Ben kendim yapacaktım vazgeçtimBiz de hazırlanmayi basarrsak dısarı cıkıcaz biraz. Hava güneşli güzel biraz oksijen alalim. Bu ceyiz koydugunuz keseleri nerden almistiniz onlara da bakayim cikmisken cantayi hazirliycam bu hafta kismetse bebisin eşyaları ve pjamalari keselere koyup valize oyle kaldırayım kirlenmesin dedim ama
Hamileyken aldıgım kitapları satmak istiyorum
Benim Tatlı Komposto Günlüğüm Kitapyurdu Fiyatı: 17,60 TL.
Mahallenin En Mutlu Bebeği Kitapyurdu Fiyatı: 9,90 TL.
Hamileyim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
Bebeğim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
internetten alabileceğiniz fiyatı toplamda 62,50 TL ben hepsini 30Tl'ye vereceğim.
Gittik dolap,şifonyer ve komodin aldık. 1200 tl. Ucuz depil mi?
Çok kaliteli bir şey değil ama zaten bebek.odada kalmayacak sadece eşyalarını koymak için göstermelik oda.
Bir tane kelebekli.tül beğendim ama o da 175 tl tutuyor. Küçücük bir çatı katı camı.cam 1,5 mt falan.neden bebek söz konusu olunca herkes kazıklama peşinde anlamadım.
Bebek bugün bir kez falan oynadı zaten aklım pek başımda değil.
cok kalıtelı olmasına cıdden gerek yok ıyı dusunmussun.. bebek odası deyınce 4 5 bınden ağızlarını acıyorlar..gardrobu buyuk olsun ıyı olsun yeter..Gittik dolap,şifonyer ve komodin aldık. 1200 tl. Ucuz depil mi?
Çok kaliteli bir şey değil ama zaten bebek.odada kalmayacak sadece eşyalarını koymak için göstermelik oda.
Bir tane kelebekli.tül beğendim ama o da 175 tl tutuyor. Küçücük bir çatı katı camı.cam 1,5 mt falan.neden bebek söz konusu olunca herkes kazıklama peşinde anlamadım.
Bebek bugün bir kez falan oynadı zaten aklım pek başımda değil.
oo sız double olmuşsunuz o zaman..analı analı kızlı yada analı kızlı kızlı takılıyonuz dıyelımYuppi yuppi hey hey tey tey,anacım geldi bugün çok şükür,çok mutluyuz kızımla :)
Analı kızlı takılıyoruz
3 kapılı. Fena bebekten çok genç işi1200 tl ucuz mu yaw? Dolabın büyük o zaman.
Ya Allah aşkına şu evinin resmini bir koysan da baksak kırkladın evi bir rahat dur.an ıtıbarıyle seneye bu zamana kadar perde yıkama ve cam sılme mevzusunu kapatmış bulunuyorum..camları sılen adam,perdeyı takan adam ayaklarının altı sızlayan belı kırılanyorgunluktan şaftı kayan ben..
İyi olmuş biraz moral depolaarsın.Yuppi yuppi hey hey tey tey,anacım geldi bugün çok şükür,çok mutluyuz kızımla :)
Analı kızlı takılıyoruz
Sağol canım bitince oda resimleri de koyarız.cok kalıtelı olmasına cıdden gerek yok ıyı dusunmussun.. bebek odası deyınce 4 5 bınden ağızlarını acıyorlar..gardrobu buyuk olsun ıyı olsun yeter..ıyı günlerde kullansın yavrus
Ben kendim yapacaktım vazgeçtim
Çeyizcide 1,5 tl her rengi vardı
4 tane aldım.pembe organze tülden
Yuppi yuppi hey hey tey tey,anacım geldi bugün çok şükür,çok mutluyuz kızımla :)
Analı kızlı takılıyoruz
kızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
doğum iznine 32+0 da çıkılıyormuş
19 aralık benim 32. haftaya girdiğim gün
ben o gün mü izne ayrılmalıyım
yoksa 25 aralık 32. haftamın son günü o gün mü
Boyumuz aynıymış ama bence senin bacakların uzundur
Benim annemin değil boyumu doğum günümü doğru hatırladığından şüpheliyim
Uzayacagim kadar uzamisim herhalde :)))Niye uzamadı sonradan acaba. 62 cm çok yüksek bir değer bebiş için maşallah sana da bebişine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?