bende tul perde yıkamaya devam edıyorum esım gelene kadar yıkanmış ve kurumuş olsunda hemen assın..ev çadır yerı gıbı..tünaydın annişler bizde kalktık kocişle 9.30 gibi biraz yatak keyfi yaptık oğluşun karnıma yaptığı meksika dalgalarını izledik
snra kahvaltı hazırladık yaptık uzun uzun
bnde yatak nevresimini attım kalkar kalkmaz az güneşi gördüm ya onu astım
ama kızlar kalktığımızdan beri alttan ve kasıklarımda hafif bir ağrı var aynı adet ağrısı gibi bişi arada bıçak saplanır gibi kasıklarıma saplanıyor alttan da arada biraz batıo gibi hissediyorum inş hayırdır bişi yoktur pazara gidilcek bugün birde
kızım dogdugunda bacakları parantez gıbı duruyordu farkeder farketmez kontrole goturduk bebek dr u bacak acılarının normal olduğunu anne karnında aylarca bagdas kurarak durmaktan böyle olduğunu kılo aldıkça duzelecegını soyledı.. kendım dr uma gıttım dedım bebekte kemık sorunu olsaydı usg de gorunmezmıydı dedı..gorunurdu senınkınde bır problem yok dedı.. dedım ama bacakları böyle,ozellıkle tesettürlü bayanların bebeklerınde bu tarz seyler olabıluyor gunes göbek derısıne degmedıgı ıcın d vıtamını eksıklıgı oluyor dedı.D vitamini eksik olmayan turk kadini yok.fazlaligi zararli ama bit yaptirin bakalim cok cok eksik hepimizin. Oyle eklem agrisi yapiyor ki D vitamini eksikligi. Ireme de yaZdim kemik agrilarin bundandir diye. Yani eksigi kapatmamiz cok zor toplum olarak fazlasini nerde bulduk da zararli olsun. Bebek ihtiyaci olni bizden aldikca biz agrilar icinde kaliyoruz. Benim dr.um verdi kullaniyorum zaten emzirirken tahlil yapmistim dusugu gec deger sifira yakindi hic yoktu
tünaydın annişler bizde kalktık kocişle 9.30 gibi biraz yatak keyfi yaptık oğluşun karnıma yaptığı meksika dalgalarını izledik
snra kahvaltı hazırladık yaptık uzun uzun
bnde yatak nevresimini attım kalkar kalkmaz az güneşi gördüm ya onu astım
ama kızlar kalktığımızdan beri alttan ve kasıklarımda hafif bir ağrı var aynı adet ağrısı gibi bişi arada bıçak saplanır gibi kasıklarıma saplanıyor alttan da arada biraz batıo gibi hissediyorum inş hayırdır bişi yoktur pazara gidilcek bugün birde
5 dk bile guneslenemiyorum ben kendi adima:) birinin doktoru zararli demisde herkez farkli soluyoFazlasi zararli da. Aramizda fazlasi olan yoktur : )) hele bu kis gunlerinde. Gunluk 15 dk guneslenen var mi
Ekstra yagda cozulen d vitaminlerinin ne gibi zararlari varmis neden Turkiyede bazi doktorlar buna karsi. Bilen varsa lutfen yazsin. Ingilizce ve almanca kaynaklarda hamilelik donemindeki faydalarindan bahsedilmis ama bilinen bir zarari yok denilmis. Turk kaynaklarda da malum sadece insanlarin zararliymis kullanmayin yorumlari var. Neden aciklanmiyor.
Al bendende okadr bende cikicam.bakmak icin birazdan nasil bisey ariyosam artik bi icime sinen bisey bulamadimbugün pijama bakacağım kaç haftadır arıyorum adam akıllı bişey bulamadım bi mağaza vardı bu hafta pijama getirtecekti NBB pierre carden falan onada bakıyım artık olmadı netten alacam böyle olmuyor
taktım pijamaya illa güzel kaliteli olacak yıkayınca cekmeyecek
bugün pijama bakacağım kaç haftadır arıyorum adam akıllı bişey bulamadım bi mağaza vardı bu hafta pijama getirtecekti NBB pierre carden falan onada bakıyım artık olmadı netten alacam böyle olmuyor
taktım pijamaya illa güzel kaliteli olacak yıkayınca cekmeyecek
bende tul perde yıkamaya devam edıyorum esım gelene kadar yıkanmış ve kurumuş olsunda hemen assın..ev çadır yerı gıbı..
kızım dogdugunda bacakları parantez gıbı duruyordu farkeder farketmez kontrole goturduk bebek dr u bacak acılarının normal olduğunu anne karnında aylarca bagdas kurarak durmaktan böyle olduğunu kılo aldıkça duzelecegını soyledı.. kendım dr uma gıttım dedım bebekte kemık sorunu olsaydı usg de gorunmezmıydı dedı..gorunurdu senınkınde bır problem yok dedı.. dedım ama bacakları böyle,ozellıkle tesettürlü bayanların bebeklerınde bu tarz seyler olabıluyor gunes göbek derısıne degmedıgı ıcın d vıtamını eksıklıgı oluyor dedı.
sukur kızım 3 aylıkken etlendıkce bacakları duzeldı durum.ama sımdı bunu hatrlattın bana bence kıs donemı hamılellerının kesınlıkle d vıtamını alması gerek..tesettürlü olmayanalar bıle gobeklerı acıktagezmıyor netıcede bumevsımde
Al bendende okadr bende cikicam.bakmak icin birazdan nasil bisey ariyosam artik bi icime sinen bisey bulamadim
bıde dantel olursa orasında burasında değme senın kızın keyfıne dogdugunda seksı seksı emzırırsın yavruda zevkten dört köseBen de acaba saten mi aksam diye düşünüyorum
Ben de ne zamandır bakiniyorum ama senin gibi içime sinen bisey bulamadim ne yapicam hic bilmiyorum.
Hic yoktan iyidir. Elbette ilacla alinn vitmin dogalimin yerini tutmaz ama duzenli kullanirsak buyuk eksiklik cekmeyiz. Ilk hamilelikte kullanmadim. Emzirme doneminde depolar bosaldikca hamile gibi agrialatim basladi. Cillerim var ama krem surmuyorum cok asiri gunes disinda. Elimden geldigince gunesleniyorum. Cok hayati bir vitamin bi sekilde onlem almk sart.Yaz da olsa güneş koruyucu en az 50 faktörü sürüyoruz d vitaminini engelliyormuş o da zaten. Göbeği açsan da açmasaN Da farketmiyor yani. Devit 3 vardı arada ekmeğe sürüp hüpletmek lazım ama onu da içince güneşe çıkmak lazım zaten. Çıkmayınca da bir yararı olmuyor ki.
gecmı kaldık kullanmakta pekıHic yoktan iyidir. Elbette ilacla alinn vitmin dogalimin yerini tutmaz ama duzenli kullanirsak buyuk eksiklik cekmeyiz. Ilk hamilelikte kullanmadim. Emzirme doneminde depolar bosaldikca hamile gibi agrialatim basladi. Cillerim var ama krem surmuyorum cok asiri gunes disinda. Elimden geldigince gunesleniyorum. Cok hayati bir vitamin bi sekilde onlem almk sart.
Bu arada oglumun da bacaklari hafif egriydi. Hamilelik yaza geldi ama su az diye sicaga cikmam yasakti.
Cossby agua diye bir marka var pijamaya oraya bakin her istediginiz var dantelli pamuklu sateni super :)Yeni yıl için yeni modeller çıkar belki diye düşünüyorum ben de. Marks and Spencer'a baktım hem birsürü para hem de hiç güzel değil.
niye gec olsun.gecmı kaldık kullanmakta pekı
sadece haftasonu mu? Ogluma mont alcam da bugun cikamam sanirimGunaydin hanimlar, nasilsiniz?
@esoba Benetton %50ye varan indirime girmiş haberin olsun canim hafta sonunda hem gidip bakabilirsiniz belki.
Göremiyorum bu aralar herkes iyi degilmi ?
serefraz85 .!.:Normalde ben de ayet iyi götüren biriyim de ilk cocuktan sonra uykuya acayip ihtiyac duyuyorsun birden alisik olmadigin bi tempoya girince ilk zamanlar yatcak yer ariyorsun valla
Bıktıniz benden diymiVallahi ben de merak ediyorum sanki asirlardir böyle bitkin hastaymısım gibi hissediyorum.saka biyana böyle degildim normalde gayet enerjik dinctim de hamilelik dozer etkisi yapıyo bende sistem çöküyor galiba:)
Yaa bir an cok kıskandım seni cok ozledim istanbulu bogazi sabahin nurunda yollarina düşüp dolasmayi ohh tadini cikar valla miss
Gunaydin canim nsl oldun ise gittin mi dun
aynen oyle yapicam bugun full keyif ve yatıs insallah:)[/QUO TE]
Yazın gelirsin hem bebiste buyumus olur... Üç kız tadını cıkarırsınız insallah...
niye gec olsun.
sadece haftasonu mu? Ogluma mont alcam da bugun cikamam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?