. İlk hamileligim. Deneyimli olmadıgım için de çok endişelendim. Haftaya kontrolüm var. Tekrarlamazsa onu beklesem daha iyi olucak sanirim. Tekrardan teşekkürler...hemen acilllik bi durum yok ebnce
dogum sancisi oyle bisey deil yani, adet sancisi gibi belinden vururuyor dogacagi zaman ( benimkiler oyle oldu )
ama kontrole gitmen iyi olur,nst de sanci çikarsa dr tedbir alir
randevun varsa hafttaya falan bekle , yoksada ne zaman ulasabiliyorsan o zaman dr unu ara
boyle seylerde hep hafta sonuna denk gelir
ben kullandim dogum oncesinden. dogunca a emzirmeden yikaman gerekmiyor o yonden iyi oldu sutle siliyordum meme ucinu sadece. cok hafif atlattim gogus yarasini. Yara olmamasi icin siyah kismi tamamrn bebegin agzina sokmak gerekiyor ama ilk gunler agzini acamiyor ve gogus ucu hamilelik boyu acilmis oluyor hemen yara oluyor. Iyi bir krem lazim yani.simdiden surerim ben acisalar ama simdi zaten emzirme doneminden ciktiklari icin ilk hamilelik gibi acilmis durumda degiller acimiyorlar. Yine de son ay surcemlansınoh göğüs ucu kremi hakkında bilgisi olan var mı
alsam mı kararsız kaldım
dogarken amma uzub dogmussun ya bebegin de oyle olcak. Sonra niye daha cok uzamamissn kiSimdj o kadar uzun degilim. 168 cm boyum.
bilmiyorum ki :)ben kullandim dogum oncesinden. dogunca a emzirmeden yikaman gerekmiyor o yonden iyi oldu sutle siliyordum meme ucinu sadece. cok hafif atlattim gogus yarasini. Yara olmamasi icin siyah kismi tamamrn bebegin agzina sokmak gerekiyor ama ilk gunler agzini acamiyor ve gogus ucu hamilelik boyu acilmis oluyor hemen yara oluyor. Iyi bir krem lazim yani.simdiden surerim ben acisalar ama simdi zaten emzirme doneminden ciktiklari icin ilk hamilelik gibi acilmis durumda degiller acimiyorlar. Yine de son ay surcem
dogarken amma uzub dogmussun ya bebegin de oyle olcak. Sonra niye daha cok uzamamissn ki
gogus ucunda ki yara için canim o krem
sen hangi çatlakdan bahsediyorsun, gorsel olandan mi ?
Boyumuz aynıymış ama bence senin bacakların uzundurSimdj o kadar uzun degilim. 168 cm boyum.
Canim, doktorum lansinohu tavsiye etmedi. Mustela onerdi. bugun basladim kullanmaya. Insallah faydalı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?