Aminn sağol.
Aminn sağol.
Cidden burda da bugün çok kalabalık dışarısı. Havayı güzel gören sokağa çıkmış. Hele avrupa yakası akıllara zarar kalabalık oldu suriyelilir de geldi.
Abim Küçükyalı da oturuyor o diyor biz metrodan çıkan insanları görünce sadece 3-5 insanı bir arada görüyoruz.
Ben de acaba saten mi aksam diye düşünüyorum
hıc cocugum yokken haftada 1 temızlık yapardım ahete ahesteYa Allah aşkına şu evinin resmini bir koysan da baksak kırkladın evi bir rahat dur.
Ben şimdi süpürdüm bir silsem dedim eziyet geldi. Toz almak zaten en sevmediğim şey.Sabahın bulaşıkları duruyor. En sevmediğim şey pis ocak ona bile çook üşeniyorum. Biri benim gibi tembelleri bir okusa üflese
Cok gecmis olsun canimAy cok pis sallandik deprem oldu burda bina yerinden kalktı kondu sanki mutfak dolaplari bile zangir zangir sallandi cok korktum
25 aralık olarak hesapladım ben. Sen yine de bi doktoruna sorkızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
doğum iznine 32+0 da çıkılıyormuş
19 aralık benim 32. haftaya girdiğim gün
ben o gün mü izne ayrılmalıyım
yoksa 25 aralık 32. haftamın son günü o gün mü
Günelerimiz aynı 25 Aralık'ta çıkıyoruz bende gün saymaya başladım:)kızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
Dun aksam benimkilerde geldi. Bi gece kaldilar az once gittiler :)Yuppi yuppi hey hey tey tey,anacım geldi bugün çok şükür,çok mutluyuz kızımla :)
Analı kızlı takılıyoruz
benim anam nisan ayına kadar burda inşallah :))))Dun aksam benimkilerde geldi. Bi gece kaldilar az once gittiler :)
kızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
3 kapılı. Fena bebekten çok genç işi
Ee bu hayat yıpratmıyor mu? Boş duramıyorsun,oturup dinlenmiyorsun.hadi normalde neysede hamileyken zor. Bir ev sildim süpürsüm perişan oldum.hıc cocugum yokken haftada 1 temızlık yapardım ahete ahestededıgın gıbı sabah bulaşığını aksam kaldırırdım,yatagımı bıle toplamazdım .. bıde evdeydim butun gun calısan bırı de degıldım..çocuk olunca cok afalladım yetıstırmek ıcın ıslerı yemeklerı mısafıre ıkramı cıddı efor sarfedıyordum..baktm olmayacak bu böyle..cat kapı gelenım olur,anıden yemeklı mısafırım gelebılır yada benım bır yere gıtmem gerekebılır..ee bıde 3 yasında çocuk var..
butun bunların son asamada bırıkmemesı ıcın planlı yapmayı ogrendım..gun aşırı bılemedın 2 3 günde bır evı süpürürüm.haftada 1 bazen 2 kez sılerım.haftada 1 -2 kez toz alırım.senede 2 kez perde cam olayına gırerımhalılarımı senede 2 veya 3 kez yıkatırım. vc ve banyo hemen hergun temızlerım,lavaboları daıma temız tutarım.
ama mutfağımı asla pıs bırakmam.mutlaka esım gelmeden temızlerım dıp kose hemde usttten degıltezgahta bulaşık bırakmam.. mutfak temızse heryer temız gelır bana.yatagımı asla sabah kalktığım gıbı bırakmam.cunku haftanın 3 4 gunu dısardayım.yemegımınde hazır olması gerek evımınde temız olması gerek kı anı bı durumda tutuşmayım anı gelecek mısafır ıcın bıle dondurucumda takvıyem bulunur artık hem bır evhanımı hem bır anneyım
uzun lafın kısası cok tıtız degılım ama pislikten nefret ederım ..elımden geldıgınce gucum yettıgınce yapıyorum ..yakında sızde benımgıbı olcanız bunuda bılıyorum
annenle anlasıyosunuz ne güzel..sahsen ben daha sımdıden gerım gerım gerılıyorum doğumda gelecek dıye ..benim anam nisan ayına kadar burda inşallah :))))
Sen hasta olucam deme. Sabaha bir şeyim kalmaz ben sağlam yapıdayım diye motive et kendini. Bende işe yarıyor.Kendi kendime nazar ettim..iyi hiç hastalanmadan gecicek heralde hamilelik dedim bgn bi donuyorum bi ateşim çıkıyor boğazım ağrıyor tüm kemiklerim sizliyordışarda mis gibi hava vardı tam gezmelik ben burnumu dışarı çıkaramadım tüm gün yataktaydim bi de yarın is var nasıl gidilcekse offf offf
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallahGittik dolap,şifonyer ve komodin aldık. 1200 tl. Ucuz depil mi?
Çok kaliteli bir şey değil ama zaten bebek.odada kalmayacak sadece eşyalarını koymak için göstermelik oda.
Bir tane kelebekli.tül beğendim ama o da 175 tl tutuyor. Küçücük bir çatı katı camı.cam 1,5 mt falan.neden bebek söz konusu olunca herkes kazıklama peşinde anlamadım.
Bebek bugün bir kez falan oynadı zaten aklım pek başımda değil.
zamanla alışıyorsun bu sefer de ıstesende duramıyorsun..ben ısten güçten yorulmuyorum daha hamılelıgımın bu son safhaları benı yıprattı ınsaallah gereklı takvıyelerı alınca onlarda geçecek ve ben kaldığım yerden devamedıcemEe bu hayat yıpratmıyor mu? Boş duramıyorsun,oturup dinlenmiyorsun.hadi normalde neysede hamileyken zor. Bir ev sildim süpürsüm perişan oldum.
Sen,mattika,şerefraz çok yoruluyormuş gibi geliyorsunuz bana geleceğimden endişe ediyorum
MaRaL biraz daha relaks sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?