Siz alışkınsınızdır çocuktan dolayı erken kalkmaya.Bekleme ya kendin yap mis gibi kahvalti adam uyninca yalniz yesin. Hamile kadin ac bekletilir mi. Ya da uyusun yazik biz 8 de kahvaltidaydik pazar fln demedik : ))
Sen de uyuyabilsen. Ben hatirliyorum oglandan once ogle ezani okunurken uyanirdik : )Siz alışkınsınızdır çocuktan dolayı erken kalkmaya.
Eşimin sadece pazar tatil ve sadece bugün kahvaltı yapıyor. Bir kez küsmüştük ben yaptım kahvaltımı da çok gücüne gitmişti.
Nazlı bebek.
Ekmekte yok evde sağa sola bakıyorum ne atıştırsam.diye..
Gunaydin. Aynen sanki kuyruk kemigim curumus. Ortalikta virus cok sen hemen kapiyorsun anlasilan. Oglum da grip olmus bana gelmez ins.Günaydın iyi pazarlar canlarrr
Güya uyudum mu dayak mı yedim belli değil popomda çürük acısı basimda catlatan bir agrı bogazm da yanıyor acıyor sersem gibi uyandım
mustelayı bende düşünüyorum birkaç yerde daha dikkatimi çekti
nerden aldın canım
o da yine son ay mı kullanılıyor?
Günaydın kızlar. Mustela nin hangi şampuani alınıyor bebek icin.sanki bir kac cesit var yanlış almayayim.
Yookk kızz hiç bana göre değil. Bebek olunca zorlanmıycam. Bir kez ramazanda 1 e kadar uyumuştum.yoksa.en geç 9Sen de uyuyabilsen. Ben hatirliyorum oglandan once ogle ezani okunurken uyanirdik : )
Artik imkansiz
Günaydın. Senin normal halini çok merak ediyorum.Günaydın iyi pazarlar canlarrr
Güya uyudum mu dayak mı yedim belli değil popomda çürük acısı basimda catlatan bir agrı bogazm da yanıyor acıyor sersem gibi uyandım
Catlak degil de gogus ucu buyudukce ucunda acilma olmuyor mu. Bebek emdigi an yara oluyor o zaten. Bnce onceden krem cok iyi oluyor. Surulmeli. Ovmadan hafifce krem surulebilir erken doguma sebep olmaz.
magnezyumu bana 5 aydan itibaren verdi düzenli kullanırsan bağırsak ve kas problemi olmaz dedi. bir ara bıraktım tadı kötü diye o zaman kramplarım oldu ama artık hiç aksatmadan içiyorum çok şükür rahatım.mıllet evınde catır catır doğursun bız daha hangı dr a gıtsek hangı hastane ıyıykı lerle bogusak..helal olsun yalnız buyuk cesaret
yok guzelım ya hususı dedım dr a gecen kontrolde kanımabaktı gerek yok vıtamıne falan dedı..bı magnezyum vermıstı aylar once 3 4 kez ıctım hıcbır etkı yapmadı bıraktım bende..haftayagıdeyım dıyorum soylıcem takvıye bısey yapsın..dayanılası gıbı degıl cunku..
emzirmeye başlarynca çatlamaması için önceden sürülünce faydası oldugunu duydum o yüzden sordum..
aslında her yöntem kişiye göre değişiyor
çekirdekler benimde aklıma geldi hep atıyordum ziyan olmasın belki o da işe yarar
ben de jel haline getirdiğim ayva çekirdeği var nasıl kullanılıyor. göğüs ucu kreminde hangi marka alalım?Şimdi çatlak falan yoksa boşver o zaman. Bu zamanlarda aslında ayva da bol çekirdeklerini atmasak biriktirsek mi ileride onunla jel yaparız belki.
Gunsydin cok keyifli basladim gune İstanbulda hava guzel sabahin 7 sinde bogazdaydim halada dolaniyorum beykoz ormanlarinda esim pek enerjik bugun. Yazını simdi gordum nerde olursamm olayim bi giriyorum. Herkese musmutlu bir pazar olsun bugun....Gamze günaydın canımbi ikimiziz herhalde sabahın köründe burda olan :)
Siz alışkınsınızdır çocuktan dolayı erken kalkmaya.
Eşimin sadece pazar tatil ve sadece bugün kahvaltı yapıyor. Bir kez küsmüştük ben yaptım kahvaltımı da çok gücüne gitmişti.
Nazlı bebek.
Ekmekte yok evde sağa sola bakıyorum ne atıştırsam.diye..
Ay ben daha hic alisveris yapmadim. Oglandan kalanlari bari ayirsam. Ama tek dis enerjim var onu da yemege ve cocuga zor yetiriyorum : ))
Artik almam lazim. Ciksam 2 gunluk is en fazla. Tembel anne ilan ediyorum kendimi.
Günaydın iyi pazarlar canlarrr
Yookk kızz hiç bana göre değil. Bebek olunca zorlanmıycam. Bir kez ramazanda 1 e kadar uyumuştum.yoksa.en geç 9
Uyumak güzeldirr.
Ben son haftalarda daha rahat uyuyorum geceleri.
ben de jel haline getirdiğim ayva çekirdeği var nasıl kullanılıyor. göğüs ucu kreminde hangi marka alalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?