2015 Şubat Anneleri

Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs
Bu arada bir şey diyeceğim,Bebek odasında halı çok hijyeik değil diye biliyorum.Havaya kalkan toz ve üreyen bakteriler yüzünden.Eşim de almış halı ikeadan, ama kullanmayacağız sanırım biz halı.

Kızlar bu kabızlık problemim nolacak!.
Dr.un verdigi magnese tozundan ictim dun gece ama hala tık yok, catlayacam artik!
Kayisi, incir hic etki etmiyor!
O ilaci dogumdan sonra icmistim kabizlik lohusalikta da devam ediyor cunku. Bebek circir olmustu sutten gecmisti. Bnde bir se yramamisti karin agrisi yapmisti sadce. Ben de kotuyum bugun. Bol su icip bekliyorum hareket iyi geliyor bir de

Kızlar bu kabızlık problemim nolacak!.
Dr.un verdigi magnese tozundan ictim dun gece ama hala tık yok, catlayacam artik!
Kayisi, incir hic etki etmiyor!
canim bne çok gerilerde yazdim dun gece deilde bi onceki gece mahvoldum resmen bu yuzden
o gece zeytinyagi içtim, dun sabah erkenden kalkip siyah erik kuruus yedim ustune ilik su içtim
,sorunsuz çikmistim , bugun yine aynisini yaptim sabah aç karnina erik yedim ilik su içtim,susamdan su içiyorum gidip gelip , karnimdan gurk gurk ses geliyor artik, ebenin onerdigi magnezyumu fazla su alduim onu içiyorum ama yok daha çikamadim bugun, bende o aksam kanama falanda oldu, hemoroid de var galiba arti oalrak
bu aksam zeytinyagi içicem yine bakalim onun faydasi olmustu galiba dun sabah için

emek isimmi pireli
S Sond emek ne demek, ilk defa duyyorum bu ismi
yani emegin anlamini biliyorumda çocukda farklimiki : )
Emek emek. Demek.
Hani zor sahip oldum çok emek verdim. O manada.
Aslında çok geniş anlam ama o kısmını boşver.
Birde.ekonomide üretim faktörleri var emek,sermaye,girişimci,toprak
Üff abarttım yine.

Emek emek. Demek.
Hani zor sahip oldum çok emek verdim. O manada.
Aslında çok geniş anlam ama o kısmını boşver.
Birde.ekonomide üretim faktörleri var emek,sermaye,girişimci,toprak
Üff abarttım yine.
himm orijinal bi isim oluyor valla, ISMiyle uzun yasar insallah canim

ahh bide ben bulabilsem isim

Canım benim çok çok haklısın.Ben bu erkek ailelerindeki isim koyma merakından nefret ediyorum.Sonuçta dediğin gibi bütün etkilerini biz kadınlar yaşıyoruz, isim koymakta annenin en doğal hakkı tabiki.Ama bunlar hep kayınvalidenin inceden inceden söylediği laflardan dolayı olmuş.Umarım inadından vazgeçer eşin,yine de sen kendini üzmemeye çalış, çok tepeni attırırlarsa sonradan mahkeme kararıyla değiştirirsin üzülme ne olur.

Bide şu an tavrımı koymazsam eşime hep ailesinin lfına bakr dimi ? Benim ağırlığımı koymam lazım bu durumda

Onuda söyledim 2 ay kadar önce kavga ederken. Bu ismi koyarsan mahkeme mahkeme gezer sildiririm kimlikten kimliktr yazmasın kulağına okunsun ama dedim. Sen mi mahkemelerde gezcen dedi. Ne var gezerim asla da o isimle hitap etmem dedim. Eşimin sonuda babam gibi işte. Babam da annemin babaannemin istediği isimleri koymuş banada kardeşimede. Kendi istekleri hep içinde kalmış kimse kırılmasın diye. Eşimde o hesap olacak sanırım. Çok dua ettim bekarken babam gbi bi eşim olsun diye çünkü babam benim için bambaşka annemden ötedir yani belkide aşırı düşkünüm. Duam o kadar tuttu ki para konusu dışında tıpatıp aynılar saki kopyalanmış gbi. Dedemle kayınpederin mesleğine kadar annelerinin huyuna kadar aynı. Babamla eşimde aynı mesleğin sahibi. O kadar tıpatıp aynısı yani çoğu yönden.

Bende böyle düşünüyorum. Damattan çekiniliyor gelinin üstesinden gelirim diye düşünülüyor belki de

Bence cayma hiç beğendiğin isimden. Çok da büyük bir olay değilmiş.
Ama bu durumda benim söylediğimin hiç bi değeri olmamış olmaz mı ? Be söyleyince aaa o ismi hiç sevmem dedi kestirip attı. Ama3 hafta kadae sonra o isim söylenince çok güzel isimmiş bu olsun dedi. Hormonlardan mı abarttım diyosun ?

Defalarca okudum canım mesajını. Sadece kayınpederle konuşmaktansa toplu bi ortamda konuşmak daha iyi bi fikir sanırım. Fırsat bulunca bunu yapayım o zaman. Denemkten zarar çıkmaz. Israr ederlerse eşimle kavga edersek peki napcam ? Onlar o ortamda üste çıkarlarsa kendilerince bu sefer hiç sözümün değeri kalmaz sanki nerden tutsam elimde kalıyo

Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs
Bayıldımmmm harika bişey ya. Hep kız bebekler için var böyle şeyler. Oğluşum olduğu için süslü şeylere özeniyorum biraz. Çok beğendim canım güle güle eskitsin emek hanım.

Derdime derman olmak için cevap yazan bütün ablalarıma teşekkürü borç bilirim.. Sağolunuz iyiki varsınız yoksa kime dökeceğim içimi

Hakikaten isteğin kabul olmuş canım.Dilerim senin istediğin olsun sen de huzurlu ol.Ama bir arkadaş daha yazmış katılıyorum, her şey eşinin tavrını düzeltmesinde bitiyor.

Son düzenleme:

Canim sen konuşmayi onlara karsi cikis gibi yapmazsan kavga cikarcak ortam bulamazlar. Sen sadece anne olarak evladina isim koymayo hayal ettigini herkesin hevesini anlayip bugune dek kirginlik olmasin diye susup onlarin anlayisini bekledgini bu olmayinca da icten ice cok uzuldugunu dile getirceksin. onlarla iktidar savasi olarak girmeden konuya tatlilikla anlat duygularini anne olarak aylardir emek verdgni cocuguna hayal ettgin isimle seslnmenin en dogal hakkin oldugunu bu konuda seni anlayacaklarini bildgn icin de bu konusmayi yaptgni ifade et hatta kaderde ne var bilemeyoz belki bu benim tek cocugum da olablir icimde kalmasni istemiyorum diye demagoji de yap. Bikere esini koseye sıkıstrmıs olursun orda bsy diyemez buyujler de direk onlara yonelik bi cikis olmdgi icin icten ice bozulsalar da o an kabullnmk orta yol.bulmk durumunda kalablrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…