Nemlendirmek için mi kullanılıyor acaba?Arkadaşlar bu aleo vera ürünleri ni biliyormusunuz artık herkes onu kullanıyor bebeklerin altını bile bir spreyi var onunla temizliyorlar karın catlaklarina ve pisik icin akliniza gelen bi çok şeye iyi gelen kremleri var inceleyin derim
Islak mendil yerine kullaniyorlar hiç birinde pisik olmamış bende kullanmayı düşünüyorum bakalimNemlendirmek için mi kullanılıyor acaba?
İnsallah cnm sali kontrolumşeker yüklemesinden 1 hafta sonra üst sınıra yakındı benim de doktor yüklemeden olabilir sorun yok şimdilik demişti; salı günü kontrolde normal seviyedeydi inşallah senin de normale dönmüştür canım...
Ah canım yaaa
senin bu hafta 32 bitiyo di mi? Sen hiç çalışabilir raporu alma canım,kendini zorlama. Hem stres oluyorsun hemde bedenen yoruluyorsun. Bu arada En azından uzatma imzalama sorunun bitmiş ona sevindim
evet karsın köyünde canım genelde evde doğum yapıyorlar
Meraba .. Başlığı görünce yazmadan gecemedimbende sizlerin arasında olabilirdim haziranda hamile olduğumu öğrenmiştim ilk gebeligimdi çok mutlu olmuştum Doğumum da doğum gunume denk geliyordu (15 şubat) mutlulugum ikiye katlanmisti .. Ama 8haftalikken Kalp atışını alamadık bebegimin k kürtaj oldum yıkıldım insanin sevincinin böylesine büyük bir sevincin mutluluğunun yarıda kalması çok aci vericiydi su an yine hamileyim sizlerin arasında değilim (şubat anneleri) ama haziran annelerinin arasindayim inş bu kez allahım tamamına erdirir bana dua edin güzel anneler hayırlı doğumlar diliyorum hepinize sağlıkla alin kucaklariniza bebislerinizi inş.
Sevgili şubat anneleri lütfen bana yardımcı olun.Ben de sizler gibi şubat annesi olucam Allahın izniyle. 32. Haftadayim. Biraz önce daha önce olmayan şekilde sancılarım oldu. Bebek sanki gerinir gibi hareketler yaparken çok keskin bıçak saplanır gibi sancılarım oldu. Bir anlık ama oldukça şiddetliydi. Üst üste 5-6 kez tekrarladı ve kesildi. Şu an hafif şekilde benzer ağrılarım var. Sizce normal mi bu tarz sancılar?
Simdj o kadar uzun degilim. 168 cm boyum.
göğüs ucu çatlağı
8. ayda sürmeye başlanırsa dogum sonrası çatlamayı önlüyor diye duymuştum
kişiye göre değişiyor araştırdıgım kadarıyla kimisi fayda gördüm diyor kimisi işe yaramadı diyor
yapabileceğim bişey varsa önceinden önlem almak isterim
Günaydın herkese :)Günaydın kızlar. Mustela nin hangi şampuani alınıyor bebek icin.sanki bir kac cesit var yanlış almayayim.
Catlak degil de gogus ucu buyudukce ucunda acilma olmuyor mu. Bebek emdigi an yara oluyor o zaten. Bnce onceden krem cok iyi oluyor. Surulmeli. Ovmadan hafifce krem surulebilir erken doguma sebep olmaz.Şimdi çatlak falan yoksa boşver o zaman. Bu zamanlarda aslında ayva da bol çekirdeklerini atmasak biriktirsek mi ileride onunla jel yaparız belki.
Brn 30 kilo aldım çatlamadım. Gelin ben sizé anlatıcam.bu zamana kadar çatlayan çatlamistir zaten arkadasim
sen git bunu haziran anneelerine soyle en iyisi : ))
Şimdi çatlak falan yoksa boşver o zaman. Bu zamanlarda aslında ayva da bol çekirdeklerini atmasak biriktirsek mi ileride onunla jel yaparız belki.
Bekleme ya kendin yap mis gibi kahvalti adam uyninca yalniz yesin. Hamile kadin ac bekletilir mi. Ya da uyusun yazik biz 8 de kahvaltidaydik pazar fln demedik : ))Günaydın uyanan bayanlara.
Bir saattir geçmişi okuyorum altı üstü dün öğleden sonra girmedim.
Normalde Cts günleri pek yazılmazdı.
Benim eziyet günüm başladı. Şimdi 2-3 saat kahvaltı için bekleyeceğim.
Neyle uğraşsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?