2015 Şubat Anneleri

="serefraz85,st: 38177919, member: 605320"]Mersin merkez canim merkezussu de burasiymis derinligi az olunca cok daha şiddetli hissettik büyuk istanbul depremini yasadgm icin en ufak sarsıntı bile beni benden aliyor[/QUOTE]
Gecmis Olsun bende cok korkarim depremden...

Gittik dolap,şifonyer ve komodin aldık. 1200 tl. Ucuz depil mi?
Çok kaliteli bir şey değil ama zaten bebek.odada kalmayacak sadece eşyalarını koymak için göstermelik oda.
Bir tane kelebekli.tül beğendim ama o da 175 tl tutuyor. Küçücük bir çatı katı camı.cam 1,5 mt falan.neden bebek söz konusu olunca herkes kazıklama peşinde anlamadım.
Bebek bugün bir kez falan oynadı zaten aklım pek başımda değil.

Ben kendim yapacaktım vazgeçtim
Çeyizcide 1,5 tl her rengi vardı
4 tane aldım.pembe organze tülden

Kanz da etiketin yarısı yazıyordu. 120 tl şişme yelek 60 idi ama erkek için. Bebek şişme yeleği giyebilir mi orasını bilemiycem.
Cidden çok ucuzmuş.!

Hamileyken aldıgım kitapları satmak istiyorum
Benim Tatlı Komposto Günlüğüm Kitapyurdu Fiyatı: 17,60 TL.
Mahallenin En Mutlu Bebeği Kitapyurdu Fiyatı: 9,90 TL.
Hamileyim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
Bebeğim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
internetten alabileceğiniz fiyatı toplamda 62,50 TL ben hepsini 30Tl'ye vereceğim.

Sağol canım aldığım kitapları bitirebilirsem düşünürüm. Teşekkürler.

1200 tl ucuz mu yaw? Dolabın büyük o zaman.

an ıtıbarıyle seneye bu zamana kadar perde yıkama ve cam sılme mevzusunu kapatmış bulunuyorum..camları sılen adam,perdeyı takan adam ayaklarının altı sızlayan belı kırılanyorgunluktan şaftı kayan ben..

cok kalıtelı olmasına cıdden gerek yok ıyı dusunmussun.. bebek odası deyınce 4 5 bınden ağızlarını acıyorlar..gardrobu buyuk olsun ıyı olsun yeter.. ıyı günlerde kullansın yavrus

kızlar aklıma geldıkce yazıyorum hakkınızı helal edın

bebegı emzırırken kesınlıkle kucağınıza yatırmayın,yan bebek yatar pozısyonda olmasın..hem emdıgı sut genzine kacarr bebek tıkanır(yatarak su ıctıgınızı duşunun)hemde kulak enfeksıyonu olma ıhtımalı artar.sadece emzırırken de mamada verecek olsanız mutlaka dık tutmaya calısın bebegı

kızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
doğum iznine 32+0 da çıkılıyormuş
19 aralık benim 32. haftaya girdiğim gün
ben o gün mü izne ayrılmalıyım
yoksa 25 aralık 32. haftamın son günü o gün mü

Ya Allah aşkına şu evinin resmini bir koysan da baksak kırkladın evi bir rahat dur.
Ben şimdi süpürdüm bir silsem dedim eziyet geldi. Toz almak zaten en sevmediğim şey.Sabahın bulaşıkları duruyor. En sevmediğim şey pis ocak ona bile çook üşeniyorum. Biri benim gibi tembelleri bir okusa üflese

Ben kendim yapacaktım vazgeçtim
Çeyizcide 1,5 tl her rengi vardı
4 tane aldım.pembe organze tülden

Bulamadm bugun bakincam biraz daha

Yuppi yuppi hey hey tey tey,anacım geldi bugün çok şükür,çok mutluyuz kızımla :)
Analı kızlı takılıyoruz

Gozün aydin

32+0 yani 32 bittgi gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…