2015 Şubat Anneleri

bende tul perde yıkamaya devam edıyorum esım gelene kadar yıkanmış ve kurumuş olsunda hemen assın..ev çadır yerı gıbı..
kızım dogdugunda bacakları parantez gıbı duruyordu farkeder farketmez kontrole goturduk bebek dr u bacak acılarının normal olduğunu anne karnında aylarca bagdas kurarak durmaktan böyle olduğunu kılo aldıkça duzelecegını soyledı.. kendım dr uma gıttım dedım bebekte kemık sorunu olsaydı usg de gorunmezmıydı dedı..gorunurdu senınkınde bır problem yok dedı.. dedım ama bacakları böyle,ozellıkle tesettürlü bayanların bebeklerınde bu tarz seyler olabıluyor gunes göbek derısıne degmedıgı ıcın d vıtamını eksıklıgı oluyor dedı.

sukur kızım 3 aylıkken etlendıkce bacakları duzeldı durum.ama sımdı bunu hatrlattın bana bence kıs donemı hamılellerının kesınlıkle d vıtamını alması gerek..tesettürlü olmayanalar bıle gobeklerı acıktagezmıyor netıcede bumevsımde

Gitme biryere canım dinlen. Kasık ağrısı yorgunluktan oluyor.

Vitaminin zararı olmaz ki. Fazlası vücuttan atılır. Sadece atabilmek için bol bol su içmek lazım. Eksikse zaten gerekli.

Al bendende okadr bende cikicam.bakmak icin birazdan nasil bisey ariyosam artik bi icime sinen bisey bulamadim

Ben de acaba saten mi aksam diye düşünüyorum

Yaz da olsa güneş koruyucu en az 50 faktörü sürüyoruz d vitaminini engelliyormuş o da zaten. Göbeği açsan da açmasaN Da farketmiyor yani. Devit 3 vardı arada ekmeğe sürüp hüpletmek lazım ama onu da içince güneşe çıkmak lazım zaten. Çıkmayınca da bir yararı olmuyor ki.

Bebeklere de veriliyor D vitamini damlasi. Fazlasi bingildagin cabuk kapanmasina yol acar zararli diye okumustum. Hamilelikte de benzer birsey olabilir bebege fazlasinin gitmemesi lazim diye. Ama eksik olmasi da kotu. Ne eksik olsun ne fazla

Al bendende okadr bende cikicam.bakmak icin birazdan nasil bisey ariyosam artik bi icime sinen bisey bulamadim

Ben de ne zamandır bakiniyorum ama senin gibi içime sinen bisey bulamadim ne yapicam hic bilmiyorum.

Hic yoktan iyidir. Elbette ilacla alinn vitmin dogalimin yerini tutmaz ama duzenli kullanirsak buyuk eksiklik cekmeyiz. Ilk hamilelikte kullanmadim. Emzirme doneminde depolar bosaldikca hamile gibi agrialatim basladi. Cillerim var ama krem surmuyorum cok asiri gunes disinda. Elimden geldigince gunesleniyorum. Cok hayati bir vitamin bi sekilde onlem almk sart.
Bu arada oglumun da bacaklari hafif egriydi. Hamilelik yaza geldi ama su az diye sicaga cikmam yasakti.

gecmı kaldık kullanmakta pekı

Biz de hazırlanmayi basarrsak dısarı cıkıcaz biraz. Hava güneşli güzel biraz oksijen alalim. Bu ceyiz koydugunuz keseleri nerden almistiniz onlara da bakayim cikmisken cantayi hazirliycam bu hafta kismetse bebisin eşyaları ve pjamalari keselere koyup valize oyle kaldırayım kirlenmesin dedim ama

Gunaydin hanimlar, nasilsiniz?
@esoba Benetton %50ye varan indirime girmiş haberin olsun canim hafta sonunda hem gidip bakabilirsiniz belki.
Göremiyorum bu aralar herkes iyi degilmi ?

Yeni yıl için yeni modeller çıkar belki diye düşünüyorum ben de. Marks and Spencer'a baktım hem birsürü para hem de hiç güzel değil.
Cossby agua diye bir marka var pijamaya oraya bakin her istediginiz var dantelli pamuklu sateni super :)

Maltofer bitti dr.a carsamba gidicem dedim bu arada diger kn ilacindan iceyim. Tok karna ve mandalinayla beraber icmeme ragmen midemi bosaltti. Maltoferi icebiliyorum en azindan. Sukur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…