2015 Şubat Anneleri

Bekleme ya kendin yap mis gibi kahvalti adam uyninca yalniz yesin. Hamile kadin ac bekletilir mi. Ya da uyusun yazik biz 8 de kahvaltidaydik pazar fln demedik : ))
Siz alışkınsınızdır çocuktan dolayı erken kalkmaya.
Eşimin sadece pazar tatil ve sadece bugün kahvaltı yapıyor. Bir kez küsmüştük ben yaptım kahvaltımı da çok gücüne gitmişti.
Nazlı bebek.
Ekmekte yok evde sağa sola bakıyorum ne atıştırsam.diye..

Sen de uyuyabilsen. Ben hatirliyorum oglandan once ogle ezani okunurken uyanirdik : )
Artik imkansiz

Günaydın iyi pazarlar canlarrr
Güya uyudum mu dayak mı yedim belli değil popomda çürük acısı basimda catlatan bir agrı bogazm da yanıyor acıyor sersem gibi uyandım

Ay ben daha hic alisveris yapmadim. Oglandan kalanlari bari ayirsam. Ama tek dis enerjim var onu da yemege ve cocuga zor yetiriyorum : ))
Artik almam lazim. Ciksam 2 gunluk is en fazla. Tembel anne ilan ediyorum kendimi.

Güya uyudum mu dayak mı yedim belli değil popomda çürük acısı basimda catlatan bir agrı bogazm da yanıyor acıyor sersem gibi uyandım
Gunaydin. Aynen sanki kuyruk kemigim curumus. Ortalikta virus cok sen hemen kapiyorsun anlasilan. Oglum da grip olmus bana gelmez ins.

mustelayı bende düşünüyorum birkaç yerde daha dikkatimi çekti
nerden aldın canım
o da yine son ay mı kullanılıyor?

N11de turuncukasa diye bi mağaza var fiyatlar uygun geldi. Bebişin de bakım malzemeleriyle birlikte ordan aldım. Tek kargo parası verdim böylece. 31. Haftadan itibaren kullanabilirsin demişti doktorun. Yeni geçti elime 32.de başladım yani.

Günaydın kızlar. Mustela nin hangi şampuani alınıyor bebek icin.sanki bir kac cesit var yanlış almayayim.

Ben yenidoğan konak önleyici aldım. 2si bir arada da olur da en başta konak önleyici daha iyi olabilir diye düşündüm.

Sen de uyuyabilsen. Ben hatirliyorum oglandan once ogle ezani okunurken uyanirdik : )
Artik imkansiz
Yookk kızz hiç bana göre değil. Bebek olunca zorlanmıycam. Bir kez ramazanda 1 e kadar uyumuştum.yoksa.en geç 9
Uyumak güzeldirr.
Ben son haftalarda daha rahat uyuyorum geceleri.

magnezyumu bana 5 aydan itibaren verdi düzenli kullanırsan bağırsak ve kas problemi olmaz dedi. bir ara bıraktım tadı kötü diye o zaman kramplarım oldu ama artık hiç aksatmadan içiyorum çok şükür rahatım.

Mattika şimdi başlayın diyor o daha deneyimli önceden başlamak dediğin gibi yararı olabilir.

Gamze günaydın canım bi ikimiziz herhalde sabahın köründe burda olan :)
Gunsydin cok keyifli basladim gune İstanbulda hava guzel sabahin 7 sinde bogazdaydim halada dolaniyorum beykoz ormanlarinda esim pek enerjik bugun. Yazını simdi gordum nerde olursamm olayim bi giriyorum. Herkese musmutlu bir pazar olsun bugun....

Küçük bir omlet yapsan o tok tutar birkaç saat. Yumurta un o güzel Kars kaşarı ekler çırparsın az yağda pişirirsin.

Ay ben daha hic alisveris yapmadim. Oglandan kalanlari bari ayirsam. Ama tek dis enerjim var onu da yemege ve cocuga zor yetiriyorum : ))
Artik almam lazim. Ciksam 2 gunluk is en fazla. Tembel anne ilan ediyorum kendimi.

Ben de almadım kıyafetler bir günde halloluyormuş zaten. Çok zorda kalırsam birkaç kişiyi görevlendiririm gider bir çırpıda alırlar diye düşündüm. Allah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Zaten haftanın yorgunluğu vardı bir de temizlikle uğraştın dün bugün bari biraz dinlen canım.

Yookk kızz hiç bana göre değil. Bebek olunca zorlanmıycam. Bir kez ramazanda 1 e kadar uyumuştum.yoksa.en geç 9
Uyumak güzeldirr.
Ben son haftalarda daha rahat uyuyorum geceleri.

Ben de en fazla 9a kadar uyuyorum. Aslında gece uykusunu severim ama sabah erken uyanıyorum.

ben de jel haline getirdiğim ayva çekirdeği var nasıl kullanılıyor. göğüs ucu kreminde hangi marka alalım?

Canım mattikanın önerdiği krem uygun sanırım lansinoh du galiba adı. Jeli de göğüs ucuna sürüyormuşsun ben hiç denemedim ki deneyimli annelere soralım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…