2015 Şubat Anneleri

Maşallah diyek ne yapak.

saten güzel olur ama pamuklu kadar rahat edebilir misin?
ben bi takım aldım yeni bi mağaza acılmış bulamasam netten alaacaktım görerek aldım iyi oldu

Geçen marks and Spencer da giydim çok da rahattı. Tek renk istiyorum ama pamuklular hep allı güllü bir tane tek renkli bulamadım. Bu giydiğim de griydi üzerine pembeli sabahlık bulabilirsem güzel olur diye düşündüm. Bakalım daha başka yerlere bakmadım daha. Seninkini de Allah güle güle giymek nasip etsin inşallah.

çalışabilir raporu aldim evet canım motive edeyim diyorum da heryerim sizliyor uyuyup uyansam ve turp gibi olsam keşke :)

Annem gibiymişsin

Geçmiş olsun canım

32 haftanin son gunu diye biliyorum

Bence onun evi küçüktür çabuk bitiyodur işi. Türkiye'deki evler de kocaman anacım

Yok ben kendimi yormuyorum. Temizlige kadin geliyor. Ben toplarim en fazla kucuk supurgeyle alirim. Utu yapmayali yil oldu. Cocukla vakit gecirmeyi onemsiyorum sadece. Bir de duzenli beslensin. Illa zor yemek degil ama kiymasini yogurdunu duzenli yesin o kadar. Ama benim cocuk kucuk erken davranmisim biraz ikinciye : )

Zaten kucaga yatirip emzirmek mumkun degil. Kafasinin altina kolunu koyuyorsun. EN iyisi video izlemek.bu konularda. Bilmiyorum hic gormedim diyen varsa

32 haftanin son gunu. 33 e girmeden yani

3 kapılı. Fena bebekten çok genç işi
Gule gule kullanin. foto koysana

32. Haftaya girdiğin gün diye biliyorum.
yok bittigi gun

gecmis olsun. Calisabilir raporu sonrasi grip olmak bile luks yahu

post: 38180723, member: 600583"]Yuppi yuppi hey hey tey tey,anacım geldi bugün çok şükür,çok mutluyuz kızımla :)
Analı kızlı takılıyoruz [/QUOTE]

Masallah her gununuz boyle mutlu olsun....

Gelmediler daha akşam 7-8 gibi gelecekmiş.

cok gecmi; olsun, atesin varsa doktora gitsen iyi olmazmi hem rapor alirsin dinlenirsin...

ıstanbulda yenıdogan sunnetı yapan bıldıgınız ıyı bır dr & hastane varmıkızlar...?

kocaelıde bulamadım ben

ıstanbulda yenıdogan sunnetı yapan bıldıgınız ıyı bır dr & hastane varmıkızlar...?

kocaelıde bulamadım ben

ozel hastaneler genelde yapiyor. bir arkadasin 1 ay once anadolu yakasinda umraniyede Erdem hastanesinde yaptirdi ben de orada yaptiricam insallah.. bebeginin sunnet old. gun gittik masallah cok sakindi, hic sikinti cekmemisler. fiyat da 250 tl

Gecen bir kadın bir erkeğe rast geldik tv de. Ikizlere hamileymiş doğum için hastanedelerdi. Izleyemedim yaw. Hiç komik gelmedi sanki dalga geçiyorlarmış gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…